نه تنظیمات ------ رو فعال نکردم
نه تنظیمات ------ رو فعال نکردم
سلام
با همه لینکها این مشکل رو دارید؟ بدون دانلود منیجر می تونید همون لینک رو دانلود کنید؟
برنامه خوبیه و مزیتش هم اینه که هرچقدر از فیلم رو دان کرده باشه پخش میکنه و سرعتشم رو پایه 100Kb/s هست ولی با IDM همیشه 84Kb/s دان میکنم،
سوالم اینجاس بعضی برنامه های tv رو نصفشو میخوام بگیرم، میشه کاری کرد! میدونم نمیشه ، حالا گفتم شاید چیزی باشه که بی خبر باشیم، آخه بعضی برنامه ها مثل "صبحی دیگر" یک قسمتی از برنامه مفیده و حجم کل فیلم هم 1.5 گیگه
اگه جایی هست 50% فایل انتخاب بشه ممنون میشم، آخه شبا دان میزارم
با تشکر
سلام
با اجازه و تشکر از _sharifdorsa جان
قبلا" با این برنامه کار کردم . فکر نمیکنم راهی باشه جز اینکه طی 2 یا چند شب فایل تصویری رو دانلود کنید.
موفق باشید![]()
سلام
میخواستم بدونم چجوری میشه تو صف IDM وقتی یک فایل دانلودش تموم شد فایل بعدی به صورت اتوماتیک دانلودش شروع بشه.
ممنون میشم کمکم کنید.
سلام
برو تو قسمت scheduler و یه new queue درست کن و اونو انتخاب کن بعد برو تو قسمت file in the queue و مقابل download عدد یک بنویس
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به همه دوستان
من یه فایلی رو تا نصفه دانلود کردم بعد ویندوز عوض کردم البته قبلش اون نصفه فایل دانلود شده رو از مسیر مقابل cut کردم
(C:\Documents and Settings\USERNAME\Application Data\IDM\DwnlData\USERNAME)
حالا چطوری میتونم بقیه اون فایل رو در ویندوز جدیدم دانلود کنم؟ ویندوز قبلیم xp بود ولی حالا 7 نصب کردم.
چون اون نصفه فایل رو وقتی کپی میکنم توی همون پوشه ای که فایلهای در حال دانلود وجود داره هیچ جور نمیتونم بقیه شو دانلود کنم. اینم بگم که اون نصفه فایل رو با پوشه ای توش بود cut کردم.
سلام دوستان عزیز
من میخواستم یه فایل 100 مگابایتی رو از سایت مدیا فایر دانلود کنم تا 50 درصدش دانلود کردم اما بعدش خودم قطع کردم و فرداش که میخواستم ادامه بدم یه پیغامی اومد مبنی بر اینکه باید صفحه مدیا فایر دوباره باز بشه تا IDM بتونه دانلود رو ادامه بده.
صفحه مدیافایر که دوباره باز شد زدم روی دانلود ولی صفحه پیوندها(فیلترینگ)ظاهر میشه حالا به نظر شما چیکار کنم؟
تو رو خدا راهنمایی کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)