http://www.megaupload.com/?d=3X3AXAZ8
http://www.megaupload.com/?d=3X3AXAZ8
هیچکس aVKرا دانلود نکرد
در ضمن 271 مگابایته
سلام
بچه ها کامپیوتر من ویروسی شده task manger-registry غیر فعال شدن..fire fox و pdf هارو هم نمیتونم باز کنم
البته من مشکلمو اینجا گفتم
بچه ها بهم کمک کردن...و رجیستری و تسک منیجر الان فعالن...ولی الان من نمیتونم کامپیوترو shut down کنم...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط با سیف من شات دان میشه...
موقع ریکاوری هم واسه همه چی can not repair میزنه!
لطفا بهم بگین چیکار کنم...![]()
در ابتدا از طريق منوي Start وارد Run شويد و بعد در آن تايپ كنيد systemroot%\inf% ( بدون هيچ فاصله اي ) و Ok را بزنيد. با اين كار پوشه فايلهاي Inf سيستم شما باز ميشود.
حالا به دنبال فايلي با نام mstask.inf بگرديد ( بدون پسوند Inf ). بعد از يافتن آن را Highlight كرده و رويش راست كليك كنيد.
حالا از منوي ظاهر شده عبارت Install را انتخاب كنيد ( رويش كليك كنيد ).
در اين مرحله شما بايد CD ويندوز XP خود را درون درايو قرار داده تا مراحل نصب كامل شود.
بعد از نصب كامل ، با يك بار Restart سيستم Task Manager شما بدون هيچ گونه مشكلي باز خواهد گشت.
بعد از اينكار حتما به فكر ازبين بردن فايل Server برنامه هك كه در سيستم شما نصب شده ( اگر هك شده ايد ) باشيد تا ديگر چنين مشكلاتي برايتان پيش نيايد و در ضمن استفاده از يك Firewall قوي نيز ميتواند كمك شاياني به شما كند.
در ضمن مشکل منم نیست کهcdویندوز نداری
راه حل های خاموش کردن هم بعدا میگم
Last edited by urc; 01-05-2009 at 14:49.
ممنون urc جان
مشکل تسک منیجرم حل شده بود...الان تنها مشکلم اینه که نمیتونم کامپیوترو شات دان کنم...فقط با سیف
مد میشه شات دان کرد...بعد از شات دان یا ری استارت یه صفحه آبی باز میشه یه چیزایی نوشته میشه...
بعد ری استارت میشه..
سی دی ویندوزم گیر اوردم...
![]()
انتی ویروس prevexکمک شایانی برای ویروس های ناشناخته میند
Last edited by wordship; 08-02-2010 at 18:19.
من nod روآپدیت کردم.ویروس autorun روپیدا می کنه ولی پاک نمی کنه.سیستم من به ویروس harf هم آلودست.باروش دستی هم اجازه پاک کردن xcode رو نمیده.البته من 2 ویندوز ویستا و xp رو زو سیستمم نصب کردم.چطور پاکش کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)