سلام
قصد دارم یک لپ تاپ (ویندوز سون 64 بیتی) را، با یک کامپیوتر (ویندوز ایکس پی 32 بیتی) جهت بازی در منزل به صورت بی سیم شبکه کنم؛ برای این کار به چه چیزهای نیاز دارم؟ در ضمن لطفاً در مورد نحوه ی انجام این کار هم توضیح دهید.
ممنون
سلام
قصد دارم یک لپ تاپ (ویندوز سون 64 بیتی) را، با یک کامپیوتر (ویندوز ایکس پی 32 بیتی) جهت بازی در منزل به صورت بی سیم شبکه کنم؛ برای این کار به چه چیزهای نیاز دارم؟ در ضمن لطفاً در مورد نحوه ی انجام این کار هم توضیح دهید.
ممنون
سلام.
میتونی یک اکسس پوینت بگیری و مودم ADSL رو به یک پورت از اون و کامپیوتر دسکتاپ XP رو به یک پورت دیگش وصل کنی و برای لپتاپ هم که بطور وایرلس عمل میکنه. اینطوری هم میتونی اینترنت رو Share کنی و هم اطلاعاتت رو.
اگه اینترنت نداری و فقط واسه بازی میخوای ، میتونی یک کارت شبکه وایرلس بگیری واسه سیستمت و سپس شبکه ی ad-hoc راه بندازی که این کار چون بین XP و 7 هست احتمالا کمی اذیت میکنه. اگه بتونی روی سیستم دیگت هم 7 نصب کنی عالیه. این هم آموزش راه اندازی ad-hoc بین دو ویندوز 7 :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
ممنون بابت جوابتون
امکان داره در مورد کار بین XP و 7 هم توضیح بدید؟
حالا سعی می کنم شاید جواب داد.
چون بعضی ها می گن شدنی هست!
من تا به حال بین XP و 7 شبکه ad-hoc ایجاد نکردم دوست من.
سلام
ممنون
حالا شما چه نوع کارت شبکه وایرلسی پیشنهاد می کنید؟
البته من نظرم روی انواعی که از پورت USB استفاده می کنند، هست.
نظر شما چیه؟
فرقی نمیکنه دیگه ... اونش بستگی به تو داره.
برو مغازه ببین چی داره بهترینشو بخر دیگه. پیشنهاد من Linksys هست اگه پیدا شه. وگرنه زیاد مهم نیست مارکش.
خیلی عالی بود .دنبال همین م گشتم.
ممنون
سلام
با این روش می شه لپ تاپ (ویندوز سون 64 بیتی) را، با یک کامپیوتر (ویندوز ایکس پی 32 بیتی) بی دردسر شبکه کرد؟
در ضمن من چندتا اکسس پوینت دیدم که همگی فقط یک پورت LAN پشتشون دارند! چطور می شه هم ADSL و کامپیوتر دسکتاپ رو با هم وصل کرد؟
اگر امکان داره یک راهنمای آموزشی هم معرفی کنید؛ من گشتم ولی به نتیجه ی خوبی نرسیدم!
Last edited by Mr.Lover; 21-06-2011 at 16:03.
مجدد سلام.
آره میشه خیلی راحت.
باید اکسس پوینتی بگیری که پشتش حداقل 2 تا پورت داشته باشه.در ضمن من چندتا اکسس پوینت دیدم که همگی فقط یک پورت LAN پشتشون دارند! چطور می شه هم ADSL و کامپیوتر دسکتاپ رو با هم وصل کرد؟
تو یک مودم ADSL + اکسس پوینت بگیر ، من خودم میگم چطوری کانفیگش کنی.اگر امکان داره یک راهنمای آموزشی هم معرفی کنید؛ من گشتم ولی به نتیجه ی خوبی نرسیدم!
شبکه بیت xp و 7
وقتی میخوام شیرهای ویندوز 7 رو ببینم ای لزوز میاد
---------------------------
Windows Explorer
\\maghaze is not accessible. You might not have permission to use this network resource. Contact the administrator of this server to find out if you have access permissions.
Logon failure: user account restriction. Possible reasons are blank passwords not allowed, logon hour restrictions, or a policy restriction has been enforced.
OK
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)