تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 139 از 1045 اولاول ... 3989129135136137138139140141142143149189239639 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,381 به 1,390 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

اگه نباشه جاش خالی می مونه علی علی علی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ورودت رو تبریک میگم
    شما خط ویندوزت زو arabi بذار(نذاشتیم مهم نیست)
    با گرفتن shift+...میتونی اعراب بدی .
    مثلا:shift+ض(q )
    تنوین بزن:مثلاً
    برنامه trylayotرو نصب کن اگه با آفیس زیاد سر وکار داری.

اگه نباشه جاش خالی می مونه atre_hayer60's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    گنبد کاوس

14

سلام
    ابزار فرمول نويسي، همون Insert Equation هست. بريد توي منوي Tools> Customize> Command> Insert> Insert Equation (عكس يه حرف آلفا زير علامت راديكال هست) اون رو با Drag&Drop به نوار ابزار خودتون اضافه كنيد و Close رو بزنيد. حالا مي تونيد از طريق كليك روي گزينه Equation Editor در نوار ابزار، به قسمت فرمول نويسي بريد. البته قبل از فعال شدن اين گزينه، ممكنه از شما سي دي آفيس رو هم بخواد.
    خیلی ممنونم بابت راهنمایی و کمکت... ولی من می خواهم یک خط کسری بکشم که در بالا مثلاً 7 و در پایین مثلاً رادیکال 8 رو بنویسم...این خط کسری رو چطور باید بکشم و... منظور من این بود
    ممنون

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    گنبد کاوس

2

خیلی ممنونم بابت راهنمایی و کمکت... ولی من می خواهم یک خط کسری بکشم که در بالا مثلاً 7 و در پایین مثلاً رادیکال 8 رو بنویسم...این خط کسری رو چطور باید بکشم و... منظور من این بود
    ممنون

ایهاالناس! یکی نیست اینجا جواب ما رو بده؟؟؟؟؟!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه aliali58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

ممنون
    كارهايي رو كه دوستان به شما گفتن انجام بدين بعد تأكيد كنيد كه مي‌خوام يك خط كسري بكشم.
    اگه كارهايي رو كه دوستان گفته بودن انجام بدين بعد روي راديكال آلفا كه كليد كنيد يه نوار ابزار براي شما مياد كه از روي اون نوار ابزار خط كسري رو انتخاب ميكنيد و بالاي خط كسري مثلا عدد 1 رو مينويسيد و پايين خط كسري عدد 2 رو مينويسيد.
    شما مرحله به مرحله كارهايي رو كه دوستان گفتن انجام بدين هر جا به مشكل خوردين بگين كه اگه لازم شد با عكس براتون توضيح بديم. اين رو هم بگين كه از چه وردي استفاده ميكنيد؟ 2007، 2003، يا ورژن‌هاي پايين‌تر؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

لطفا اساتید محترم جواب مشکل من رو بدن
    اینکه در ورد 2003 در قسمت تولز اوپن گزینه سرچ برای پیدا کردن کلمات در صفحات تایپ شده قبلی ورد وجود دارد مثلا با تایپ کلمه ای و زدن سرچ تمام فرماهیی را که قبلا در ورد تایپ نموده ایم و آن کلمه در ان فرمها وجود دارد را نشان میدهد ولی در ورد 2007 این گزینه را پیدا نکردم لطفا راهنمایی بفرمایید

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

اینکه در ورد 2003 در قسمت تولز اوپن گزینه سرچ برای پیدا کردن کلمات در صفحات تایپ شده قبلی ورد وجود دارد مثلا با تایپ کلمه ای و زدن سرچ تمام فرماهیی را که قبلا در ورد تایپ نموده ایم و آن کلمه در ان فرمها وجود دارد را نشان میدهد ولی در ورد 2007 این گزینه را پیدا نکردم لطفا راهنمایی بفرمایید
    دوست عزيز از كليدهاي Ctrl+F استفاده كنيد براي پيدا كردن دستورات ورد 2003 در ورد 2007 پست #1337 رو توي همين تاپيك ببينيد

آخر فروم باز javad2625's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

آقا مجيد به جمع ما خوش آمديد.
    من درست نفهميدم منظور از گشتن همه فرم هاي ورد چيه؟ يعني يه گزينه توي ورد وجود داره كه تمام فايل هاي اون پوشه رو مي گرده؟ ما كه همچين چيزي نداشتيم ولي اين كار با ابزار جستجوي خود ويندوز امكان پذير هست. اما سرچ معمولي ورد، با همون Ctrl+F هم قابل پيدا كردن هست. روي نوار ابزار هم نگاه كنيد، اون گوشه، سمت چپ ابزار Find رو مي بينيد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه leira's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سلام
    باید اول از همه فرمول نویسی رو در برنامه ورد فعال کنی
    برای این کار از منوی tools به قسمت customize برید و از تب command به منوی کشویی زیر آن رفته و insert رو انتخاب کنید بعد از منوی کشویی روبروی اون گزینه ی equation editor انتخاب کنید و به بالای صفحه وردتون درگ کنید اگه فرمولها کامل نصب شده باشند این قسمت اجرا می شه وگرنه پیغام می ده که سی دی آفیس رو بگذارید تا برنامه فرمول نویسی رو نصب کنه بعد از اون روی قسمت فرمول نویسی کلیک کنید و فرمولهای مختلف رو می تونید به راحتی بنویسید .
    موفق باشید ./

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    گنبد کاوس

14 کمک اضطراری !

با سلام

من با برنامه math type در word یک فرمول ریاضی نوشتم و به صورت web page سیو کردم که متاسفانه در گوشی ام(k800) ،فرمولها رو نشون نمی ده و فقط نوشته ها رو نشون می ده!
    خواهش می کنم اگه راهی یا برنامه ای هست منو کمک کنید
    مرسی

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

با سلام

من با برنامه math type در word یک فرمول ریاضی نوشتم و به صورت web page سیو کردم که متاسفانه در گوشی ام(k800) ،فرمولها رو نشون نمی ده و فقط نوشته ها رو نشون می ده!
    خواهش می کنم اگه راهی یا برنامه ای هست منو کمک کنید
    مرسی
    بعضي از فرمتهايي كه توي ورد هست وقتي با پسوند html سيو ميشه ورد نميتونه اونها رو نمايش بده و موقعي كه شما با پسوند html دارين سيو ميكنين بهتون پيغام ميده. فرمول هم يكي از اون فرمتهايي هست كه بهتون پيغام ميده يعني وقتي با پسوند htm يا html سيو ميكنيد نميتونيد اون رو ببينيد.
    فكر ميكنم بايد از با استفاده از تگ html اون رو بسازيد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •