1 سوال
با 15-16 تومن من تو فكر خريد يه زانتيا يا مزدا 323 مدل 80 تا 83 هستم.
حالا كدوم بهتره؟؟؟
1 سوال
با 15-16 تومن من تو فكر خريد يه زانتيا يا مزدا 323 مدل 80 تا 83 هستم.
حالا كدوم بهتره؟؟؟
سلام دوست عزیز
ببینید با 15 یا 16 میلیون تومان خرید زانتیا کار عاقلانه نیست چون قیمت صفر این خودرو 32 میلیونه بنابراین با نقدینگی شما یا اصلا زانتیا گیر نمیاد یا اگرم گیر بیاد یا تصادفیه یا خلاصه فنی خودرو مشکلات زیادی داره . زانتیا هم چون قطعاتش فرانسویه استهلاک بسیار بالایی داره مخصوصا اگه بخوایید برای این خودرو فقط 16 تومن هزینه کنید . به هرحال اگر دوستدار زانتیا هستید باید مبلغ بالای 20 تومن هزینه کنید .
اما در مورد مزدا 323 : خرید این خودرو بهتر و عقلانی تر از زانتیا هست چون هم استهلاک کمتری داره هم اینکه شما میتونی با توجه به قیمت این خودرو مدل 80 یا 81 گیر بیاری که نسبتا تمیز هم باشه .
پیشنهاد من صد در صد مزدا 323 هست . البته باید در خرید خودروی کارکرده نهایت دقت رو داشته باشی تا بهت نندازن !
البته در این رنج قیمت خودروی صفر خوب هم میتونی گیر بیاری اگه دوست داشته باشی میتونم برات توضیح بدم .
موفق باشی
جناب hoosein 105 اینم لینک مستقیم برای تست ایمنی پژو 406 یا پرشیا:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میشه انتظاراتتون رو از ماشین بیان کنید . مثلا شتاب قدرت و ....
پیشنهاد من یک ریوی کارکرده مدل 85 یا86 تمیز هست . ریو با اینکه قیمت صفرش 3 تومن افزایش داشته و شده 200/14 اما هنوز بنظر من به صرفه ترین خودرو داخل کشور هست .
مزایا :
1- استهلاک نسبتا کم
2- 97 درصد قطعات خودرو کره ایست (غیر از باطری - ضبط - لاستیک و یکسری قطعات ریز دیگر)
3- هندیلینگ و پایداری خوب
4- فرمان بسیار نرم
5- شتاب فوق العاده بالا در مقایسه با رقبا
6- کیفیت قطعات در حد مطلوبیه .
7- مصرف تقریبا کم (صدی 7)
8- موتور قوی 1500 سی سی با 16 سوپاپ و 97 اسب بخار
9- ابعاد مناسب برای رانندگی در داخل شهر
10 قیمت مناسب در مقایسه با دیگر خودروها
11- کیفیت رنگ خودرو فراتر از حد تصور است
12- 4 تا شیشه خودرو برقی است
13- مه شکنهای عقب
معایب :
1- فاصله اکسل خودرو تا سطح زمین نسبتا کمه .
2- صدای موتور میاد داخل اتاق
3- درهای خودرو تسمه فولادی هست که ایمنی خودرو رو تضمین میکنه ولی اگه محکم از طرف در تصادف کنی و در ماشین آسیب ببینه هزینه زیادی باید جهت در پرداخت کنی . (بدلیل همون تسمه فولاد)
4- قطعات خودرو یک مقدار کمیابه که البته با بالا رفتن تیراژ خودرو این مشکل تا حدود زیادی رفع خواهد شد .
5- مه شکن جلو نداره .
به هرترتیب پیشنهاد اول من ریو هست . ماشین جوابگوییه و با توجه به 13 میلیون انتخاب مناسبیه .
البته لوگان هم انتخاب خیلی خوبیه ولی فعلا خریدش به صلاح نیست چون اولا قطعاتش نایابه ! و دوما هنوز تو بازار جا نیفتاده سوما چهره غیر قابل تحملی داره .
اگه سوال دیگه ای بود در خدمتم .
موفق باشید
Last edited by Ssarshar; 06-07-2008 at 13:17.
از همه نظر تو اون رده قیمتی بهتر باشه![]()
از پیشنهادت ممنون
قیمتش حدودای چنده؟
ReZa DN عزیز پاسخ سوالتون تو پست 9 داده شده
باتشکر
این تاپیک اگه توی بخش تاپیکهای مهم قرار بگیره خوبه
مدل 72 73 با کارکرد زیر 100000 تا اگه سالم و تمیز باشه حدودا 5 میلیون تا 500/5 ( شاید یک کم بالا پایین )
در ضمن دنبال هاچبک بیشتر باش چون صندوقدار تو سال های اول تولید خود (72 73) یکسری مشکلات داشت که به مرور زمان حل شد .
Last edited by Ssarshar; 06-07-2008 at 13:28.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)