اينو خوب اومدين.دي:
البته بهتر بود ميگفتين واقعا انسانه؟؟؟(هه هه هه)[/quote]
ببین حامد ساسوکه هم انسانه هم پسره اینایی که شما میگین همش لغب اوتوران هست
دوستان هر جا دیدن که من نوشتم زرده منضورم همون اوتوران(ناروتو)هست!!!
اينو خوب اومدين.دي:
البته بهتر بود ميگفتين واقعا انسانه؟؟؟(هه هه هه)[/quote]
ببین حامد ساسوکه هم انسانه هم پسره اینایی که شما میگین همش لغب اوتوران هست
دوستان هر جا دیدن که من نوشتم زرده منضورم همون اوتوران(ناروتو)هست!!!
Last edited by SileNTz; 04-07-2009 at 22:53.
تا من اومدم پست بدم يهو 3 تا پست اومد.خوب كه صفحه رو رفرش كردم.
من كه هيچوقت نگفته بودم ناروتو قوي ترينه كه بخوام قبول كنم.پس شما هم قبول کردید ناروتو قوی ترین نیست .
فعلا كه مادارا حرفاي زيادي واسه گفتن داره.
نه بابا منظوره هر كدوم به تنهايي بود نه 2 تايي با هم.2 vs1 ؟؟؟؟؟؟؟ جنگ باید عادلانه باشه .... منم مطمئنم کیسامه و ایتاچی میتونن ناروتو و خ.ساسوکه رو شکست بدند .
در ضمن اسم این انیمه ناروتو هست و همچنین نقش اول هم هست .... پس نمیشه کسی اونو بکشه !!! چون این انیمه دیگه به پایان میرسه ...... اگر نه الان 1000 بار مرده بود ......
درسته كه انيمه اصلش درباره ناروتو هست ولي اگه از اول داستان تاحالا رو نگاه كرده باشين ناروتو فقط با پين و سوسكه خانوم تا حالا درست و حسابي مبارزه كرده.يعني حريف خيلي خيلي جدي نداشته كه بخواد بميره.بقيه مبارزه هاش يا با چند نفر همراه بوده و يا حريفش مالي نبودن.
خوب اينم در نظر داشته باشين كه اگه ناروتو نبود هيچكدوم از شخصيت هاي ديگه هم نبودن.پس نبايد چون شخصيت اصليه ازش ايراد بگيرين.
اينطوري كه نميشه اگه ناروتو رو بيشتر دوست دارين پس چرا از سوسكه خانوم دفاع ميكنين؟؟چون من بهش ميگم سوسك؟؟؟آقا حامد.آره من از ناروتو بیشتر از ساسکه خوشم میاد(چون بقول خودت با مرام هست و ...) اما از اینکه شما می گی سوسکه خیلی بدم میاد لطفا اینجوری طرفداران رو ناراحت نکن.من ناروتو و ساسکه رو مثل دانته و ویرجیل دوست دارم(دو شخصیت بسیار پرطرفدار بازی Devil may cry 3)
من كه شك دارم بيشتر دوستش داشته باشين وگرنه بخاطر يه كلمه از اون سوسكه خانوم دفاع نميكردين.
خوب چطور شما خودتون بر ضد ناروتو اسم ميسازين اونوقت ناراحت ميشين من ميگم سوسكه؟؟
باشه آقا من به شرطي اسم سوسكه رو از اين به بعد درست ميگم كه شما و آقا امين هم اسم ناروتو رو درست بگين قبوله؟؟؟
از آقا اميدم ميخوام كه از اين به بعد اسمشو درست بگن.
خوب معلومه كه بايدم شكست بخوره.هر چي تكنيك بلد بوده يادش داده تازه خودشم يه چيزايي حاليش بود و از اون مهمتر اينكه غافلگير شد پس منطقيه كه شكست بخوره.من از وقتی که ساسکه تونست اروچیمارو رو بکشه از این انیمه بدم اومد.چون اروچیمارو که کم آدمی نیست!ایشون هکاگه ی چهارم رو از پا در آورد.کسی که فن احظار روح بلده مگه میشه اینهمه راحت نابود بشه! البته می دونم بعد از جنگ با هوکاگه اروچیمارو خیلی اوزاش وخیم شد ولی بعد از این همه مدت قاعدتا باید دوباره سالم می شد
متاسفانه این Anime خیلی ایراد داره این که یکی از هزاران ایراد بود
انيمه از نظر من تا حالا خيلي باحال بوده.
آقا امين تا كي مي خواين تعصبي از سوسكه دفاع كنين؟؟!!error_dark خوب پس ساسوکه شد خانوم من قبول ندارم اما شما به اون بگین خانوم هرچی باشه ایتاچی رو 2 لقمه حرونم میکنه و اوتوران رو هم به طوره کلی حروم میکنه به دلیل تلخ بودن گوشت جانور میاره بالابعد باهاش چه کارا میکن
با وجود اين همه دليل و مدرك بازم نمي خواين قبول كنين سوسكه خيلي قوي نيست؟؟
اوتوران به هیچ وجع دوست ساسوکه نیست ساسوکه اونو به انسان حساب نمیکنهمن ديگه نميدونم چي به شما بگم.ببین حامد ساسوکه هم انسانه هم پسره اینایی که شما میگین همش لغب اوتورن هست
فقط ميگم منطقي باشين نه تعصبي.چرا قبول نميكنين اين چيزايي رو كه در موردش گفتيم.
من هر چيز منطقي در مورد ناروتو گفتين قبول كردم ولي شما چي؟؟؟
آقا امين اگه ساسوري واقعا مالي بود اولين عضو مرده آكاتسوكي نميشد.خوب شد گفتین جنگ باید عادلانه باشه ساسوری هم 2 VS 1 اگه نه همشونو حروم میکرد
همين سوسكه راحت ميتونست بكشتش يا كاكاشي يا ايتاچي يا جيرايا يا ............
با با من نميدونم شما از چيه اين خوشتون اومده؟؟
در آخر بازم ميگم :
به شرطي اسم سوسكه رو از اين به بعد درست ميگم كه شما و آقا امين هم اسم ناروتو رو درست بگين قبوله؟؟؟
از آقا اميدم ميخوام كه از اين به بعد اسمشو درست بگن.![]()
ببین آقا حامدمن حرف حق رو قبول دارم گفتین ساسوری قدرت نداره اولین جنازه آكاتسوكي شد.قبول کردم من دیگه طرفدار ساسوری نیستم از این به بعد من طرفدارpein هستم..
حامد من منطقی هستم نمیدونم چرا از ساسوکه خیلی خوشم میاد حتی اگه ضعیف ترین باشه که قویترنه(به نظر من)
ببخشی اگه زیاد از ساسوکه تعریف میکنم.
باشه من قبول میکنم تو به ساسوکه نگو سوسکه خانوم منم به ناروتو نمیگم زرده ببخشی اگه تا حالا گفتم اوتوران.
just:rock lee/sasuke
Last edited by SileNTz; 05-07-2009 at 13:33.
من هم از از الان قول می دم اسم هاشون رو درست بگم.
روش ساخت رازنگان واقعی:
Last edited by pooya.king; 05-07-2009 at 05:53.
بازم كه طرفدار يه جنازه ديگه شدين.اينو كه ديگه معلومه ناروتو چطوري شكستش داد.تا اونجايي هم كه من ديدم 7 تاشون به ديار باقي پيوستن.ببین آقا حامدمن حرف حق رو قبول دارم گفتین ساسوری قدرت نداره اولین جنازه آكاتسوكي شد.قبول کردم من دیگه طرفدار ساسوری نیستم از این به بعد من طرفدارpein هستم
اين همه زنده شما چرا همش مرده هارو ميبينين؟؟؟!!!!
حالا به نظر شما دوست داشتن دليل منطقي اي هست براي اينكه بگين از نظر شما قويترينه؟؟؟يعني منم كه ناروتو رو از همه بيشتر دوست دارم بايد چشامو رو حقيقت ببندم و بگم ناروتو حريف نداره و بس؟؟؟اين از نظر شما منطقيه؟؟؟حامد من منطقی هستم نمیدونم چرا از ساسوکه خیلی خوشم میاد حتی اگه ضعیف ترین باشه که قویترنه(به نظر من)
ببخشی اگه زیاد از ساسوکه تعریف میکنم.
باشه من قبول میکنم تو به ساسوکه نگو سوسکه خانوم منم به ناروتو نمیگم زرده ببخشی اگه تا حالا گفتم اوتوران.
اگه راستش رو بخوام بگم تا قبل از اينكه بره پيش اوروچيمارو در حد ناروتو دوستش داشتم.
ولي با يه سوالا از شما ميگم چرا ازش بدم اومد:
خداييش شما خودتون رو بزارين جاي ناروتو , اونوقت فكر كنين يه دوستي مثل ساسوكه كه حداقل 1-2 سال رو باهاش بودين و كلي خاطره خوب ازش دارين و بهترين دوست دوران زندگيتون بوده يهو بدون اينكه به شما توجه بكنه و آدم حسابتون بكنه بزاره بره.تازه وقتي واسه برگردونذنش ميرين دنبالش بخواد شما رو هم بكشه.
حالا شما ببخشينش و 2-3 سال بعد دوباره با كلي زوق و شوق و اميدواري كه هر روز بهش فكر ميكردين دوباره برين دنبالش و اون موقع هم باز بخواد شما رو بكشه و بازم آدم حسابتون نكنه و دوباره بزاره بره.
بعد بفهمين كه رفته تو گروهي كه دشمن خوني شماست و هدف اصلي اون گروه گرفتن شما و نابود كردنتونه اونوقت چه حسي به شما دست ميده؟؟؟؟؟؟؟خداييش ازش متنفر نميشين؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تازه هنوزم ناروتو با اين همه اتفاق بازم اونو مثل برادر خودش دوست داره.
منم كه ديگه اسمشو درست ميگم.من هم از از الان قول می دم اسم هاشون رو درست بگم.
روش ساخت رازنگان واقعی:
صد شرف به همون رازنگان كارتوني.
عجب دست بزرگي هم داره.مخصوصا ماهيچه انگشت شصتش كه آدم فكر ميكنه دست قوله.
مراحل شارینگان
چشم pein
خود Pein
![]()
Last edited by pooya.king; 05-07-2009 at 09:46.
حامد منم بگم چرااز ناروتو بدم امد:
من راستشو بخوای از ناروتو بدم آمد به خاطر این که هم ضعیف کشه و هم زیاد مسخره بازی در میاره چون وقتی ساسوکه کوچیک بود بیشتر با ناروتو بود و زیاد مسخره بازی در میاورد از ساسوکه هم حالم به هم میخورد اما بزرگ شده از ناروتو جدا شده خیلی خوب شده چون مسخره بازی در نمیاره.
در ضمن فکر کنم ناروتو میره دنبال ساسوکه به خاطر این که نمیدونه که گروه را ترک کرده اگه بفهمه ساسوکه رو دیگه فراموش میکنه.
خوب آقا حامد حتما ناروتو یه بدی یا یه کاری نا مردانه به ساسوکه کرده و ساسوکه ازش متنفر شده خوب از ابن به بعد دیگه طرفدار پین نیستم طرفدار طرفدار rock lee هستم این دیگه نه نامرد نه مرده این خوبه؟
موفق باشی
Last edited by SileNTz; 05-07-2009 at 12:51.
آقا پویا ببخشی بهتر بود میگفتی مراحل رانینگان چون پین شارینگان نداره رانینکان داره.
موفق باشی![]()
میدونم اون شارینگان ها که مال پین نیست همین جوری گذاشتم
دوستان کسی در مورد این اولیه خبری داره مرده یا زندس تکنیکاش چه جوریه یا.......:
[/URL]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)