exif رو دیدم فقط بنظرم نویز عکسها یک مقدار زیاده اونم به خاطر iso بالا ست که تو این دوربین های این رده طبیعی است. من در محیط indoor بیشتر با M عکس می گیرم و نتایج بهتری به دست می یاد.
Panasonic Lumix DMC-FZ28
exif رو دیدم فقط بنظرم نویز عکسها یک مقدار زیاده اونم به خاطر iso بالا ست که تو این دوربین های این رده طبیعی است. من در محیط indoor بیشتر با M عکس می گیرم و نتایج بهتری به دست می یاد.
Panasonic Lumix DMC-FZ28
خیلی خوبه
اینو با 3 پایه گرفتین؟
تو چه حالتی؟
اینم یکی تو محیط ایندور با زوم 15 از یه گل ممصنوعی با نور کم با ایزو 400
![]()
Last edited by danger9597; 12-02-2009 at 15:57.
اوه اوه چه رقابتی بین H50 و FZ28
بفرمایید اینم 6 تا عکس دیگه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس قبلی بدون 3 پایه در محیط out door در حالت ماکرو با زوم ×4
این عکسو بدون 3 پایه در حالت ماکرو با زوم ×18 و ایزو 400 در محیط indoor (چراغ ها خاموشن ویک نور ملایم از سمت راست از پنجره به سوژه می تابد)
Panasonic Lumix DMC-FZ28
فقط دوست عزیز دوربین شما یک نمودار هیستوگرام داره که از روی آن می توانی مقدار روشنای و تاریکی محیط را تشخیص بدی وکمک بسزایی در تنظیم نور عکس میکنه.پیشنهاد می کنم مقاله زیر که در رابطه با همین موضوع است را مطالعه کنی.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by unforgiven2009; 12-02-2009 at 18:27.
عکس ها خیلی خوبن فقط اگه بتونی نور عکسو تنظیم کنی بهتر می شن فقط در فواصل نزدیک از چه مدی استفاده می کنید؟ چون این چنتای اخر یکمی تار افتاده بودن.
از مود p این مود ماکرو شما تو مال ما میشه چی؟
عکسای شما نور بهتری دارن و خیلی شفاف هستن
من خیلی حرفه ای نیستم خلاصه خودتون ببخشید
سلام.خيلي دوست داشتم عكس و فيلم بزارم اما با اين سرعت اينترنت گذاشتن يه عكس 4 مگابايتي هم بيشتر از 1 ساعت طول ميكشه.اينترنت من با نفت كار ميكنه.بخوام 10 ثانيه فيلم بزارم بايد يه 24 ساعتي رو نت باشم تا آپلود كنم تازه اگه قطع نشه.
دوربین شما هم مود ماکرو داره مود (معمولا یک ایکون به شکل گل است ).ماکرو یک مود مجزاست برای گرفتن عکس از سوژه ای نزدیک.(به دفترچه دوربین مراجعه کنید) دوربین شما هم اگر به تنظیماتش آشنا بشید عکسای خوبی می گیره .
آره اینو میدونم میخواستم بدونم تو مود m p s A یا آتو بودین؟
اگر از دوستان کسی نیست جوابه ما رو بده بریم جای دیگه ای سوالمون رو مطرح کنیم اخه من عجله دارم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)