من یه دوری تو صفحات قبل زدم متوجه شدم ساپورت می کنه ... اینم لینکش برای اینکه مطمئن شی :
قاعدتا" هم باید ساپورت کنه ..کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید. شما بخر ساپورت می کنه ...
من یه دوری تو صفحات قبل زدم متوجه شدم ساپورت می کنه ... اینم لینکش برای اینکه مطمئن شی :
قاعدتا" هم باید ساپورت کنه ..کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید. شما بخر ساپورت می کنه ...
8 رو ساپورت میکنه.P A R S A هم چندین ماه پیش گرفت راحت جواب داد ...منم میخوام یه مموری بخرم . موندم 4 بگیم یا 8 . 4 رو مطمئنم ساپورت میکنه . بچه ها اگه تا حالا 8 گیگ انداختین روش نتیجه رو بگین . اگه واقعا ساپورت میکنه بخرم
16 رو هم قاعدتا ساپورت باید بکنه ولی من کسی رو ندیدم تست کرده باشه ...
آقا مال منم به غیر از اینکه CD و USB نداشت مموریش هم 256 بود.حالا مثل اینکه مال بعضیها 512 است!!!
cd که باید باشه.کابل نداره.
رم هم اگه بخوان اصلی رو بزارن 128 باید باشه که روش نوشته nokia ...نمیزارن.
تو سایت نوکیا زده محتویات باتری ، شارژر ، هندز فری با رم 512 گمونمcd که باید باشه.کابل نداره.
رم هم اگه بخوان اصلی رو بزارن 128 باید باشه که روش نوشته nokia ...نمیزارن.
محتویات جعبه ی گوشی من اینا بود که یادمه همون موقع هیچ کم و کسری نداشت:
گوشی ، دفترچه ی راهنما ، باطری ، رم 256 ، شارژر ، هندزفری
همین و بس.اونایی که از این بیشتر دارن برن حالشو ببرن چون از اون چیزی که خود نوکیا هم تو جعبه گذاشته بیشتر گیرشون اومده!!
من برای یه نفر خریدم رم 512 تو پکش بود ...
سلام پچ کیبورد فارسی تست شده روی 6120 میخوام . 2,3 تا بودند کار نمی کردند
بالاخره پیدا کردم
فایل sisx رو نصب کنید . rmp رو هم بریزید توی پچ ها اجرا کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)