ببخشید جای ایشون جواب میدم ولی منظظورشون این بوده که مثلا چند تا کلید رو پشت سر هم بزنی یک حرکت انجام بده .يعني چي كليد هاي تركيبي دوست عزيز ؟؟؟
مثلا توی 4 یکی از قولها وقتی بهت حمله میکرد باید همزمان دو کلید 2 و 4 رو میزدی .
ببخشید جای ایشون جواب میدم ولی منظظورشون این بوده که مثلا چند تا کلید رو پشت سر هم بزنی یک حرکت انجام بده .يعني چي كليد هاي تركيبي دوست عزيز ؟؟؟
مثلا توی 4 یکی از قولها وقتی بهت حمله میکرد باید همزمان دو کلید 2 و 4 رو میزدی .
ازون لحاظ !!! همون كه ما بهش ميگيم سيستم دكمه زني !!!
آره بابا همون.تو بازی هست ؟
یه کم سطح پایین صحبت کنید![]()
چی شد؟تو که میگفتی بازی چیز خاصی نیست!حالا اومی میگی محو بازی شدی؟ای ناقلا.یه جوری تظاهر میکنی بقیه فکر کنن از بازی خوشت نمیاد و برات کمه.ولی خیلی هم عاشق بازی شدیها
ما هم انشالله به زودی بازی خواهیم کرد(احتمالا قبل از عید)
خب شما که میگی مرحله های بازی زیاده همه به این اعتراض کردن که بازی خیلی کمه!!!!!!!!تو بازی سنتر همه میگن 10 ساعته تموم کردیم بعد شما میگی بازی طولانیه!!!عجب چیزیه ها.نظرا با هم 360 درجه فرق داره![]()
این بدبختی همون چیزیه که خیلی ها ازش دارن رنج میبرن
از شماره 4 شروع شد
و فکر هم نکنم دیگه هیچ وقت یک hardcore fan سری re دوباره بازی رو به اون حالت سه گانه اول ببینه
به نظر من بازی همینطوریش خیلی باحال تره من واقعا با این دو شماره جدید بیشتر حال کردم خداییش شما ها کلاسیک رو دوست داشتید یا اینو؟؟؟
راستی این کلت کریس منو کشته![]()
خوب جنگیش قشنگ بود
منظورم مرحله هاشه خیلی زیاده هر مرحله چند تیکه ی.
یکیش من : )
یادش به خیر وقتی که با معماهای RE3 سرو کله میزدم دیگه حتی یه معمای درست و حسابی هم تو این سری پیدا نمیشه
از نظر من این بازی فاجعست البته وقتی به عنوان یه رزیدنت اویل بهش نگاه کنی وگرنه یه بازیِ اکشن عالیه
این یک نظر کاملا شخصی بود : )
قطعا کلاسیک رونوشته شده توسط Aseman e ghermez 2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من الان دارم RE code veronica رو بازی می کنم و بین این و RE5 مسلما کد ورونیکا رو ترجیح میدم
wHY?????قطعا کلاسیک رو
من الان دارم RE code veronica رو بازی می کنم و بین این و RE5 مسلما کد ورونیکا رو ترجیح میدم![]()
این خیلی خفن ترهبه نظر من بازی همینطوریش خیلی باحال تره من واقعا با این دو شماره جدید بیشتر حال کردم خداییش شما ها کلاسیک رو دوست داشتید یا اینو؟؟؟
راستی این کلت کریس منو کشته![]()
من که با این دو نسخه جدید خیلی میحالم ولی نسخه های قبل رو فقط نصب کردم ازشون خوشم نیومد حذف کردم !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)