تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 139 از 949 اولاول ... 3989129135136137138139140141142143149189239639 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,381 به 1,390 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

داره خودمونی میشه AmirAra2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Faraway

پيش فرض

واقعا ادم نمی دونه چی بگه
    کاش وضعیت منم این طوری بود حداقل
    من الان dpnet م نمی دونم باید به کی شکایت کنم حتی. هم نمایندگی ام هم نیستم
    در عوض شما تا می تونین چیزای ممنوعه (Forbidden Stuff ) از همونایی که دوست ندارن دانلود کنیم به جای ما هم دانلود کنید

حالا این ضرری که میگی 500 هزار تومن و اینا، چه طوریه ما ام بزنیم برای تسکین ج ی گ ر داغ شدمون؟
    سلام رفیق
    آره در جریان مشکل شما هستم که چجوری شدی و شرکتی به نام dp نت چیه
    مگه با راهنمایی های آقا افشین قرار نشد بیای خود فن آوا ؟ به نظر من حتی اگه یه بار دیگه هزینه رانژه رو هم بدی میصرفه !!!

نه بابا ، من چطوری از چیزای ممنوعه دانلود کنم ؟ نمیدونم چی گفتی شاید درست منظورت رو متوجه نشدم از این حرف

اون قضیه ضرر زدن رو شرمنده که نمیتونم بگم . آخه یه جوریه که نمیشه گفت . امیدوارم درک کنی که چی میگم و از دست من ناراحت نشی ، ولی من قول میدم اگه اینا(نمایندگی ها) آدم نشن به جای همتون جبران کنم

آخ یادش به خیر ، از کرج که داشتیم میومدیم تهران اون هفته آخر یه کارایی کردم . بعد که اومدیم تهران به پارسی نت کرج زنگ زدم (به همون دو تا معتادی که صبح تا شب میشینن تو دفتر)
    بعد بهش حالی کردم که چه بلایی سرش آوردم . آقا آخ این داشت میسوخت پشت تلفن ، آی جیغی میزد پشت تلفن ، اومد شروع کنه به فحش دادن که تلفن رو روش قطع کردم تا بیشتر بسوزه . شرط میبندم هنوز هم نمیدونه از کجا خورده

2. این کاربر از AmirAra2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال whitewolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام رفیق
    آره در جریان مشکل شما هستم که چجوری شدی و شرکتی به نام dp نت چیه
    مگه با راهنمایی های آقا افشین قرار نشد بیای خود فن آوا ؟ به نظر من حتی اگه یه بار دیگه هزینه رانژه رو هم بدی میصرفه !!!

نه بابا ، من چطوری از چیزای ممنوعه دانلود کنم ؟ نمیدونم چی گفتی شاید درست منظورت رو متوجه نشدم از این حرف

اون قضیه ضرر زدن رو شرمنده که نمیتونم بگم . آخه یه جوریه که نمیشه گفت . امیدوارم درک کنی که چی میگم و از دست من ناراحت نشی ، ولی من قول میدم اگه اینا(نمایندگی ها) آدم نشن به جای همتون جبران کنم

آخ یادش به خیر ، از کرج که داشتیم میومدیم تهران اون هفته آخر یه کارایی کردم . بعد که اومدیم تهران به پارسی نت کرج زنگ زدم (به همون دو تا معتادی که صبح تا شب میشینن تو دفتر)
    بعد بهش حالی کردم که چه بلایی سرش آوردم . آقا آخ این داشت میسوخت پشت تلفن ، آی جیغی میزد پشت تلفن ، اومد شروع کنه به فحش دادن که تلفن رو روش قطع کردم تا بیشتر بسوزه . شرط میبندم هنوز هم نمیدونه از کجا خورده
    سلام شفیق
    نه بابا یکی دو هفته دیگه باید برم دانشگاه، فن اوا تعطیل (خوب یا بد) ، دیگه نمی صرفه بیام خود فن اوا یا پول رانژه بدم و یه مدتی روی هوا نگهم دارن (مخصوصا اینکه چقدر کارا رو سریع انجام میدن) تازه بعدش بازم شبانه خرابه

چیزای ممنوعه هم ، شوخی بود جدی نگیر

حالا اگه هنچین چیزایی هست درباره ضرر و اینا pm بده ، قول میدم راضت پیش من امنه امنه

================================================== ===================
    اینم حسن خطاب پستم : به تمام کسایی که می خوان بیان فن اوا یا به فکرش هستن :

شاهکار فن اوا، امشب 3:30

(با اکانت پرمیوم رپیدشیر و سرعت مثلا 512KB)

ادامه شاهکار فن اوا در دانلود همون فایل ساعت 6:40

این قضیه هرشب ادامه دارد...........
    Last edited by whitewolf; 06-09-2010 at 05:54.

4. 3 کاربر از whitewolf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه AmirAra2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Faraway

پيش فرض

سلام شفیق
    نه بابا یکی دو هفته دیگه باید برم دانشگاه، فن اوا تعطیل (خوب یا بد) ، دیگه نمی صرفه بیام خود فن اوا یا پول رانژه بدم و یه مدتی روی هوا نگهم دارن (مخصوصا اینکه چقدر کارا رو سریع انجام میدن) تازه بعدش بازم شبانه خرابه

حالا اگه هنچین چیزایی هست درباره ضرر و اینا pm بده ، قول میدم راضت پیش من امنه امنه

ُسلام ، فکر کنم فن آوا با تو سازگاری نداره !!!!!
    صد رحمت به دایال آپ

پروفشنال Masoud.Neshat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

ُ... فکر کنم فن آوا با تو سازگاری نداره !!!!!
    صد رحمت به دایال آپ
    دوستان خوب من قبلا هم گفتم مشکل فن آوا شاتل پارس آنلاین یا صبانت نیست ، مسئله اینه: اساسا قرار نیست شما بری با اینترنت letters to Juliet دانلود کنی یا اون دوستمون َAlbum Design دانلود کنه ، شما باید فقط بری سایتهای داخل ایران و PDF دانلود کنی همین ، برای همین قراره در هر خونه ای فیبرنوری با کف و حداقل پهنای باند 20 مگ ( بله بیست مگ نه دو مگ !!! که فعلا تصویب شده ) تحویل خانواده ها بدن برای اینترنت ملی و در بطن اون بعنوان یک بستر سراسری سرویس هایی ارائه میشه که اینترنت یکی از اونها خواهد بود . این قضیه کاملا جدیه و رسما اعلام شده بخوانید به نقل از فارس نیوز:
    قائم مقام فناوري وزير ارتباطات در گفت‌وگو با فارس خبر داد:
    پهناي باند 20 مگابيتي منازل براي اينترنت، بازي و مشاهده فيلم
    خبرگزاري فارس: قائم مقام وزير ارتباطات در فناوري و امور بين‌الملل گفت: ارائه حداقل 20 مگابيت بر ثانيه پهناي باند براي منازل قطعي شده كه اين پهناي باند با سرويس‌هاي اينترنت، بازي، مكالمه، ويدئو درخواستي با كيفيت HD و تلويزيون اينترنتي پر مي‌شود.

لینک خبر کامل :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Masoud.Neshat; 06-09-2010 at 15:50.

7. 2 کاربر از Masoud.Neshat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

سلام شفیق

عزيز چند بار گفتم كه با راپيد مشكل داره وو از عمد هم هست
    اگر ميتوني امشب تست سرعت از يه سورو مستقيم بذار

9. 2 کاربر از شـیـفــو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hessam2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام شفیق

منم تایید می کنم این سرعتو
    مال من هم دیشب همین قدر بود
    از 2 تا 7 فقط 80 مگ دانلود داشتم توی کل این شبها همچین سرعتی نداشتم
    خیلی برام جالب بود
    دلم می خواست زنگ بزنم پشتیبانی بگم خوب بگید شبانه نداریم خلاص کنید خودتونو شاید یه بنده خدایی انتخاب واحد دانشگاهش ساعت 3 باشه چیکار باید بکنه
    شاید یکی نخواد دانلود کنه باید چیکار کنه با این سرعت
    تازه جالبه میگن با این پولی که میدین شبانه بهتون میدیم اگر ندین نمی دیم
    فکر کنم از امشب قطع کنن کلا بگن بهتون نمی دیم باید 30 تومن بدین که شبانه داشته باشین

---------- Post added at 06:09 PM ---------- Previous post was at 06:09 PM ----------

من با جاهای دیگه هم تست کردم همین جوری بود

---------- Post added at 06:11 PM ---------- Previous post was at 06:09 PM ----------

دوستان خوب من قبلا هم گفتم مشکل فن آوا شاتل پارس آنلاین یا صبانت نیست ، مسئله اینه: اساسا قرار نیست شما بری با اینترنت letters to Juliet دانلود کنی یا اون دوستمون َAlbum Design دانلود کنه ، شما باید فقط بری سایتهای داخل ایران و PDF دانلود کنی همین ، برای همین قراره در هر خونه ای فیبرنوری با کف و حداقل پهنای باند 20 مگ ( بله بیست مگ نه دو مگ !!! که فعلا تصویب شده ) تحویل خانواده ها بدن برای اینترنت ملی و در بطن اون بعنوان یک بستر سراسری سرویس هایی ارائه میشه که اینترنت یکی از اونها خواهد بود . این قضیه کاملا جدیه و رسما اعلام شده بخوانید به نقل از فارس نیوز:
    خبرگزاري فارس: قائم مقام وزير ارتباطات در فناوري و امور بين‌الملل گفت: ارائه حداقل 20 مگابيت بر ثانيه پهناي باند براي منازل قطعي شده كه اين پهناي باند با سرويس‌هاي اينترنت، بازي، مكالمه، ويدئو درخواستي با كيفيت HD و تلويزيون اينترنتي پر مي‌شود.

لینک خبر کامل :
    کد:
    جالب اینجاست که با این سرعت کم 2.800 من دانلود کردم وبلاخره َAlbum Design گرفتم
    گفتم هرجوری باشه من اینو می گیرم پریروز با سرعت 15 بلاخره کاملش کردم

ولی عجب برنامه ای هست

11. 3 کاربر از hessam2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ُسلام ، فکر کنم فن آوا با تو سازگاری نداره !!!!!
    صد رحمت به دایال آپ
    فن اوا (یا همه شرکت ها - نمی دونم) از اول ماه رمضان همشون کرمی (Kermi) شدن. کلاا اینترنت ایران با من سازگار نیست

لینک خبر کامل :
    کد:
    من که اخرش اینو دانلود می کنم و خودشونم می دونن که هم من و بقیه این کارو می کنیم
    به نظرم مسئله یه چیز دیگست.

اون اینترنت 20 مگ هم فکر کنم سرعتش باشه نه حجمش
    یعنی میشه یه چیزی تو مایه های 1-2 سرعت واقعیش

ولی : اگه بیاد که نمیاد
    خصوصا اینکه این خبر مال False news هست و از مخابرات بیرون اومده

همه چیز مشکل داشت. دیشب هم همه سرور ها همین طوری بودن. حتی باز کردن صفحه گوگل هم کلی طول میکشید.
    مسئله اینه که از ساعت 2 تا 7 کوک سرعت رو تا می تونن کم می کنن. و این برای همه سایت هاست

اگرم قرار بوده فقط یه چیزی مشکل نداشته باشه و سرعتش ثابت و بالا باشه اون همیشه رپبد بوده (با اکانت البته)

من که دیگه هنگ کردم واقعا، همیشه سرعت رو تا kb128 میوردن پایین که سرعت ما میشد 12-14، ولی دیشب تا 28 و 14 اومده بود پایین که نتیجش توی عکس معلومه
    Last edited by whitewolf; 06-09-2010 at 20:24.

13. 2 کاربر از whitewolf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

بابا من موندم
    من خودمم از همين فن اوا سرويس دارم ولي مثلا ديشب سرعت دانلود من 18 بود تا ساعت 5 صبح بعدش راحت اومد بالا تا 107 البته پورت من يك مگ هست ولي منظورم اينه نميدونم چرا براي شماها اينقدر افت سرعت داره
    عجيبا غريبا

15. این کاربر از شـیـفــو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بابا من موندم
    من خودمم از همين فن اوا سرويس دارم ولي مثلا ديشب سرعت دانلود من 18 بود تا ساعت 5 صبح بعدش راحت اومد بالا تا 107 البته پورت من يك مگ هست ولي منظورم اينه نميدونم چرا براي شماها اينقدر افت سرعت داره
    عجيبا غريبا
    ایول به خونسردی شما. شما یاید سرعتتون حدود 100 باشه
    خب خود شما که توی فن اوا هم هستین نرفتین پی گیری کنین که چرا سرعت شبانه ها این طوری شده؟
    چی جواب دادن؟
    Last edited by whitewolf; 06-09-2010 at 22:36.

17. این کاربر از whitewolf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hessam2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بابا من موندم
    عجيبا غريبا
    خوبه مال خودتون هم همین جوری هست صداتون در نمیاد
    بگین قضیه چیه خیال خودتونو راحت کنین
    اگر می ترسین پیغام خصوصی بدین من قول میدم به کسی نمی گم

بگین
    اگر ما واقعا پول برای شبانه دادیم متوجه میشیم که کار اشتباهی کردیم از ماه بعد انجام نمی دیم

خواهش میکنم بگین

19. 2 کاربر از hessam2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •