تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 139 از 356 اولاول ... 3989129135136137138139140141142143149189239 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,381 به 1,390 از 3558

نام تاپيک: دنیای اتومبیل

کـاربـر بـاسـابـقـه jamshidjap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ما گفتيم براي اينکه تاپيک از حالت غير عادي و جرو بحث بياد بيرون پست قبلي را ارسال کرديم.

حميد جان اگه بخام بهت زنگ بزنم چه بازه زماني مناسب هستش که با شما صحبت کنم؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض تشکر

اول از دوست عزیز که اسمشون رو نمی دونستم اقا سورنا تشکر می کنم .
    و دوم اقاجمشید که در مورد سمند های جدید اطلاعاتی دادن .

یا علی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

آقای محمد و جناب حائری :

آقا خوب به جای این کج تابی ها تو صحبت هاتون خوب یه دفعه بگین عشقتون کشیده با ما کل بندازین دیگه !!!

خوب این دیگه کشمکش نداره که . مگه من یا حمید یا بجه های دیگه اومدن گفتن فقط ما هستیم و ال و بل ....

شما اگه خوب به پست بچه ها دقت کرده باشین اگه قراری بوده برای مسابقه نبوده .

100 بار گفتم آفا پست ها رو درست بخون .

امید وارم که به این شکل هیچ وقت احساساتی نشی و درخواست race بدی .

چون اون موقع استرس بهت دست میده !

امید وارم پست های ما رو دقیق بخونین.

یا علی
    عزيز دل برادر ! من نگفتم شما بيا ريس بده!!

بنده از شرکت کنندگان و مقام داران مسابقات سرعت هستم!

اصلا قصد ندارم شما و ماشيناتونو به زحمت بندازم .

من فقط قصد دارم يه قرار آزاد ترتيب بديم تا کليه شبهات رو برطرف کنيم. همين !

چه کسي با تجربه تر از حميد ؟
    منم اين قرار رو براي آشنا شدن با اين تجارب اعلام کردم.

دوستاني هم که علاقمند به ديدار حميد آقا هستند بيان.

روز جمعه مسابقه ريس هست و هم ايشون رو زيارت ميکنيم هم از ديدن مسابقه لذت ميبريم ( البته من نميبينم چون خودم شرکت کنندم !)

پس تا جمعه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

مدل پايه سمند سورن يک ميليون تومان بيشتر از سمند ال‌ايکس (حدود 14.5 ميليون تومان) است. مدير عامل ايران خودرو -با اعلام اين خبر گفت: سمند سورن در 10 مدل مختلف توليد مي‌شود که مدل پايه آن يک ميليون تومان گران‌تر از مدل سمند ال‌ايکس است و اميدواريم اين خودرو در خرداد 85 وارد بازار شود. وي با باين اين كه سمند سورن در سه نوع موتور مختلف عرضه مي‌شود و داراي قيمت هاي متفاوتي نيز هست، افزود: از طرفي اين خودرو نيازهاي صادراتي ايران خودرو به محصولات جديد را پوشش مي‌دهد. او همچنين در پاسخ به اين سوال که قيمت مدل فول تندر (ال-90) چند است و آيا اين خودرو توازن بازار سمند را بر هم نخواهد زد؟ گفت: فعلا قيمت مدل پايه مشخص شده و درباره قيمت باقي مدل‌هاي آن در حال تصميم‌گيري هستيم. گفتني است، سمند سورن چهارشنبه - 18 بهمن85 - با حضور وزير صنايع و معادن پرده‌برداري شد. قرار است از اين خودرو در سال آينده بيش از 12 هزار دستگاه توليد شود. اين خودرو در فاز اول با طراحي بدنه و قرار گرفتن سه نوع موتور(موتور ملي، موتور Tu5 و موتور معمولي سمند) بر روي آن و همچنين استفاده از چراغ‌هاي Led در قسمت عقب و بهره گيري از کمربند پيش کشنده و استفاده از کيسه هواي سمت راننده و همچنين فرمان تلسکوپي که در هنگام تصادف 8 سانتي‌متر جمع مي‌شود، تغييراتي را شاهد بوده است؛ اما هنوز تغيير چنداني در پلات فرم و تزيينات داخلي نسبت به مدل کنوني سمند ديده نمي‌شود؛ ولي قرار است در فاز دوم تزئينات داخلي و اکسل آن تغيير کند. به گفته مديران ايران خودرو، سورن توانايي پاس کردن استانداردهاي ايمني جديد را دارد و با تغيير طراحي جلو آن ميزان هوادهي و خنک کاري موتور نيز در سطح مطلوبي قرار دارد. از طرفي اين خودرو با استفاده از موتور ملي با حجم1700 سي سي با توربوشارژ 150 و بدون آن 110 اسب بخار قدرت دارد. موتور Tu5 نيز با حجم 1600 سي سي 110 اسب بخار قدرت توليد مي‌کند. موتور کنوني سمند نيز با حجم 1800 سي سي 98 اسب بخار قدرت دارد.size="4"] [/size]
    کاش منبع خبر رو هم ميگفتي ...

تا بعدا بحثي پيش نياد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض هورا

اقا محمد انشااله مقام بیاری و بری واسه تیم ملی .پ
    ما خوشحال می شیم اول شی . برات هورا می کشیم .

یاعلی

پروفشنال Hpower_sl3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران- نیاوران

پيش فرض

سلام خدمت آقایون

راستش من امروز راهی سفری 8روزه هستم امیدوارم بتونم به این تاپیک سر بزنم

از دوستانمون هم ممنونم که هوای مارو داشتن.به محمدم بگید یه مجله بخره ببینه حجم موتور رو به چی تعریف میکنن

قرار جمعه به خاطر بد بودن هوا و مه شدید در اتوبان رشت قزوین برگزار نشد.اگر کسی ناراحت بود عنوان میکرد.

آقای محمد من 4 روز دانشگاه هستم 1روز پیش بچه ها دوست ندارم جمعه خوبم رو که میتونم پیش بهترین ها باشم
    به خاطر بچه بازی خراب کنم

شما اگر خواستی درخواست میدی میای ماشین هارو میبینی
    خلاصه من دیگه حوصله این مسائل رو ندارم

خدا نگهدار.
    آقایون کسی (محمد) کاری داشت پست الکی نده تماس بگیره

09329239188
    09329402377

یا علی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

اطمينان کامل داشتم که نخواهي اومد ....

اشکال نداره خوش باش ! فکر کن من و ساير دوستان رو پيچوندي ...

نامبر جان به اندازه کافي هورا کش دارم !!! براي اين قرار گزاشتم که پوچ بودن بعضي چيزا مشخص بشه که شد.

همين

موفق باشيد

داره خودمونی میشه matin_haeri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

nomber1 عزیز شما که می دونی چرا بعضی ماشینا کات آف دارن و بعضی ها ندارن چطوری برات عجیب نیست که دنده 2 ماشین با وجود کات آف 140 تا بره؟؟
    بله حمید خان زحمت می کشن و تایپ می فرماین.اما جواب ها همه بی ربطه. ما روز سوم زندگیمون نیست که مثل آدمای ببو همه چیز رو باور کنیم.
    اگرم جایی ادعایی از ما دیدید همون جا راه اثباتش بازه.می تونید هر جمعه بیایید و شاهد گردهمایی و تمرینات ما تو پیست باشید.در ضمن ما تیم رسمی داریم و تو فدراسیون هم ثبت شده هستیم.اینم آدرس سایت تیم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
    حمید جان لطف کن آدرس دفتر تیونینگت رو بگو تا برای ریس آخر سال بیاییم پیشت ماشینامون رو SETUP کنی

داره خودمونی میشه matin_haeri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

nomber1 عزیز شما که می دونی چرا بعضی ماشینا کات آف دارن و بعضی ها ندارن چطوری برات عجیب نیست که دنده 2 ماشین با وجود کات آف 140 تا بره؟؟
    بله حمید خان زحمت می کشن و تایپ می فرماین.اما جواب ها همه بی ربطه. ما روز سوم زندگیمون نیست که مثل آدمای ببو همه چیز رو باور کنیم.
    اگرم جایی ادعایی از ما دیدید همون جا راه اثباتش بازه.می تونید هر جمعه بیایید و شاهد گردهمایی و تمرینات ما تو پیست باشید.در ضمن ما تیم رسمی داریم و تو فدراسیون هم ثبت شده هستیم.اینم آدرس سایت تیم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
    حمید جان لطف کن آدرس دفتر تیونینگت رو بگو تا برای ریس آخر سال بیاییم پیشت ماشینامون رو SETUP کنی

پروفشنال Hpower_sl3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران- نیاوران

پيش فرض

سلام خدمت آقایون

راستش من امروز راهی سفری 8روزه هستم امیدوارم بتونم به این تاپیک سر بزنم

از دوستانمون هم ممنونم که هوای مارو داشتن.به محمدم بگید یه مجله بخره ببینه حجم موتور رو به چی تعریف میکنن

قرار جمعه به خاطر بد بودن هوا و مه شدید در اتوبان رشت قزوین برگزار نشد.اگر کسی ناراحت بود عنوان میکرد.

آقای محمد من 4 روز دانشگاه هستم 1روز پیش بچه ها دوست ندارم جمعه خوبم رو که میتونم پیش بهترین ها باشم
    به خاطر بچه بازی خراب کنم

شما اگر خواستی درخواست میدی میای ماشین هارو میبینی
    خلاصه من دیگه حوصله این مسائل رو ندارم

خدا نگهدار.
    آقایون کسی (محمد) کاری داشت پست الکی نده تماس بگیره

09329239188
    09329402377

یا علی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •