دمت گرممن نقدی از شما ندارم
خواستم کمی باهات شوخی کنم اینجا ببینم جوگیر میشم آخرش یه کاری دستتون بدم با این نقد کردن ،دیدم نه شما خونسردتر از این حرفا هستید.
در کل حرف نداری
.
دمت گرممن نقدی از شما ندارم
خواستم کمی باهات شوخی کنم اینجا ببینم جوگیر میشم آخرش یه کاری دستتون بدم با این نقد کردن ،دیدم نه شما خونسردتر از این حرفا هستید.
در کل حرف نداری
.
سلام عليكم
امروز جمعه است
فردا هم شنبه
اگر از احوال پس فردا بپرسيد ، بايد بگم كه يك شنبه است
در مورد پسون فردا و .....
==========
اين شازده هم در كمال سلامت از درب اين تايپيك در حال خارج شدن است.تا معرفي نفر جديد هم ميتوانيد نقد كنيد هم رضا جواب بدهد(شنبه ظهر)
رضا جان ميدانستم آقايي ولي تا اينجا فهميدم خيلي آقايي![]()
داش اشکی جوون به هر حال ممنون ازت که لطف کردی و به اینجا سر زدی. بعدا هم اگه نقدی داشتی با پیغام خصوصی خبرم کن
بله کاملا سالم با پای خودم از اینجا دارم بیرون میرم.( بازم خواستی بیام نقد ،خبرم کنخوش گذشت
)
پدرام جان ممنون از محبتی که نسبت به من داری ...و شرمنده که 1 هفته این تاپیک خوابید و جنجالی نشد
![]()
از همه شما عزیزانی که لطف کردید ، وقت خودتان را گذاشتین و به اینجا سر زدید و همچنین ابراز لطف کردید ممنونم.
در آخر هم از پایان عزیز و همچنین پدرام جان بابت اداره این تاپیک تشکر می کنم. خسته نباشید
ممنون & بای
با تشكر ويژه از رضا
رضا مديري بي حاشيه است.و اين خيلي خوبه براي كاربران و خيلي بده براي من و تايپيك نقد
اميدوارم تا چند هفته ديگر دچار حاشيه بشود تا من باز دعوتش كنم
دوستان نقد مستر رضا به پايان رسيد .
منتظر معرفي نفر جديد باشيد.
فكر كنم دوباره يك سوپرايز داريم
با تشكر از پايان عزيز كه ....
خب من نفر بعدم ...
از الان گفتم تا به پدرام ضدحال بزنم دی!
سلام خدمت رضا...
چطوری عزیز ؟![]()
شرمنده خارج قوانین پست میزنم... ولی یک تشکر لازمه !
به هر حال : تشکر .
موفق باشی : « یوسف »
Last edited by Y.O.U.S.E.F.P.3.0; 27-11-2007 at 07:52.
تا ساعاتي ديگر نفر جديد معرفي ميشود.اميدوارم از پاي گيرنده هاتون جم نخوريد .به چند دليل:
1-براي اولين باره كه اينطوريه
2-خطر داره حسن
3- و غيره
ويرايش: چون اسم تايپيك هم بايد اصلاح بشود براي همين جمعه اين نفر(كه خودش كلي نفر است) را معرفي ميكنم
آقايون و خانــــــــــــــــــــــ ـــــــمها اين شما و اين .......................(ادامه در فردا)
Last edited by pedram_ashena; 29-11-2007 at 20:32.
خوب الوعده الوفا
براي اولين بار در تاريخ اين تايپيك كاربري معرفي ميشود كه همچون گذشتگانش سد شكن و در خط اول جبهه جنگ ميباشد.
بلي درست حدس زديد كاربري اين هفته ما يك ... است(جاي خالي در آخر پست تكميل ميشود)
نميدانم چطوري معرفيش كنم.از يكطرف نميشود بگم رينگ بوكس (دليلش را آخر پست ميگويم) از طرف ديگر هم فضاي گل و بلبلي هم نميخواهم
فكر ميكنيد كي ميتونه باشه؟(اين وقت شب)
از دستهايش خون ميچكد؟
وسواسي است؟
ولخرج است؟؟
اهل فيلم و هنر است؟
لهجه دارد؟؟
دوست خوبيست؟؟
كاربر مفيدي است؟
و .....
همه اينها را شايد خودش هم نداند ولي ما اينجا جمع شديم تا در يك حركت خاله زنكي از او و فعاليتش بگوييم
اميدوارم هفته ،هفته اي باشد كه در يادها بماند البته به نيكي
خانمها و آقايان
ميزبان اين هفته تايپيك دخترياست كه به اندازه كنت دراكولا خطرناك
و به اندازه ژوليت دوست داشتني و به اندازه جيمز باند
غير قابل پيشبيني
اون كسي نميتواند باشد به جز همكار گرام و كاربر فعال قديم انجمن ، خانم مــــــــــــــــــــــژگ ان معروف به عســــــــــــل با»»»»»»»نو
و دليل اينكه آخر پست گفتم ميگم(رينگ بوكس مشكل شرعي دارد براي اين هفته)
خوب من وظيفه خودم را انجام دادم حالا اين شما و اين اولين خانم اين تايپيك(كه به نظرم جزو چند خانم اول انجمن هستند)
اميدوارم طرفين خويشتن داري خودشان را حفظ كنند و زياد خين و خين ريزي راه نيافتاد.![]()
سلام
ضمن تشکر از پدارم و پایان عزیز که از بنده دعوت کردند...یک هفته در این تاپیک مهمان هستم..
---------
پدارم جان معرفیت خیلی با حال بود..کلی خندیدم
ممنون از لطفت
ببین کی اینجاس....
سلام مژگان جان بالاخره نوبت تو هم رسید![]()
خب اگر در حین نوشتن این پست کسی پستی نده افتخار دارم که اولین نقد ماله من باشه ...
فعلا واسه شروع ...
اون زمان که کاربر فعال بود کارش حرف نداشت و فعالیت منحصر به فردش باعث شد امین راهی جز همکار کردنش نداشته باشه(که اتفاقا دیر هم این کار رو کرد) . داشتن سه لقب کاربر فعالی کار هر کسی نیست که مژگان از پسش براومده بود ....این مدت هم که همکار شده کارش عالی بوده و انجمن فیلم رو یه تکونی داده . نمره ادبیاتم رو مدیونشم چون اگر اون مقاله های خفن رو تو انجمن مقالات نمیذاشت الان افتاده بودم(ادبیات !!!)
ادامه دارد ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)