تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 139 از 225 اولاول ... 3989129135136137138139140141142143149189 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,381 به 1,390 از 2242

نام تاپيک: مشاوره و راهنمايي براي خريد پردازنده

آخر فروم باز shahab_blaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تربت جام

پيش فرض

منم بیشتر برا بازی میخوام ........ولی این CPU تو برنامه های گرافیکی (مثلا 3dstudio ) کاراییش خوبه?؟
    بستگي به برنامه هات داره اگه بتونه به صورت مولتي ترد كار رندر رو انجام بده مسلما تعداد هسته بيشتر بهتر عمل مي كنه

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض

دوستان با عرض سلام من يه pentium D 3.2Ghz 2mb cache دارم ميخوام بدونم دسته دوم چند ميخرنش و چه سي پيويي بگيرم (قيمت زير 150) قبلا تو اين سايت شنيدم سي پي يو من فقط ميتونه از 70% توان گرافيكم استفاده كنه درسته يا نه؟ گرافيكم SPARKLE 9600 GSO 768mb ddr3

آخر فروم باز yasser1680's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Torento City

پيش فرض

دوستان با عرض سلام من يه pentium D 3.2Ghz 2mb cache دارم ميخوام بدونم دسته دوم چند ميخرنش و چه سي پيويي بگيرم (قيمت زير 150) قبلا تو اين سايت شنيدم سي پي يو من فقط ميتونه از 70% توان گرافيكم استفاده كنه درسته يا نه؟ گرافيكم SPARKLE 9600 GSO 768mb ddr3
    مادربردت چی هست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ماراتون's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    یزد - اردکان

پيش فرض

من توی یه سایت دیدم چند مدل سی پی یو داریم به شرح زیر:

AM2 - ATHLON 64 Bit X2 Dual Core 4600+
    AM2 - Athlon X2 4850e 2.1GHz
    AM2+ Phenom 8450 - 2.1GHz

میدونم که فنوم یه پردازنده چهارهسته ای هست و از این حرفها. ولی نمیدونم فرق دو مدل اولی چیه وقتی به مشخصات مراجعه کردم تقریبا میشه گفت مثل مدل بالایی هست.میخواستم بدونم کدوم دو تا از اولی ها بهتره و چه فرقی باهم داره (البته به فرکانس و مدل خودش کار نداشته باشین چون از سایت کپی کردم)
    [
    من سوالم رو توی چندین صفحه قبل نوشتم ولی جواب درست و حسابی نگرفتم دوستی کمک کرد ولی واضح نبود میخواستم فرق دو مدل بالا رو که قرمز رنگ هست بدونم ایا این سری 4xxxe برای لپ تاب و از این جور جیزاست یا چیز دیگه ای است . ایا نسل بخصوصی هستند.اگه ممکنه فرقشون را بطور کامل توضیح بدین ممنون میشم.

راستی ایا AMD کاری برای حافظه های DDR3 کرده یا نه یعنی تراشه جدید تولید کرده که به بازار عرضه کنه یا نه. اخه یه جایی دیدم که در مورد سوکت AM3 حرف میزدند . اخه اگه قرار باشه هر روز یه سوکت بده بیرون که کار بروز رسانی خیلی مشکل میشه.
    Last edited by ماراتون; 02-07-2008 at 01:39.

پروفشنال reza fontana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Armenia

پيش فرض

من سوالم رو توی چندین صفحه قبل نوشتم ولی جواب درست و حسابی نگرفتم دوستی کمک کرد ولی واضح نبود میخواستم فرق دو مدل بالا رو که قرمز رنگ هست بدونم ایا این سری 4xxxe برای لپ تاب و از این جور جیزاست یا چیز دیگه ای است . ایا نسل بخصوصی هستند.اگه ممکنه فرقشون را بطور کامل توضیح بدین ممنون میشم.

راستی ایا AMD کاری برای حافظه های DDR3 کرده یا نه یعنی تراشه جدید تولید کرده که به بازار عرضه کنه یا نه. اخه یه جایی دیدم که در مورد سوکت AM3 حرف میزدند . اخه اگه قرار باشه هر روز یه سوکت بده بیرون که کار بروز رسانی خیلی مشکل میشه.
    دوست عزیز به خاطر این جواب دیر میگیری چون سوالهای کوچیک و مختصر نمیپرسی..بدون حاشیه برو سر اصل مطلب و سوال اصلیتو بپرس و کشش نده..بعدآ اگه موردی بود دوستان خودشون ازت میپرسن

اگه نباشه جاش خالی می مونه vivid806's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Zahedan

پيش فرض

سلام
    مدل اولی که AMD Athlon™ X2 Dual-Core4600 هست این مشخصات خود سایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مدل دومی که AMD Athlon™ X2 Dual-Core4850e هست این مشخصات سایت
    کد:
    و مدل سوم که AMD Phenom8450 هست که 3 هسته ای هم هست
    کد:
    در دو مدل اول تفاوت در سرعت هسته وجود داره که مدل 4850e با سرعت هست 2500mhz نسبت به 2400mhz 4600 بالاتره دیگه تفاوت خاصی نمیبینم!!!
    بقیه رو هم خودت ببین دیگه

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تربت جام

پيش فرض

همونطور كه دوستمون گفت تفاوت در فركانس پردازنده هست به علاوه اينكه در اين سري جديد مصرف برق رو كاهش دادن و اين يعني خنك تر كار كردن پردازنده و اوركلاك بهتر
    مقدار توان مصرفي اين سري به 45 وات رسيده

آره در سوكت جديد كه AM3 هست قرار نسل جديد حافظه بهره گيري بشه
    هر روز سوكت جديد به بازار نميده مثلا همين AM2 با يه آپديت بايوس به AM2+ تبديل ميشه ولي اين دفعه خوب تغييرات گسترده تر هست

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تربت جام

پيش فرض

زير 150 تومان ميتوني بري سراغ Intel Core 2 Duo 7200
    راجب سوال دومت من چيزي نشنيدم و نميدونم

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

13

giga 945p-s3 rev3.3

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

بستگي به برنامه هات داره اگه بتونه به صورت مولتي ترد كار رندر رو انجام بده مسلما تعداد هسته بيشتر بهتر عمل مي كنه
    الان که برنامه های گرافیکی مثل 3D max و maya از 8 هسته ای هم ساپورت میکنن ولی من دیگه اونقد حرفه ای نمیخوام یه چیز دیگه تو برنامه های تبدیل ویدیو سرعتش خوبه این E8400 ?؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •