بستگي به برنامه هات داره اگه بتونه به صورت مولتي ترد كار رندر رو انجام بده مسلما تعداد هسته بيشتر بهتر عمل مي كنه
بستگي به برنامه هات داره اگه بتونه به صورت مولتي ترد كار رندر رو انجام بده مسلما تعداد هسته بيشتر بهتر عمل مي كنه
دوستان با عرض سلام من يه pentium D 3.2Ghz 2mb cache دارم ميخوام بدونم دسته دوم چند ميخرنش و چه سي پيويي بگيرم (قيمت زير 150) قبلا تو اين سايت شنيدم سي پي يو من فقط ميتونه از 70% توان گرافيكم استفاده كنه درسته يا نه؟ گرافيكم SPARKLE 9600 GSO 768mb ddr3
مادربردت چی هست؟دوستان با عرض سلام من يه pentium D 3.2Ghz 2mb cache دارم ميخوام بدونم دسته دوم چند ميخرنش و چه سي پيويي بگيرم (قيمت زير 150) قبلا تو اين سايت شنيدم سي پي يو من فقط ميتونه از 70% توان گرافيكم استفاده كنه درسته يا نه؟ گرافيكم SPARKLE 9600 GSO 768mb ddr3
من سوالم رو توی چندین صفحه قبل نوشتم ولی جواب درست و حسابی نگرفتم دوستی کمک کرد ولی واضح نبود میخواستم فرق دو مدل بالا رو که قرمز رنگ هست بدونم ایا این سری 4xxxe برای لپ تاب و از این جور جیزاست یا چیز دیگه ای است . ایا نسل بخصوصی هستند.اگه ممکنه فرقشون را بطور کامل توضیح بدین ممنون میشم.
راستی ایا AMD کاری برای حافظه های DDR3 کرده یا نه یعنی تراشه جدید تولید کرده که به بازار عرضه کنه یا نه. اخه یه جایی دیدم که در مورد سوکت AM3 حرف میزدند . اخه اگه قرار باشه هر روز یه سوکت بده بیرون که کار بروز رسانی خیلی مشکل میشه.
Last edited by ماراتون; 02-07-2008 at 01:39.
دوست عزیز به خاطر این جواب دیر میگیری چون سوالهای کوچیک و مختصر نمیپرسی..بدون حاشیه برو سر اصل مطلب و سوال اصلیتو بپرس و کشش نده..بعدآ اگه موردی بود دوستان خودشون ازت میپرسن![]()
سلام
مدل اولی که AMD Athlon™ X2 Dual-Core4600 هست این مشخصات خود سایت
مدل دومی که AMD Athlon™ X2 Dual-Core4850e هست این مشخصات سایتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و مدل سوم که AMD Phenom8450 هست که 3 هسته ای هم هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در دو مدل اول تفاوت در سرعت هسته وجود داره که مدل 4850e با سرعت هست 2500mhz نسبت به 2400mhz 4600 بالاترهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددیگه تفاوت خاصی نمیبینم!!!
بقیه رو هم خودت ببین دیگه![]()
همونطور كه دوستمون گفت تفاوت در فركانس پردازنده هست به علاوه اينكه در اين سري جديد مصرف برق رو كاهش دادن و اين يعني خنك تر كار كردن پردازنده و اوركلاك بهتر
مقدار توان مصرفي اين سري به 45 وات رسيده
آره در سوكت جديد كه AM3 هست قرار نسل جديد حافظه بهره گيري بشه
هر روز سوكت جديد به بازار نميده مثلا همين AM2 با يه آپديت بايوس به AM2+ تبديل ميشه ولي اين دفعه خوب تغييرات گسترده تر هست
زير 150 تومان ميتوني بري سراغ Intel Core 2 Duo 7200
راجب سوال دومت من چيزي نشنيدم و نميدونم
giga 945p-s3 rev3.3
الان که برنامه های گرافیکی مثل 3D max و maya از 8 هسته ای هم ساپورت میکنن ولی من دیگه اونقد حرفه ای نمیخوام یه چیز دیگه تو برنامه های تبدیل ویدیو سرعتش خوبه این E8400 ?؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)