تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 139 از 358 اولاول ... 3989129135136137138139140141142143149189239 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,381 به 1,390 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

داره خودمونی میشه ghooty's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

البته بحث من در مورد پايان كار دنيا و زمين نبود بحث من بيش تر در مورد اين بود كه پنهان كاري كشور هاي قدرتمند را توضيح بدم. نمي خواستم به يه موضوع ديگه بپردازم. در هر صورت كاري با آپوفيس ندارم. كار من اينه كه اين جور كشور ها از اين جور اطلاعات براي خودشان استفاده مي كنن، پس مي تونن همين جوري از موجودات فضايي هم براي خودشون استفاده كنن.

2. این کاربر از ghooty بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

خلاصه از اینکه گول خوردم ( و اکتوپلاسم نیست و بشقاب ها نمیان زمین و نمیشه با نیروی ذهن اشیا رو حرکت داد و تله پاتی نداریم و ... )

بابک جان میدونم خیلی درگیر هستی و واقعا شرمندم که چنین درخواستی رو ازت میکنم
    اما میشه یکم در این زمینه و تحقیقاتی که خودت کردی برام توضیح بدی من خودم در قبال موضوع حرکت دادن اشیا با نیروی ذهن تحقیق زیادی کردم اما به نتیجه ای نتونستم برسم خیلی دوست دارم استدلالات خودتون رو بنویسید و من رو روشن کنید چون همیشه برام یه معذلی بوده باور همچین مساله ای و از طرفی مسائلی باورهای من رو به شک میندازند که این درست هست یا غلط و هیچ موقع نتونستم نتیجه محکمی بگیرم ... ممنون میشم اگر پستی در این زمینه دارید بگید من بخونمش تا شاید کمکی به ذهن درگیرم در این زمینه بتونه کنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه keykavoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    سر کلاس

پيش فرض

البته بحث من در مورد پايان كار دنيا و زمين نبود بحث من بيش تر در مورد اين بود كه پنهان كاري كشور هاي قدرتمند را توضيح بدم. نمي خواستم به يه موضوع ديگه بپردازم. در هر صورت كاري با آپوفيس ندارم. كار من اينه كه اين جور كشور ها از اين جور اطلاعات براي خودشان استفاده مي كنن، پس مي تونن همين جوري از موجودات فضايي هم براي خودشون استفاده كنن.
    کدوم جور اطلاعات؟ شما یه سری اطلاعات غلط برداشتی، حالا داری بر اساس اون نتیجه میگیری که فلانی داره توطئه می کنه و این اطلاعات رو در اختیار مردم عادی نمیذاره. خوب برادر من این اطلاعات اصلا بی پایه س دیگه. حالا این جور کشورها از چه جور اطلاعاتی برای خودشون استفاده می کنن دیگه خدا عالمه!

5. 2 کاربر از keykavoos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    نروژ

پيش فرض

به نظر من اگه ما فکر کنیم که تمامی این عالم آفریده شده فقط برای ما و بجز ما هیچ موجود هوشمند دیگری نیست کاملاً غلط هست
    جهانی به این عظمت که ما بسیار بی اطلاع هستیم از اون نمی تونه که خالی باشه از امثال ما.
    علمی که به اون خیلی می نازیم هر چند وقت عوض میشه امروز رو نسبت به گذشته ببینید. چقدر عوض شده.خیلی چیزا قبلاً اصل بودند و در درستی اون شک نبود باطل شدند.چرا که بشر آگاهتر شد. ما هنوز در مورد بدن خودمون خیلی سوال داریم و هر روز چیزهای جدیدی را کشف می کنیم. چه برسد به میلیاردها میلیارد دورتر از سیاره خودمان را.که با اطمینان از ممکن نبودن حیات صحبت می کنیم.بزرگترین دانشمندان جهان امروز وجود حیات در اشکال دیگر را در دوردستها رد نمی کنند .

7. این کاربر از reza424 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

به نظر من اگه ما فکر کنیم که تمامی این عالم آفریده شده فقط برای ما و بجز ما هیچ موجود هوشمند دیگری نیست کاملاً غلط هست
    جهانی به این عظمت که ما بسیار بی اطلاع هستیم از اون نمی تونه که خالی باشه از امثال ما.
    علمی که به اون خیلی می نازیم هر چند وقت عوض میشه امروز رو نسبت به گذشته ببینید. چقدر عوض شده.خیلی چیزا قبلاً اصل بودند و در درستی اون شک نبود باطل شدند.چرا که بشر آگاهتر شد. ما هنوز در مورد بدن خودمون خیلی سوال داریم و هر روز چیزهای جدیدی را کشف می کنیم. چه برسد به میلیاردها میلیارد دورتر از سیاره خودمان را.که با اطمینان از ممکن نبودن حیات صحبت می کنیم.بزرگترین دانشمندان جهان امروز وجود حیات در اشکال دیگر را در دوردستها رد نمی کنند .
    هیچ کس قابلیت رد کردن موجودات دیگر در جهان رو نداره .

اما یادتون نره اینجا بحث بر سر ارتباط بین زمینیان و این موجودات است .

عوض شدن علم هم ربطی نداره به اینکه ه چیز مسخره ای رو من بگم فردا ممکنه واقعیت پیدا کنه . اگه قراره چیزی اثبات بشه باید با همین قوانین جلو بریم .... چیزی که آمثال آقای دانیکن در کتاباشون رعاست نمیکنن و مردم رو اینجوری گمراه میکنن

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

هیچ کس قابلیت رد کردن موجودات دیگر در جهان رو نداره .

اما یادتون نره اینجا بحث بر سر ارتباط بین زمینیان و این موجودات است .

عوض شدن علم هم ربطی نداره به اینکه ه چیز مسخره ای رو من بگم فردا ممکنه واقعیت پیدا کنه . اگه قراره چیزی اثبات بشه باید با همین قوانین جلو بریم .... چیزی که آمثال آقای دانیکن در کتاباشون رعاست نمیکنن و مردم رو اینجوری گمراه میکنن

10. 5 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه keykavoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    سر کلاس

پيش فرض

دوست عزیز جواب این شبهه ی شما تو این 140 صفه تاپیک تقریبا 70 بار داده شده.
    به این پست از آقا بابک مراجعه کنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    همین آقا بابک تاحالا هزار بار تو این تاپیک اعتراف کرده که
    نقل قول نوشته شده توسط Babak
    بحث وجود زیست فرا زمینی با بحث حضور بیگانگان در زمین ( یوفو) فرق داره.

12. 3 کاربر از keykavoos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض

بحث وجود زیست فرا زمینی با بحث حضور بیگانگان در زمین ( یوفو) فرق داره.
    خب به جز فرا زمینی ها چه کسایی میتونن یوفوها باشن؟
    آیا به جز فرازمینی ها بیگانگان دیگری در عالم وجود داره
    خب ما که از هر منظری مثل سیاسی و مذهبی و... بحث میکنیم اخطار میگیریم
    دیگه پس کیا میتونن باشن؟
    فرازمینی ها که نیستن،آمریکایها و...که نیستن(باتوجه به اخطار هایی که داده میشه یا پست هایی که پاک میشه)،خدا که نیستن و...
    پس کی هستن این یوفو ها؟

14. این کاربر از saeeddz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

دیگه پس کیا میتونن باشن؟
    فرازمینی ها که نیستن،آمریکایها و...که نیستن(باتوجه به اخطار هایی که داده میشه یا پست هایی که پاک میشه)،خدا که نیستن و...
    پس کی هستن این یوفو ها؟
    منظور بابک جان اینه که بحث وجود بیگانگان،با بحث اینکه بیگانگان در زمین دیده شده اند فرق میکنه.

16. 4 کاربر از Diego بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

دیگه پس کیا میتونن باشن؟
    پس کی هستن این یوفو ها؟
    دوست گرامی
    پست‌های سیمور جان رو یک بار مرور کنین و بعد ببینین دقیقا چی داریم و چی میمونه برامون که بهش بگیم یوفو؟
    توهمات + دروغ گویی + خطای مشاهده + خطای گزارش دهی (1) + اشتباه در تفسیر پدیده مشاهده شده و ...

همین آقا بابک تاحالا هزار بار تو این تاپیک اعتراف کرده که
    یکی از ویژگی های شبه علم همینه که اهمیتی به داده ها نمیده و تا ابد ماجراهای جواب دار رو تکرار میکنه.
    در حالی که در علم به وضوح داده جدید و صحیح جای داده غلط رو میگیره. مثل هزاران نظریه ای که الان منسوخ هستن. مثل اتر .

(1): خطای گزارش دهی مشخصا در دایره جرم و پلیس وجود داره. شاهدان بعد از چند روز از رخداد یک واقعه ( مثلا قتل) تحت تاثیر شرایط محیط ( مثل گزارش های نشریات + دیدن چهره متهمان مختلف) کلا گزارش متفاوتی نسبت به گزارش روز اول ارائه میدن.

18. 4 کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •