من به مرسدس 2 هفته پیش pmداده بودم گفت در حال حاضر گرفتارم نمیتونم بیام بعدا میام
من به مرسدس 2 هفته پیش pmداده بودم گفت در حال حاضر گرفتارم نمیتونم بیام بعدا میام
کسی تا به حال تله پاتی کرده
سلام دوستان
مدتها بود نبودم اما حالا برگشتم.
دلم برای p30world یه ذره شده بود.
خوشحالم حال که برگشتم همچین مطالب جالبی اینجا هست.
واقعا تاپیک توپی شده.
امیدوارم همه کمک کنید تا چیزهای جدیدی یاد بگیریم.
من هم یه سری مطالب دارم.
همه صفحات رو می خونم اگه مطالبم تکراری نبود می ذارم.
موفق باشید.
Last edited by veria; 31-01-2007 at 01:48.
برون فكني را مي توانيد انجا دهيد و تسخير هم نمي شويد .فقط اگر به خودتون اعتماد داريد كه با ديدن جن پس نمي افتيد مشكلي نخواهيد داشت.چون در هنگام برون فكني جسم شما كالبد اختري مي باشد كه محدوديتهاي زيادي از جمله غيب بودن اجنه را ندارد.در ضمن شُك در هنگام برون فكني بسيار خطر ناك است.
سلام به همه .اميدوارم حالتون خوب باشه
Last edited by saeedaziz123; 05-02-2007 at 22:00.
سلام به همگي
دوستان لطف كنن و چند تا كتاب براي فرونفكني معرفي كنن.
كتابي كه ارزش خوندن داشته باشه.
پرواز روح در 21 روز
تمرين هايي هستند كه باعث زياد شدن قدرت مديومي مي شن اگه كتابي چيزي در اين مورد داريد لطفا معرفي كنيد، ممنون ميشم
يه سوال داشتم تا حالا اينجا كسي بيداري در خواب رو تجربه كرده يا تونسته پيشاهنگ هايي كه كاستاندا گفته رو توي خواب تشخيص بده؟من اون لحظه نمي تونم تشخيص بدم ولي وقتي بيدار مي شم تازه به اين موضوع پي مي برم.
اگه راهنماييم كنيد ممنون ميشم
"حقايقي درباره خارج شدن روح از بدن "كتاب بسيار خوبي است.ترجمه شده و در آن راه خروج روح از بدن را نوشته است.
Last edited by saeedaziz123; 03-02-2007 at 12:34.
بچه ها يه پيشنهاد ببينم چي مي گيد.اگر بشود مي خوام يه انجمن براي برون فكني و مسائل مربوط به آن تأسيس كنم اگر موافقيد و استقبال مي كنيد اعلام كنيد.
چون هيچ منبع تخصصي اي در اين رابطه نديدم.اينجا هم كه از تمام مسائل مي نويسند.
منتظرم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)