تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 139 از 1404 اولاول ... 39891291351361371381391401411421431491892396391139 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,381 به 1,390 از 14034

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول psp (پست اول حتما خوانده شود !)

اگه نباشه جاش خالی می مونه pooria_k2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

والا نميدونم يه چند وقتيه بازار رو زير و رو نكردم ولي بايد باشه ديگه اگه تهران هست پس شيرازم هست اگه ميخاي شماره تلفن بهت بدم خودت تماس بگير ببين داره.
    اگه میشه بدین بی زحمت اسم مغازه رو هم بگید

آخر فروم باز rassool's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    ساكن شهرفرشتم خيالت ساكن بهشتم

پيش فرض

اقا پوريا فرستادم به پيغام خصوصي

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

و يه چيز ديگه . اين كه هم اكنون نيازمند ياري شما هستم .

من پس فردا پنج شنبه ميخام برم توپخونه پي اس پي بگيرم . همون معمولي چون فكر كردم ديدم با اسليم زياد تفاوت نداره تازه 25 تا 30 تومن هم ارزونتره . حالا يه خواهش از تمام بچه هاي تاپيك دارم . از جاويد جان و مازيار عزيز و رسول و علي و بقيه بچه هاي تاپيك كه متاسفانه اسمشونو نميدونم . هر كي اگه نكته ايي ميدونه بگه كه من پس فردا كه ميرم بگيرم سرم كلاه نره . در مورد خود psp در مورد رم و بقيه چيزا ممنون ميشم نكته ايي باشه كه هنگام خريد بايد دقت كرد بهم بگيد . راستي استاندارد ميخام بگيرم . umd هم نداره . چجوري پس لنزشو تست كنم . تو مغازه به يارو بگم كه لنزشو حتما تست كنه ديگه ؟
    ممنون بچه ها . انشالا منم psp گرفتم ، دستم كه راه افتاد از خجالتتون در ميام .
    ببین،باید Demo Disc داشته باشه!سرت کلاه نره ها!

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

من پس فردا پنج شنبه ميخام برم توپخونه پي اس پي بگيرم . همون معمولي چون فكر كردم ديدم با اسليم زياد تفاوت نداره تازه 25 تا 30 تومن هم ارزونتره . حالا يه خواهش از تمام بچه هاي تاپيك دارم . از جاويد جان و مازيار عزيز و رسول و علي و بقيه بچه هاي تاپيك كه متاسفانه اسمشونو نميدونم . هر كي اگه نكته ايي ميدونه بگه كه من پس فردا كه ميرم بگيرم سرم كلاه نره . در مورد خود psp در مورد رم و بقيه چيزا ممنون ميشم نكته ايي باشه كه هنگام خريد بايد دقت كرد بهم بگيد . راستي استاندارد ميخام بگيرم . umd هم نداره . چجوري پس لنزشو تست كنم . تو مغازه به يارو بگم كه لنزشو حتما تست كنه ديگه ؟
    خوب دوستان همه چي رو گفتن در مورد يو ام دي تو همه پك ها يه يو ام دي هست يا بازي يا فيلم يا دمو اگه جايي گفت يو ام دي نمي ده نخر مطمئن باش كه فريم ور 3.52 m33 باشه چون بعضي ها مي گن هست ولي وقتي نگا مي كني مي بيني كه ورژن پايين تره ! مموري چهار گيگم به نظر من سنگينه واسه PSP با اين حال مشكلي پيش نمي آد ... خود منم احتمالا پنجشنبه توپخونم اونجا كاري دارم ! در ضمن اونجا مغازه ها تازه ساعت ده باز مي كنن زود تر نري علاف شي !

موفق و پيروز باشيد

جاويد

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirrasa kateb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

12 بدون شرح

داره خودمونی میشه phrshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

موقع خريد مموري بازي gta را امتحان كن.دقت كن پرش نداشته باشه /...

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

دستت درد نكنه امير راسا جان خوب كه اين عكس دوم رو گزاشتي يادم به يه چيزي افتاد اين دستگاهي كه به psp وصل ميشه و تلوزيون ميگيره توي ايران هم كار ميكنه مي تونه شبكه هاي تلوزيوني رو بگيره قيمتش چنده از فركانس انالوگ استفاده ميكنه يا ديجيتال. Thanks for margeloo
    Last edited by rassool; 03-10-2007 at 22:40.

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

یه خبر دیگه از دارک الکس :
    3.71 m33-2 path
    1.5 kernel addon 2

ببخشید قاتی شده انگلیسی هاش تقصیر من نیست دارک الکس اینارو داده بیرون در مورد پایدار بودنش زیاد نمیدونم ولی چون 1.5 kenel addon 2 داره احتمالا پایدار تره

راستی خودمونی ما این slim چه روشنایی تصویری داره ها

در مورد irshell 3.6 کسی جوابمو نداد من پرسیده بودم کاربرد این برنامه چی هست و چطوری میشه نصبش کرد؟

آها یه چیز دیگه من نفهمیدم این رم 4 گیگه که 47 تومنه خوبه یا نه فکر کنم اول باید تستش کرد نه؟؟

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

اقا علي اين خبرو كه منم داده بودم اگه توي صفحات قبل نگاه كني هست.
    در مورد اي ار شل هم كه كاربرد هاي زيادي داره مثل گوش دادن به اهنگ موقع بازي كردن كنترل تلوزيون ووسايل كه كنترل دارند گوش كردن به اهنگ موقع نگاه كردن عكس انتقال فايل بين دو psp و... كاربرد هاي زيادي داره من خودم از موقعي كه psp رو گرفتم هميشه روي psp من بوده ميشه بعضي از مواقع باهاش يكي رو گزاشت سر كار با همين كنترل تلوزيونش.
    نصب اونم خيلي اسونه كافيه سه پوشه دو هوك و پي اس پي و اي ار شل رو توي شاخه اصلي مموري كپي كني همين .
    در مورد مموري هم شك نكن كه تقلبي هست اما براي اينكه مطمئن هم بشي يه عكس ازش بزار تا بهت بگيم تقلبي هست يانه سر سه سوت بهت ميگم تقلبي هست يا نه. راستي ورژن جديد اي ار شل 3.7 هست كه همين امروز ديدم توي سايت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    گزاشته بود وچيزي حدود 20 مگ حجم داره من خودم 3.62 رو دارم.
    Thanks for margeloo

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

اقا علي اين خبرو كه منم داده بودم اگه توي صفحات قبل نگاه كني هست.
    رسول جان شما ورژن يكشو گفتي بودي ايشون ورژن دوشو منظورشون بود كه تازه تو سايت دارك الكس اومده !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •