من موقعي كه fifa 2005 رو اجرا ميكنم اول راحت اجرا ميشه ولي بعد از مدتي يا حداكثر بعد از يه بازي يهو بازي قطع
ميشه و وارد ويندوز ميشه و از فايل fifapro.sys ايراد ميگيره . ميشه راهنمايي كنيد؟
من موقعي كه fifa 2005 رو اجرا ميكنم اول راحت اجرا ميشه ولي بعد از مدتي يا حداكثر بعد از يه بازي يهو بازي قطع
ميشه و وارد ويندوز ميشه و از فايل fifapro.sys ايراد ميگيره . ميشه راهنمايي كنيد؟
نوشته شده توسط siavashjal
يك بار ديگه بازي رو نصب يا Repair كنيد ممكنه مشكلتون حل بشه.
متاسفانه سری اول بازی فیفا اینطور بود که با بعضی از سیستمها سازگاری نداشت شما باید نسخه اصلی را فراهم کنید و اگه مشکلی باز داشت کارت گرافیک شما پایین است
سلام به همگی
اقا من بازی splinter cell 1 رو نصب کردم وقتی توی بازی میرم کلیک های بازی بجز موس که فقط زاویه رو تعیین میکه غیر فعال هستند
مشکل از چیه توی تنظیمات هم نیگاه کردم اما بازم حرکت نمیکنه
کمک
سلامنوشته شده توسط H @ M I D
اول بازي 3 تا چرغ قرمز هستش
بالا - سمت راست - سمت چپ
شما بايد دونه دونه به اينها نگاه كنيد تا OK بشه بعد ميتونيد به راه ادامه بديد (اگه به صحبتها توجه كنيد بهتون ميگه اول به كدوم ور نگاه كنيد و بعد به كدوم ور ...)
نوشته شده توسط KING ESFANDIYAR
اقا جريان اين مشكل چيه؟![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
يه كي به ما جواب بده!
من حتي ويندوزم رو عوض كردم .....اولاش xp درست نصب ميكرد اما دورباره همون error بالايي رو ميده!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
حجم درايوي كه ويندوز رو توي اون نصب كرديد چقدره؟نوشته شده توسط KING ESFANDIYAR
آقا این da vinci code که شروع میشه بعد از یه مدت از بازی بیرون میآد در ضمن خودم رزولوشنشو دستکاری کردم اما فایده نداشت کسی راه حل دیگه ای داره؟ کرک سالم هم باشه خوبه
نزديك به 8 G.B فضا داره كه معمولا 2.5 تا 3.5 گيگش خاليهنوشته شده توسط X_man
VIRTUALئثئخقغ براش تعريف كردم كه دچار كمبود فضا نشه
640 كيلو رم دارم
هر جوذ حساب مي كنم نمي فهمم چرا اين ERROR رو ميده!
سلام
من بازي matrix path of neo خريدم اين ولي نمي تونم بازي رو سيو كنم مشكل از چيه؟
از بازي كه بيرون ميام 2باره هيچ فايلي سيو نميشخ بايد از اول بازي كنم
حتا وقتي مي خوام كنترلشو عوض كنم مي نويسه كه سيو فايلت damage هست
مشكل چيه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)