دیروز خواستیم . سایت را برداریم. صاحب خانه به دست . پا افتاد . انشالله با تزریق پول درست میشود.
دیروز خواستیم . سایت را برداریم. صاحب خانه به دست . پا افتاد . انشالله با تزریق پول درست میشود.
جمله اولتو بیشتر توضیح میده.
ببین مشکل من توسط شماره 0935000000 دیگه پیگیری نمیشه و دو هفته هست که افای وزیری کارمند هواوی با شماره 0218336000 باهام تماس میگیره و پیگیر مشکل انتن دهی و سرعت منتطقمون هست.
این شماره ای که دادی مربوط به کجا و کدوم بخش هست؟
نهایت تا تیر ماه. پیمانکاران کمی دیر رسیدند. ولی خیلی زود اتفاق خواهد افتاد.
تو نت دیدم تست گرفته بودن نسل پنجم ایرانسل در فرودگاه.من هنگ کردم فرداییش دیدم سرکاری بود.مگه میشه ما نه گوشی نسل پنچ داریم نه مودم.تازه اونم خارج در حال تست هست هنوز ارایه نشده
نسل 5 نیست ولی LTE-A هست
فرودگاه پوشش داره این فناوری به شرطی اینکه دیوایس ما هم ساپورت کنه
آقا رضا بی زحمت پاسخ میدهید
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برادر شما به من وعده دادی یه bts 25 متری در منطقمون برای حل مشکل مشترکین منطقه شرکت قراره نصب کنه.چی شد؟حدود 2 ماه گذشت!
یعنی چی تا حالا نشنیده بودم چیه
لینک را جواب دادم. پنل سکتور هم همان پنل های سفید است که در دو یا سه جهت نصب میشود. که در پایین ان 6 تا 8 سوراخ وجود دارد. ماژول به rru و اداپتور تغذیه گفته میشود . که یه سیم مسی به بدنه ارت میشود و 2 سیم دیگه به rru نصب میشود. rru در ایرانسل 3 نوع باند 900و1800و 2100 است. که بستگی به نوع منطقه 3 یا 6 یا 9 ماژول نصب میشود. در برخی سایتها هم BBU هم داریم. خیلی ساده و عامیانه جواب دادم.
دست شما درد نکنه مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)