هرموقع بارون میاد یا هوا سرد میشه نت مخابرات هم قاط میزنه .... فقط پول گرفتن رو خوب بلدن خدمات صفر
هرموقع بارون میاد یا هوا سرد میشه نت مخابرات هم قاط میزنه .... فقط پول گرفتن رو خوب بلدن خدمات صفر
سلام داداش
من چهار ساله که اینترنت مخابرات دارم و هرسال موقع بارندگی همین مشکلو دارم. پدرمون رو در آوردن![]()
من هنوز رابطه adsl با بارندگی رو نمیفهمم
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
به 2020 زنگ بزن اونا میدونن![]()
زنگ میزنی خانومه باز از همکارش میپرسه که چجوری دست به سر کنه صداشم میاد[emoji51]
این اینترنت مخابرات که واسه من میادو میره خلاصه ماکه بی خیاله مخابرات شدیم![]()
جدا برام جالبه با صبانت فرق نمیکرد هوا سردو گرم باشه ولی از وقتی مخابرات دارم شرایط جوی تاثیر چشم گیری داره هر وقت هوا خیلی سرد میشه بارونی برفی میاد مخصوصا کلا باید با نت خداحافظی کرد :~
بخاطر نفوذ برف و بارون داخل تجهیرات مخابراتی و سیم هاست که نویز رو افرایش میده و یا باعث قطعی میشه.جدا برام جالبه با صبانت فرق نمیکرد هوا سردو گرم باشه ولی از وقتی مخابرات دارم شرایط جوی تاثیر چشم گیری داره هر وقت هوا خیلی سرد میشه بارونی برفی میاد مخصوصا کلا باید با نت خداحافظی کرد
چرا فقط با مخابرات اینجوریه
ثانیا مگه قرنه بوقه که شرایط جوی رو تلفن و نت تاثبر بذاره[emoji51]
این رو دیگه من نمیدونم،بطور ساده وقتی آب وارد کافوها یا سیم کشی شما میشه باعث اتصالی و نویز میشه و همین روی کیفیت اینترنت شما تاثیر میذاره.چرا فقط با مخابرات اینجوریه
ثانیا مگه قرنه بوقه که شرایط جوی رو تلفن و نت تاثبر بذاره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)