تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1389 از 4105 اولاول ... 38988912891339137913851386138713881389139013911392139313991439148918892389 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,881 به 13,890 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

در آغاز فعالیت Krum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    برگه سفید من زده سپاه بسیج مستضعفین توی اتوبان بسیج 6 صبح اول اسفند
    آیا من باید تکمیلیم رو ببرم کفایت از آموزش بگیرم ؟ دقیقا کجا باید برم این برگه کفایت رو بگیرم ؟ آدرس آموزش سپاه محمد رسول اله کجاست و چه مدرکی می خواد؟
    ممنون می شم راهنمائیم کنید.

2. این کاربر از Krum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hatef70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

من خودم مرزبانی خدمت میکنم به نظر من بر خلاف تمام تصورات منفی از مرز،خدمت تو مرز از همه جا بهتره.
    به 3 دلیل
    1-کسری خدمت از 1 ماه تا 3 ماه
    2-مرخصی هر 45 روز 10 روز(تازه این قانونیشه ولی تو پاسگاه ها بسته به فرمانده پاسگاه به ازای هر 45 روز بین 11 تا 14 روز مرخصی میدن یعنی تقریبا 3 ماه خدمت کن یک ماه برو مرخصی)که به این ترتیب اگر 3 ماه به خاطر منطقه عملیاتی کسری داشته باشی حدود 4 ماه هم میتونی مرخصی بگیری یعنی 7 ماه از خدمت پر.
    3-خدمت تو مرز اینقدر سریع میگذره که فکرشم نمیتونی بکنی
    در ضمن به نظر من اگه رفتی مرز سعی کن تو خود هنگ نمونی چون هم خدمتش بیشتر هم مرخصی کمتر.بعد اگه رفتی گروهان سعی کن تو خود گروهان نمونی برو پاسگاه چون از دردسر تشریفات و بازدید و... و کلا گیر دادن نظامی و نظامی گری راحتی.داشتیم افرادی که تو پاسگاه با شلوار کردی و دمپایی و یک نخ سیگار پست میدادن تازه با موبایلشونم به دوست دخترشون زنگ میزدن.البته این قسمتش به فرمانده پاسگا ربط داره.تازه اگه رفتی پاسگاه اگه تونستی برو تو پایگاه چون اونجا دیگه فرمانده پاسگاهم نیست خودتی و 4 نفر دیگه عشق و حال.کلا هر کار دوست داری میتونی انجام بدی
    دوست عزيز واقعا از اين كه تجرباتت رو در اختيار ما قرار دادي واقعا ممنونم.
    فقط يك سوال، مرز سيستان هم همينطوره؟
    Last edited by hatef70; 08-02-2013 at 01:55.

4. این کاربر از hatef70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام و خسته نباشید خدمت دوستان.
    من لیسانس عمرانم و ساکن تهرانم.هیچ گونه معافیتی هم شاملم نمیشه.هحتمالا سال دیگه باید برم خدمت.می خواستم ببینم احتمال بیشتر کدوم ارگان میفتم و اینکه تو این مدت باقی مونده چه کارایی توصیه میکنید؟مثلا کارت سبز بگیرم یا ارزش نداره به خاطرش قاطی سپاه بشم(چند ماه بسیج بودم).هر چیزی فکر میکنید باید بدونم ممنون میشم بفرمایید.

6. این کاربر از Aftermach بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

من خودم مرزبانی خدمت میکنم به نظر من بر خلاف تمام تصورات منفی از مرز،خدمت تو مرز از همه جا بهتره.
    به 3 دلیل
    2-مرخصی هر 45 روز 10 روز(تازه این قانونیشه ولی تو پاسگاه ها بسته به فرمانده پاسگاه به ازای هر 45 روز بین 11 تا 14 روز مرخصی میدن یعنی تقریبا 3 ماه خدمت کن یک ماه برو مرخصی)که به این ترتیب اگر 3 ماه به خاطر منطقه عملیاتی کسری داشته باشی حدود 4 ماه هم میتونی مرخصی بگیری یعنی 7 ماه از خدمت پر.
    در ضمن به نظر من اگه رفتی مرز سعی کن تو خود هنگ نمونی چون هم خدمتش بیشتر هم مرخصی کمتر.بعد اگه رفتی گروهان سعی کن تو خود گروهان نمونی برو پاسگاه چون از دردسر تشریفات و بازدید و... و کلا گیر دادن نظامی و نظامی گری راحتی.داشتیم افرادی که تو پاسگاه با شلوار کردی و دمپایی و یک نخ سیگار پست میدادن تازه با موبایلشونم به دوست دخترشون زنگ میزدن.البته این قسمتش به فرمانده پاسگا ربط داره.تازه اگه رفتی پاسگاه اگه تونستی برو تو پایگاه چون اونجا دیگه فرمانده پاسگاهم نیست خودتی و 4 نفر دیگه عشق و حال.کلا هر کار دوست داری میتونی انجام بدی
    دقيقا !

منم مرزباني ناجا خدمت مي كنم ، بعلت اينكه خدمت در مرز نسبت به شهر سخت تر هست، از نظر مرخصي ، جيره و آزادي دادن به سرباز مرزباني واقعا عاليه ، علتش هم معلومه ! بعنوان مثال 2تا كادر با 6تا سرباز ، سر كوه ، توي برجك مجبورن 50 روز با هم زندگي كنن ، خب مشخصه
    كه هيچ كادري جرات نمي كنه به سربازش گير بده كه چرا سيگار مي كشي يا تو چرا موبايل داري و ... چون اگه گير بده خودش بيشتر ضرر مي كنه

خيلي ساده بخوام بگم ، تو مرزباني ، سرباز اگه عرضه داشته باشه و كمي زرنگ باشه راحت مي تونه تو جايي كه هست حكومت كنه

8. 3 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام
    برگه سفید من زده سپاه بسیج مستضعفین توی اتوبان بسیج 6 صبح اول اسفند
    آیا من باید تکمیلیم رو ببرم کفایت از آموزش بگیرم ؟ دقیقا کجا باید برم این برگه کفایت رو بگیرم ؟ آدرس آموزش سپاه محمد رسول اله کجاست و چه مدرکی می خواد؟
    ممنون می شم راهنمائیم کنید.
    دوست عزيز منم سپاه امام رضا خوردم. اگه دوره تكميلي رو توي همون استاني كه رفتي خدمت همون جا افتادي نيازي نيست با همون كارت بهت معافي ميدن و هيچ مدرك ديگه اي نمي خوادولي اگر استانش فرق داره بايد از حوزه نامه بگيري ببري محلي كه دوره رو رفتي و از اونجا براي پادگان آموزشيت نامه كفالت از آموزش بگيري.

10. 2 کاربر از mohmamemar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام و خسته نباشید خدمت دوستان.
    من لیسانس عمرانم و ساکن تهرانم.هیچ گونه معافیتی هم شاملم نمیشه.هحتمالا سال دیگه باید برم خدمت.می خواستم ببینم احتمال بیشتر کدوم ارگان میفتم و اینکه تو این مدت باقی مونده چه کارایی توصیه میکنید؟مثلا کارت سبز بگیرم یا ارزش نداره به خاطرش قاطی سپاه بشم(چند ماه بسیج بودم).هر چیزی فکر میکنید باید بدونم ممنون میشم بفرمایید.

ظاهرا این چند ماهه ناجا داره زیاد نیرو میگیره
    من اگر جای شما باشم میزارم بعد از انتخابات92 مدارکم رو تحویل پلیس +10 میدم

در هر صورت اگر سپاه پارتی داری، حتما سعی کن سپاه بیفتی. البته جای خوب و کم دردسر
    توصیه دیگه هم اینکه یکم این ایام بیشتر ورزش کن تا آموزشی خیلی بهت فشار نیاره..
    Last edited by farzad02; 08-02-2013 at 09:04.

12. 2 کاربر از farzad02 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به 3 دلیل
    مرسی دوست عزیز از راهنماییت
    پس با این حساب من تلاش نکنم که از مرز خلاص شم دیگه ؟
    مگه اینکه کار دفتری بدن بهم ؟!

14. 2 کاربر از keihanmirzaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

سلام
    بالاخره ۲ روز از خدمت ما هم گذشت...

راجع به اعزامم...دوستان در جریان بودن مازاد خورده بودم و قرار بود با پارتی بازی بیفتم اداره زندان که آخرشم پارتی سرمونو لا در گذاشت!!! خلاصه روز اعزام بعد از ۴ ساعت الافی معلوم شد افتادم وزارت دفاع پادگان جواد نیا تهران قزوین.

فعلن که بهمون لباس دادن با وسایل کامل گفتن برین اتیکتو ... رو بزنین ۲۳ اینجا باشین.

16. 7 کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ehsanla's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام
    بالاخره ۲ روز از خدمت ما هم گذشت...

راجع به اعزامم...دوستان در جریان بودن مازاد خورده بودم و قرار بود با پارتی بازی بیفتم اداره زندان که آخرشم پارتی سرمونو لا در گذاشت!!! خلاصه روز اعزام بعد از ۴ ساعت الافی معلوم شد افتادم وزارت دفاع پادگان جواد نیا تهران قزوین.

فعلن که بهمون لباس دادن با وسایل کامل گفتن برین اتیکتو ... رو بزنین ۲۳ اینجا باشین.
    یکی از دوستان من هم چند ماه پیش مازاد خورده بود آموزشی همین جا افتاد. الانم وزارت دفاع تهرانه
    فکر میکنم از زندان خلی بهتر و راحتر باشه.
    خوش باشی

18. 3 کاربر از ehsanla بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

میلاد جون خیلی دمت گرمه داداش من واقعا نیاز داشتم به این حرفات داداش گلم من بچه تهرانم اما خیلی سال پیش رفتیم از تهران الانم خیلی ساله که آمل زندگی میکنم با همسرم ... خیلی اطلاعات خوبی دادی داداش اینجوری که شما میگی مکن خیالم خیلی راحت شده شما رشتت چیه ؟ چقدر دیگه تموم میکنی ؟؟اونجا ارشد چی بشی بهتره ؟ بعد رفیق میشه بگی الان شما کروم گروهانی که انقدر باحاله ؟ ؟ خیلی مخلصیم داداش الان تا کی خونه میمونی که من تند و تند ازت سوال کنم !! راستی داداش من پاهام پرانتزیه ( ژنو واروم) میتونم اونجا اقدام کنم واسه معاف از رزم ؟؟ واسه ساری افتادن فکر میکنی شدنی باشه ؟؟؟واقعا فکر میکنی بشه من خودم رو بندازم ساری ؟؟ اگه فکر میکنی احتمالش نیست راحت بهم بگه روحیه الکی نمیخوام واقعیت رو میخوام رفیق ... بازم یه دنیا ممنونم خیلی انرژی دادی بهم
    فدات داداش...
    من رشته ام علوم تربیتیه و لیسانسم و 10 روز دیگه اموزشیم تمام میشه...تا یکشنبه غروب هم هستم در خدمتت...
    از من به تو نصیحت...ارشد چیزی نشی بهترههههههههه....البته تو گروهان ما دست ما نبود و خوده فرمانده که خیلی رو نظم و اصول حساسه خودش انتخاب میکرد...مثلا من شدم مسئول کف اسایشگاه..البته نه به عنوان ارشد هاااااااااا..به عنوان یکی از 8 نفری که مسئول کف اسایشگاه هستن به علاوه ارشدمون...یه جارو الکی میزنیم که از دید فرمانده خاکها برداشته بشه و وسلام....
    پرانتز بودن پا هم نمیشه کاری کرد..من خودم پام پرانتزی بود ولی چیزی نشده...تو ارتش معاف از رزم زیاد تاثیری تو کارت نداره مگر اینکه معاف از نگهبانی باشی ....
    من گروهان سوم گردان شهید ایرانیان (نصر) هستم... اوایل باحال نبودااااااااااااااااااااا ااااااا..زهره مار بود...هر کی مارو میبینه میگه چجوری این فرمانده رو تحمل میکنین ولی 20 روز که گذشت دیگه همه چی اروم شد...الانم که دیگه هتله واقعااااااااااا...
    امل زیر مجموعه تهرانه و اگه امل ارتش داشت مستقیم میتونستی بیوفتی امل.....در مورد ساری واالله حرف و حدیث زیاده..بعضیا میگن ساری فقط کادری ها هستن و دیگه نیرو نمیگیره ولی من خودم با گوشای خودم از یه سرهنگ نظام وظیفه شنیدم که قراره این سری متاهل ها بیان گرگان و از اونجا انتقالشون بدن به ساری....
    اگه پارتی داشته باشی که دیگه غمی نیست......
    راستی واسه دوره شما قراره که اردوگاه تلو رو 20 اسفند ببرن....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •