تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1389 از 1746 اولاول ... 389889128913391379138513861387138813891390139113921393139914391489 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,881 به 13,890 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

من مین جانگل هستم و بهت میگم شاکو رو برداری. چون می تونی غیب بشی هم دشمن نبینه که داری میری گنگش کنی و هم اینکه برای فرار خوبه. اپی هم هستش لامصب. تازه 2 تا میشه. بیشتر مردم نمی تونن تشخیص بدن کدوما اصلیه. بازی هم باهاش آسون تر هستش تا بروس لی . تازه بلو اینها رو هم تنهایی میزنه با اون عروسک هاش. نیازی به لیش و منت کشیدن ملت نداری

2. این کاربر از kamron_devil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

یک چیز دیگه یادم رفت بگم هم می تونی ای پی بازی کنی هم ای دی

4. این کاربر از kamron_devil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

من باشم میگم lee بهتره shaco کانتر کردنش راحته فقط از پشت dmg زیاد میزنه بلد باشی چطور روبه روش بازی کنی مثل کاغذ میمونه

6. 2 کاربر از emproor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه HOax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    On Death Parade

پيش فرض

سلام ،

دوستان تا حالا شده توی لانچـر ، روی گزینه ـی "Forgot your Username?q " کلیک کنین و سعی کنین از این طریق یوزرنـیم خودتون رو پیدا کنین ؟!
    الآن من "هـر" ایمیلی که میزنم ، از " خورشت قیمه@یاهو.کام " گرفته تا ایمیل شخصی خودم ، مینویسه Account name has been sent to the specified Email address.
    الآن سوال شده واسه من دقیقاً اسم کدوم اکانت برای ایمیل خورشت قیمه@یاهو.کام فرستاده شده ؟!
    یه تست بکنید شما هم ، جالبه . یه ایمیل از خودتون در بیارین توی اون فـیلد بنویسین ، فوش باشه یا هرچی .... در هر صورت با پیغـام Account name has been sent to the specified Email address مواجه میشین.

کسی میدونه داستان چیه ؟ یکی منو تفهیم کنـه .
    ممنون.

آخر فروم باز pharm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

من باشم میگم lee بهتره shaco کانتر کردنش راحته فقط از پشت dmg زیاد میزنه بلد باشی چطور روبه روش بازی کنی مثل کاغذ میمونه
    ممنون از راهنمایی ها ولی اینی که shaco از پشت 20 درصد دمیج میده یه challange جالبیه ممکنه باگ بشه ولی اکثرا وقتی داری فرار میکنی از پشت میشی چون shaco معمولا تنهایی نمیاد جلو چون بشدت sqishy هست loOol

اگه نباشه جاش خالی می مونه R.I.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    سرزمین آرتا

پيش فرض

یه اسکین واسه Khazix طراحی کردم فرستادم بعد امروز از Rito بهم زنگ زدن گفتن اسکینت داره ساخته میشه اسمش گذاشتیم guardian of the sand khazix

10. 2 کاربر از R.I.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه msgcpp's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Freljord

پيش فرض

سلام ،

دوستان تا حالا شده توی لانچـر ، روی گزینه ـی "Forgot your Username?q " کلیک کنین و سعی کنین از این طریق یوزرنـیم خودتون رو پیدا کنین ؟!
    الآن من "هـر" ایمیلی که میزنم ، از " خورشت قیمه@یاهو.کام " گرفته تا ایمیل شخصی خودم ، مینویسه Account name has been sent to the specified Email address.
    الآن سوال شده واسه من دقیقاً اسم کدوم اکانت برای ایمیل خورشت قیمه@یاهو.کام فرستاده شده ؟!
    یه تست بکنید شما هم ، جالبه . یه ایمیل از خودتون در بیارین توی اون فـیلد بنویسین ، فوش باشه یا هرچی .... در هر صورت با پیغـام Account name has been sent to the specified Email address مواجه میشین.
    کسی میدونه داستان چیه ؟ یکی منو تفهیم کنـه .
    ممنون.
    مهم نیست چی مینویسی،
    پسورد جدید یا لینک تغییر پسورد به ایمیلی که موقع ساخت اکانت معرفی کردی فرستاده میشه ...

پروفشنال Dark_Priest's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

یه اسکین واسه Khazix طراحی کردم فرستادم بعد امروز از Rito بهم زنگ زدن گفتن اسکینت داره ساخته میشه اسمش گذاشتیم guardian of the sand khazix
    این که خیلی وقته می خواد ساخته شه !
    با چی طراحی کردی ؟ اون فایل حجیم رو چجوری با نت ایران فرستادی

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

این که خیلی وقته می خواد ساخته شه !
    با چی طراحی کردی ؟ اون فایل حجیم رو چجوری با نت ایران فرستادی
    طراجی رو تو فتوشاپ انجام میدن یک فایل jpeg نهایتا 3 مگ میشه اونش مهم نیست. طرح رو اینجا آپ بکنه ببینیم

داره خودمونی میشه HOax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    On Death Parade

پيش فرض

مهم نیست چی مینویسی،
    پسورد جدید یا لینک تغییر پسورد به ایمیلی که موقع ساخت اکانت معرفی کردی فرستاده میشه ...
    منظور من پسورد نیست .
    اگه درست خونده باشی متن رو ، نوشـتم یوزر نیـم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 21 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 21 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •