تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 1389 از 1635 اولاول ... 389889128913391379138513861387138813891390139113921393139914391489 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,881 به 13,890 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

داره خودمونی میشه M.R.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    سرزمین طلای سبز

پيش فرض

میشه نظرتونو راجب Nikon D5200 بگید و حدود قیمتشو هم بگید لطفا؟
    میخوام مزیت هاشو نسبت به 5100 بدونم.
    Last edited by M.R.P; 26-11-2012 at 15:32.

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلمبرداری payma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

خب من شنیدم قیمتا داره میاد پایین کم کم. اما من میتونم بودجمو برسونم به نزدیک 3 تومان!!فقط میخوام بدونم این دوربین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارزش 3 تومن داره؟ یعنی میتونم تا 3 سال بعد از خریدش براش لنز بگیرم و ازش استفاده کنم؟اینم در نظر بگیرید ک من دانشجوی معماری هستم و درس عکاسی دارم وعکاسیو باید بصورت تقریبا خوبی یاد بگیرم و ازش استفاده کنم و همینطور اینکه بدنه این دوربین نسبت به بقیه بسیار جمو جور تر هستش!! کلا ب نظرتون دربارش چیه؟
    راستی همونطور ک میدونید من مبتدی هستم و باید شروع کنم!! پس نظرتونو راجب
    Fujifilm FinePix X10 هم بدید!!
    سپاسگذارم
    یهو تک اف کشیدی بودجه از 800 رفت رو 3000
    شما اگه بودجش رو داری و بعدها میخوای عکاسی رو جدی دنبال کنی اصلا از فکر اینا بیا بیرون وبه فکر خرید DSLR از بین کنون و نیکون باش(خرید لنز برای DSLR راحت تره و دستت بازتره - فروش دست دوم DSLR ها خیلی راحته اما این فوجی رو به سختی با افت قیمت زیاد شاید بتونی بفروشی)
    اگر بودجش رو داری من برات یه پیشنهاد بی نظیر دارم
    D7000با لنز کیت 105-18 تقریبا 3500
    یا
    بدنه خالی D7000 به قیمت حدود 2500 الی 2600
    و
    لنز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تقریبا 2 تومن
    ترکیب D7000 با لنز فوق ترکیب رویایی برای عکاسی معماری هستن این لنز رو به بچه هم بگی میگه از مشابه کنونی و نیکونیش بهتره!
    اما در صورت نبود بودجه لنز فوق رو با یه بدنه DSLR ارزون قیمت بخرید شاید 1400 هم بتونید یه بدنه Entry level بخرید(مهم لنز هست)

3. 3 کاربر از payma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    سرزمین طلای سبز

پيش فرض

یهو تک اف کشیدی بودجه از 800 رفت رو 3000
    شما اگه بودجش رو داری و بعدها میخوای عکاسی رو جدی دنبال کنی اصلا از فکر اینا بیا بیرون وبه فکر خرید DSLR از بین کنون و نیکون باش(خرید لنز برای DSLR راحت تره و دستت بازتره - فروش دست دوم DSLR ها خیلی راحته اما این فوجی رو به سختی با افت قیمت زیاد شاید بتونی بفروشی)
    اگر بودجش رو داری من برات یه پیشنهاد بی نظیر دارم
    D7000با لنز کیت 105-18 تقریبا 3500
    یا
    بدنه خالی D7000 به قیمت حدود 2500 الی 2600
    و
    لنز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تقریبا 2 تومن
    ترکیب D7000 با لنز فوق ترکیب رویایی برای عکاسی معماری هستن این لنز رو به بچه هم بگی میگه از مشابه کنونی و نیکونیش بهتره!
    اما در صورت نبود بودجه لنز فوق رو با یه بدنه DSLR ارزون قیمت بخرید شاید 1400 هم بتونید یه بدنه Entry level بخرید(مهم لنز هست)
    آره بودجم 1تومان بود و یه مقدار پول هم واسه خرید یه وسیله دیگه کنار گذاشته بودم.تصمیم گرفتم یه چیز آخرو عاقبتی بخرم.
    فک نکنم پولم به d7000 با لنز برسه. نهایت بودجم 2تا 2300 اینا هست خودمو بکشم 2500.
    خودم بین 650d و d5200 موندم کدومم بهتره!!!
    اگه میشه با دلیل بم بفهمونید.
    لطفا این رو هم برام روشن کنید چرا بعضی ها میگن مگاپیکسل بالا خوب نیست؟!!! مثلا همین 5200 نیکون 24 مگا هست و 650 کانن 18 مگا هست!!الان کدوم بهتره؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    من جدیدا تصمیم گرفتم دوربین بخرم دانشجوی معماری هستم این ترم واقعا نیاز به یه دوربین خوبو حس میکنم (عکس تو شب، لنز واید و زوم قوی و ..)
    چیزی از دوربین سردرنمیاوردم یه چندروزی سرچ کردم که مفاهیم اولیه و فاکتورای مهم دوربین رو بفهمم
    حالا به نظرم کنن sx40hs دوربین خوبی اومد،در کنارش خونده بودم که nikon p500 هم رقیبشه
    حالا به کمک شما دوستای جدیدم احتیاج دارم
    بین این دو دوربین کدومو بخرم و این که آیا مدل دیگه ای هست به نظرتون که به دردم بخوره؟

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    سرزمین طلای سبز

پيش فرض

آره بودجم 1تومان بود و یه مقدار پول هم واسه خرید یه وسیله دیگه کنار گذاشته بودم.تصمیم گرفتم یه چیز آخرو عاقبتی بخرم. فک نکنم پولم به d7000 با لنز برسه. نهایت بودجم 2تا 2300 اینا هست خودمو بکشم 2500. خودم بین 650d و d5200 موندم کدومم بهتره!!! اگه میشه با دلیل بم بفهمونید. لطفا این رو هم برام روشن کنید چرا بعضی ها میگن مگاپیکسل بالا خوب نیست؟!!! مثلا همین 5200 نیکون 24 مگا هست و 650 کانن 18 مگا هست!!الان کدوم بهتره؟
    در ضمن من اگه مثلا یکی از دوربینای بالارو بخرمآیا امکانش هست لنزی با قابلیت مثلا زوم 50 برابر اپتیکال بزارم روش؟هزینه لنزها خیلی بالا هست؟

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من جدیدا تصمیم گرفتم دوربین بخرم دانشجوی معماری هستم این ترم واقعا نیاز به یه دوربین خوبو حس میکنم (عکس تو شب، لنز واید و زوم قوی و ..)
    چیزی از دوربین سردرنمیاوردم یه چندروزی سرچ کردم که مفاهیم اولیه و فاکتورای مهم دوربین رو بفهمم
    حالا به نظرم کنن sx40hs دوربین خوبی اومد،در کنارش خونده بودم که nikon p500 هم رقیبشه
    حالا به کمک شما دوستای جدیدم احتیاج دارم
    بین این دو دوربین کدومو بخرم و این که آیا مدل دیگه ای هست به نظرتون که به دردم بخوره؟
    عکس تو شب
    لنز واید
    زوم قوی
    رشته ی معماری

اگه بودجتون بی نهایت بود یه دوربین برات معرفی میکردم که همه ی فاکتور هارو داشته باشه اونم در حد فوق العاده.اما در حالت عادی برای یک دانشجو:
    دوربین p500 یا p550 دارای زوم بالایی هستن اما در گزینه های بعدی عملکرد خوبی ندارن
    شما اگه رده ی کامپکت میخوایید بهتره برید سراغ دوربین هایی مثل Fujifilm FinePix X10 برید اما قضیه اینه که زوم پایینی دارن و یا بهتر از اون دوربین Canon PowerShot G1 X اما باز مشکل زوم پایین رو دارید
    خب حالا این وسط یه پیشنهادی بوجود میاد . شما بیشتر رو لنز تمرکز کنید.مثلا لنز زوم با محدوده ی گسترده رو برید دنبالش و بعد براش یه دوربین پیدا کنید.
    مثلا یه Canon EF 70-200mm f/2.8L USM بخرید (البته قیمتش سرسام آوره) و یه دوربین دست دو ای مثله canon 550d ای چیزی که این لنز بهش بیاد بخرید .اما یادتون باشه که ممکنه یلی زیاد به خرج بیوفتید
    اما اگه بودجتون کمه مثلا باریم 2 تمن.میتونید یه دونه canon 600d بخرید با لنز خودش که 18-55 هست و عکاسی کنید .
    من خودم رشتم عمرانه و همین چند هفته قبل نیاز شدید به عکاسی داشتیم .دوربینم 600d هست (حالا اصرار ندارم شما همنو بخرید.میتونید مثلا به نیکون یا ... فکر کنید) و عکس گرفتم .چون دقت 18 مگاپیکسلی رو داره ، میتونید تا حد قابل قبول عکستون رو بزرگ کنید و محل مورد نظر رو زوم کنید
    نمونشو براتون میذارم:

عکس پایینی یه نمونس .محلی که دایره ی قرمز کشیدم مد نظرم هست که تو کامپیوتر بزرگنمایی کردم که افت کیفی نداشته

اینم محل مورد نظر:

8. 2 کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

آره بودجم 1تومان بود و یه مقدار پول هم واسه خرید یه وسیله دیگه کنار گذاشته بودم.تصمیم گرفتم یه چیز آخرو عاقبتی بخرم.
    فک نکنم پولم به d7000 با لنز برسه. نهایت بودجم 2تا 2300 اینا هست خودمو بکشم 2500.
    خودم بین 650d و d5200 موندم کدومم بهتره!!!
    اگه میشه با دلیل بم بفهمونید.
    لطفا این رو هم برام روشن کنید چرا بعضی ها میگن مگاپیکسل بالا خوب نیست؟!!! مثلا همین 5200 نیکون 24 مگا هست و 650 کانن 18 مگا هست!!الان کدوم بهتره؟
    در ضمن من اگه مثلا یکی از دوربینای بالارو بخرمآیا امکانش هست لنزی با قابلیت مثلا زوم 50 برابر اپتیکال بزارم روش؟هزینه لنزها خیلی بالا هست؟
    دوست عزیز هر چی مقدار دقت حسگر بالا میره به مراتب نویز در نور کم رو خواهیم داشت.مثلا 12 مگاپیکسل عکسهای بهتری نسبت به 18 در شرایط نوری کم میگیره.البته فاکتورهای زیادی مثله پردازشگر هم هستن که دست به دست هم میدن و این کمبود رو برطرف میکنن.مثلا nikon d800 با 36 مگاپیکسل دیگه نمیاد عکسهای مزخرفی تو شب بگیره.
    حالا هر چقدرم پیکسلاژ بالا باشه ، میتونید عکستون رو بیشتر بزرگنمایی کنید.یعنی تمرکز پیکسل ها بالاست و با بزرگنمایی افت کیفیت کمتر میشه.

لنز dslr ای که 50 برابر زوم کنه؟؟؟!!!! یعنی خونتون رو بفروشید و لنز بخرید دیگه (شوخی)
    لنز های دوربین های حرفه ای چون تکنولوژی پیشرفته دارن همچنین عدسی هایی که توشون بکار رفته بسیار مرغوب و عالی هستن قیمتشون هم بسیار عالی ونامرغوبن

اینو توجه داشته باشید که نیکون بیشتر تمرکزش رو عکاسیه و کنون رو فیلمبرداری.شما یه دونه nikon d5100 بخرید با لنز کیت خودش میشه 1900 تمن و برید حالشو ببرید.

10. 3 کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    سرزمین طلای سبز

پيش فرض

دوست عزیز هر چی مقدار دقت حسگر بالا میره به مراتب نویز در نور کم رو خواهیم داشت.مثلا 12 مگاپیکسل عکسهای بهتری نسبت به 18 در شرایط نوری کم میگیره.البته فاکتورهای زیادی مثله پردازشگر هم هستن که دست به دست هم میدن و این کمبود رو برطرف میکنن.مثلا nikon d800 با 36 مگاپیکسل دیگه نمیاد عکسهای مزخرفی تو شب بگیره.
    حالا هر چقدرم پیکسلاژ بالا باشه ، میتونید عکستون رو بیشتر بزرگنمایی کنید.یعنی تمرکز پیکسل ها بالاست و با بزرگنمایی افت کیفیت کمتر میشه.

لنز dslr ای که 50 برابر زوم کنه؟؟؟!!!! یعنی خونتون رو بفروشید و لنز بخرید دیگه (شوخی)
    لنز های دوربین های حرفه ای چون تکنولوژی پیشرفته دارن همچنین عدسی هایی که توشون بکار رفته بسیار مرغوب و عالی هستن قیمتشون هم بسیار عالی ونامرغوبن

اینو توجه داشته باشید که نیکون بیشتر تمرکزش رو عکاسیه و کنون رو فیلمبرداری.شما یه دونه nikon d5100 بخرید با لنز کیت خودش میشه 1900 تمن و برید حالشو ببرید.
    ممنونم بزرگوار. آخه من زوم این دوربین رو دیدم Canon Powershot SX50 HS و قیمتشو زدن 1.5 میلیون(زیاد نبود) فک کردم شاید لنزش بصورت جدا با حدود 1 تومان قابل تهیه باشه!!
    راستی خواهش میکنم از بین 650d و d5200 یکیو پیشنهاد بدین!! از اونجایی که به گفته ی شما نیکون توی عکاسی بهتره در این مدل 5200 هم از لنز 24 مگاپیکسلی استفاده کرده آدمو وسوسه میکنه!!ولی بازم بصورت قطعی نمیدونم کدام رو انتخاب کنم.!!لطفا شما که واردت از من هستین ببینید کدام واسه من( دانشجوی معماری و یک آماتور) بیشتر میصرفه و میتونم تا 3 سال باش کار کنم؟
    پیشاپیش سپاسگذارم

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

ممنونم بزرگوار. آخه من زوم این دوربین رو دیدم Canon Powershot SX50 HS و قیمتشو زدن 1.5 میلیون(زیاد نبود) فک کردم شاید لنزش بصورت جدا با حدود 1 تومان قابل تهیه باشه!!
    راستی خواهش میکنم از بین 650d و d5200 یکیو پیشنهاد بدین!! از اونجایی که به گفته ی شما نیکون توی عکاسی بهتره در این مدل 5200 هم از لنز 24 مگاپیکسلی استفاده کرده آدمو وسوسه میکنه!!ولی بازم بصورت قطعی نمیدونم کدام رو انتخاب کنم.!!لطفا شما که واردت از من هستین ببینید کدام واسه من( دانشجوی معماری و یک آماتور) بیشتر میصرفه و میتونم تا 3 سال باش کار کنم؟
    پیشاپیش سپاسگذارم

عزیز این دوربین لنزش از خودشه.یعنی جدا نمیشه.اگه شما 40 برابر فقط زوم کنید و عکس بگیرید افت کیفیت رو کاملا احساس خواهید کرد.

5200 پیشنهاد میشه
    اما برای شما 5100 هم کافیه .ولی میخوایید به روز باید همین 5200 بسیار عالی هست براتون.اما اگه نظرتون رو فیلمبرداری بود بهتون 650 کنون رو پیشنهاد میدادم
    5200 دقت حسگرش 24 مگاپیکسله نه لنزش
    حالا عکساتونم میتونید بیشتر بزرگنمایی کنید.حتی بیشتر از دوربین من
    و حتما در آینده یه لنز کار آمد و عالی هم بخرید . بعدا هم میتونید بفروشید و یه نیکون 600 دی ای چیزی بخرید.کسی چه میدونه.یا یه canon 5d mark 3 با لنز Canon EF 70-200mm f/2.8L USM که بیش از 20 تمن براتون درمیاد

13. 2 کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

عکس تو شب
    لنز واید
    زوم قوی
    رشته ی معماری

اگه بودجتون بی نهایت بود یه دوربین برات معرفی میکردم که همه ی فاکتور هارو داشته باشه اونم در حد فوق العاده.اما در حالت عادی برای یک دانشجو:
    دوربین p500 یا p550 دارای زوم بالایی هستن اما در گزینه های بعدی عملکرد خوبی ندارن
    شما اگه رده ی کامپکت میخوایید بهتره برید سراغ دوربین هایی مثل Fujifilm FinePix X10 برید اما قضیه اینه که زوم پایینی دارن و یا بهتر از اون دوربین Canon PowerShot G1 X اما باز مشکل زوم پایین رو دارید
    خب حالا این وسط یه پیشنهادی بوجود میاد . شما بیشتر رو لنز تمرکز کنید.مثلا لنز زوم با محدوده ی گسترده رو برید دنبالش و بعد براش یه دوربین پیدا کنید.
    مثلا یه Canon EF 70-200mm f/2.8L USM بخرید (البته قیمتش سرسام آوره) و یه دوربین دست دو ای مثله canon 550d ای چیزی که این لنز بهش بیاد بخرید .اما یادتون باشه که ممکنه یلی زیاد به خرج بیوفتید
    اما اگه بودجتون کمه مثلا باریم 2 تمن.میتونید یه دونه canon 600d بخرید با لنز خودش که 18-55 هست و عکاسی کنید .
    من خودم رشتم عمرانه و همین چند هفته قبل نیاز شدید به عکاسی داشتیم .دوربینم 600d هست (حالا اصرار ندارم شما همنو بخرید.میتونید مثلا به نیکون یا ... فکر کنید) و عکس گرفتم .چون دقت 18 مگاپیکسلی رو داره ، میتونید تا حد قابل قبول عکستون رو بزرگ کنید و محل مورد نظر رو زوم کنید
    نمونشو براتون میذارم:

عکس پایینی یه نمونس .محلی که دایره ی قرمز کشیدم مد نظرم هست که تو کامپیوتر بزرگنمایی کردم که افت کیفی نداشته

اینم محل مورد نظر:
    وای مرسی از راهنمایی کاملتون
    دقیقا موردی که به زوم احتیاج دارم همین نمونه ایه که شما گذاشتین
    میخوام برم از ساختمونای درحال ساخت عکس بگیرم ولی دوربینم جواب نمیده
    من الان میرم این دوربینا و لنزایی که گفتینو میبینم ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •