سلام دوستان.
می شه بازی اصلی gta san andreas رو نصب کرد بعد دوبلشو تهئه کرد و بهش وصل کرد؟
بیشتر بازی ها می شدن.ولی اینو امتحان نکردم.
و این که کسی دوبلشو داره؟
آخه من می خوام نسخه ی اصلیه خودش باشه.ماشین های آمریکایی قدیمی زیاد داره حال می ده![]()
سلام دوستان.
می شه بازی اصلی gta san andreas رو نصب کرد بعد دوبلشو تهئه کرد و بهش وصل کرد؟
بیشتر بازی ها می شدن.ولی اینو امتحان نکردم.
و این که کسی دوبلشو داره؟
آخه من می خوام نسخه ی اصلیه خودش باشه.ماشین های آمریکایی قدیمی زیاد داره حال می ده![]()
سلام من یه مدتی تقریبا هر بازی که نصب میکنم این ارور رو میده:
لطفا کمک کنید آخرین بازی هم که خواستم نصب کنم GTA IV بود که این ارور را داد در ضمن ویندوزمم 7 هست
هادی جان یه برنامه ای به نام directX توی خود بازی ها هستش اونو بعد از نصب بازی نصب کن تا بازی اجرا بشه
سلام
این binkw32.dll چیه ؟ که میگه missing from your computer .........برای Bad Company 2!
من بازی Command & Conquer 3 Kane's Wrath نصب کردم،اون کارایی که واسه کرک لازم بود مث ادیت کردن فایل cnc.reg و کپی کردن کرک رو انجام دادم...وقتی بازی رو اجرا میکنم آرم بازی میاد و نشون میده که میخواد بره تو بازی اما بعدش دیگه خبری نمیشه...نه اروری میده نه میره تو بازی...لطفا اگه کسی میتونه کمک کنه...
سلام
اینو دان کن بریز توی پوشه ی system 32 توی فولدر window درایوی که ویندوزت توش نصبه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب چه کاریه ... هون نسخه فارسی رو نصب کن ... بعد فایل ماشینهاشو با فایل ارجینال بازی اصلی عوض کن ... همین ... خوراکش یه کپی پیست ناقابله
تو همین ادرس که معرفی کردین یه جا نوشته Fix Errors که بعد نرم افزار fix my registry رو دانلود میکنه.
این گونه نرم افزارها به درد میخورن؟؟ ...سریالش رو میخوام ........کار نمیکنه!
با سلام
شما اینجا برواونو نمیخواد
روی Download binkw32.dll کلیک کن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یا اینجا برو
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این ایراد رو مرتبا تکرار میکنه و وارد بازی نمیشهچی کار کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)