بله اینجور که معلومه هر دو حالت pal - ntsc رو ساپرت میکنه
بله اینجور که معلومه هر دو حالت pal - ntsc رو ساپرت میکنه
اکثر تلوزیون هایی که توی ایران هست Multisystem هست و هردو رو ساپورت می کنه
بچه ها کدوم فروشگاه اینتر نتی خوبه؟( واسه بازی ها Xbox)؟
2. این فروشگاه پینیتا ... بازی هاش چه شکلیه ؟ ( منظورم اینه که کاور داره ؟ ...روی DVD هاش عکس و اینجور چیزا که داره؟)
ممنون
سلام من امروز میخوام برم xbox بگیرم خونمون هم اهواز هست حقیقتش یه 250 ÷ول دستم اومد خواستم بزارم به حساب یادم به xbox افتاد مطالبتونو تقریبا خوندم و خیلی بارم شد که چی به چیه حالا چندتا نکته: بردش جاسپر باشه ( با توجه به آداپتور 150 واتی و ساخت 2009 به بالا بودن ) سیستم پال باشه و lt 1.1 نصب باشه . lt 1.1 چیه و اینکه آ÷دیت کردن xbox سخته یا راحته و اینکه قیمت دسته بدون سیم چه قیمته و با این ÷ولی که دارم چه مدلی بخرم فقط میخوام هارد داشته باشه و اینکه سابتایتل فیلم دی وی دی رو هم میشه دید با تشکر میدونم خیلی ور زدم ولی لازم بود خواهشا اساتید کمک کنند
شما مدل آرکید حدود 230 رو تهیه کنید و در آینده هم یک هارد 120 گیگ حدود80تومن هست بخرید تا هم گرمای دستگاه کمتر بشه و هم لنز دستگا دیگه خراب نمیشه... و مهمترین مزیت داشتن هارد = اجرای سریع تر بازی ها + هنگ کردن کمتر در حین انجام بازی هایی مثل GTA IV
LT 1.1 فریم ور درایو کنسول هست که با داشتن اون میتونید بازی های کپی رو اجرا کنید..
بله زیر نویس فیلم رو هم نشون میده.
آها ÷س روی مدل آرکید هم میشه بعدا هارد نصب کرد یا بصورت جاگانه با کابل بهش وصل میشه و یه چیزه دیگه نمیشه هارد اکسترنال کامپیوتر رو بهش وصل کرد؟ و اینکه اگر dvd rom خراب بشه میشه عوضش کرد ؟ این دیگه آخریش بود خیلی ممنون
Last edited by adook; 04-05-2010 at 15:44.
تا سقف 32 گیگ ، اگر هم بیشتر بهش نصب کنید 32 گیگش رو بیشتر نمیفهمه . (برای هارد و USB اکسترنال)
هارد خودش هم که تا هر چه قدر که شرکت بیلی داده باشه بیرون که فکر کنم 250 گیگ باشه![]()
بچه ها یه سوال ! بازی DJ HERO رو کسی بازی کرده ؟ با دسته خود Xbox هم میشه بازی کرد یا باید میکسر مخصوصشو بخریم؟
با دسته خود xbox360 هم میشه بازی کردبچه ها یه سوال ! بازی DJ HERO رو کسی بازی کرده ؟ با دسته خود Xbox هم میشه بازی کرد یا باید میکسر مخصوصشو بخریم؟![]()
سلام، آره پيناتا خوبه و بازي هاش روي ridata هست و من خودم خريدم.(كارش درسته) هم كاور بلو ري داره و هم چاپ روي ديسك.
اگه هم كسي ديگه هم فروشگاه بازي هاي 360 خواست بهم پ.خ بزنه.
شما عمودي بزار و ديگه هم چيزي نمي خواد زيرش بزاري، در ضمن در جايي قرار بده كه تهويه ي مناسبي داشته باشه.
اين ديسك ها متعلق به مالزي هست كه كيفيتش خيلي بده و با سرعت بالا هم رايت ميشه، و اصلا ازشون استفاده نكن.
دو تا شون خوبن، خوب انتخاب ها سليقه اي هست، ولي فكر كنم gamespot بهتر باشه.
البته سايت هاي ديگري هم براي نمره دادن وجود داره:
مثل: 1up , gamespy , gameinformer , gamesradar كه ميتوني سري به اين سايت ها بزني و از امتيازاشون ميانگين بگيري.
آره شما مي تونيد ديسك دوم رو كه فكر كنم حجمش كمتر از 2 گيگ هست رو روي فلش 4 گيگ نصب كني و چند تا ماشين و پيست و مسابقه كه داخل ديسك دوم هست رو روي فلش نصب كني.
Last edited by 1987msb; 04-05-2010 at 17:44.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)