بعد از ساعت یک شب سرعت اومده زیر 30 کیلو!! مخابرات یه شبانش خوب بود که انگار اونم دارن ازمون میگیرن!
بعد از ساعت یک شب سرعت اومده زیر 30 کیلو!! مخابرات یه شبانش خوب بود که انگار اونم دارن ازمون میگیرن!
فقط برای شبانه رایگان اینجوریه مال دوستم که 6 ماه داره سرعتش عادیه![]()
درود
پس همون شبانه رایگانو پوکوندن رفت!!![]()
دیشب سرعت رو 400 بود صبح بلند شدم 400 مگ بیشتر دان نشد :(
زنگ بزنین شکایت کنین از این کارشون اگه شاکی نشیم فکر میکنن مشتریها راضین و درستش نمیکنن
واقعا مسخرست یکساله میگیریم به اندازه تک تکه روزاش تغییر توش ایجاد میکنن
Last edited by bahman_0121; 25-07-2016 at 07:56.
اما زنگ زدن . مخابرات محلی منطقه من کسی تلفن رو میگیره که از صحبت با گاو نتیجه بیشتری میگیری درباره 2020 هم شانسیه گاهی یه با شرف پیدا میشه که سوادش رو داره و سعی هم میکنه کمک کنه بعضی هاشون هم محض خندیدنن اونجان وبعضی ها هم مثل مخابرات محلی ما
اگه همه تماس بگیرن حتما تعدادی به اون با شرفا بر میخورن پس لطفا به 2020 زنگ بزنین
اسیاتک که رایگان 22 تومن نداره اگه هم باشه نیم بها هست :(
راستی زنگ زدم در مورد سرعت شبانه بهشون گفتم
و خودشون هم در جریان هستن و اعلام خرابی زدن تا درستش کنن
Last edited by bahman_0121; 26-07-2016 at 11:39.
دوباره تایم شبانه شدو سرعت اومد زیر 30 کیلو !! فکر نمیکنم ربطی به خرابی داشته باشه چون دقیقا بعد ساعت یک اینطور میشه!! نمیخوان دیگه کسی رایگان دانلود کنه! همانطور که اونایی قبلا تو تابستون کمپین داشتن دیگه تمدید خودکار نشد تا برن سرویس جدید بدون شبانه بگیرن !!![]()
نزدیک 2 ماه پیش بازم اینجوره شده بود حداقل برا من که بود روزا سرعت فیکس 370 شبام 30 بعد چند روز با هزار بار تماس بالاخره یه باشرف از 2020 بهم گفت مشکل دارن برای همین سرعت حد بالا تعریف کردن برا مشترکین مخصوصا شبانه رایگانها که بعد 4 یا 5 روز کمکم سرعت خوب شد
من روزانم الان سرعتم 18 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خود صفحه سامانه چک کردن حساب بالا نمیاد !!!!!!!!!!!
تیکت گذاشتم میگه اعلام خرابی شده دیگه چند روز 4 روز شده چرا درست نمیشه
من که شبانه استفاده نکردم اینجوری میکنن لعنتی ها تا فردا درست نشه میرم سازمان مقررات یه شکایت توپول براشون مینویسم![]()
زنگ زدم 2020 طرف میگه مودم خاموش کن ریست میکنم درست میشه و قطع کردش
الان دارم فکر میکنم این کمتر از گاوست یا یه دلقک برای خندیدن (بالا دربارشون نوشتم)![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)