تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1388 از 1849 اولاول ... 388888128813381378138413851386138713881389139013911392139814381488 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,871 به 13,880 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

پيش فرض

سلام
    از دوستانی که مشترک های وب هستند یه سوال دارم. طبق تجریه شما، استفاده ماهیانه از فشفشه ۵۰ گیگابایتی باعث نمیشه که به عنوان مشترک پر مصرف شناسایی بشی و سرعتت رو پایین بیارن؟ (شبیه به شاتل)

ممنون
    ببینید اون محدود شدن فقط برای دانلود شبانه رایگان هست
    ولی شما دارید پول فشفشه رو بهشون میدید

2. 2 کاربر از EhsanCPU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال alijigari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    برای من که دو ستاره هستم اومده
    درود برای مدال اول هم فشفشه اومد براتون ؟؟

4. این کاربر از alijigari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

درود برای مدال اول هم فشفشه اومد براتون ؟؟
    برای دو تا مدال طلا و مدال برنز، فشفشه آمده.

6. 2 کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mehryar1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

برای من دو تا فشفشه یک گیگ برای المپیک هدیه داد یکی امروز یکی هم دیروزبرای طلا (طلای اول رو احتمالا من نگرفتم یا برای دو تا طلا یکدونه کلا داده من نمیدونم)
    یک نکته در مورد فشفشه ها هست و اونم اینه دوستانی که سرویس های جدید رو گرفتن همون سرعت تضمین شده رو بهشون دادن و این تقریبا نصف سرعت فعلیه
    (الان من یه مگ با شبانه رایگان دارم که چند روز دیگه تموم میشه ولی سرعت رو 4 مگ هستش) باید فشفشه ها رو یه طوری فعال کنید که سوخت نشه

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

پيش فرض

باید فشفشه ها رو یه طوری فعال کنید که سوخت نشه
    شما قصد دارید تخلیه کنید ؟
    اگه قصد رفتن از های وب رو دارین باید فشفشه هاتون رو مصرف کنین والی میسوزن

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    از دوستانی که مشترک های وب هستند یه سوال دارم. طبق تجریه شما، استفاده ماهیانه از فشفشه ۵۰ گیگابایتی باعث نمیشه که به عنوان مشترک پر مصرف شناسایی بشی و سرعتت رو پایین بیارن؟ (شبیه به شاتل)

ممنون
    سلام

من الان دارم فشفشه 50 گیگی مصرف میکنم محدویت مثل شاتل نداره اما در ساعات مختلف روز و بر حسب اینکه از چه سایتی دانلود کنی سرعت‌ات را بالا و پایین میکنند

(مثلاً از سایتهای داخلی مثل آپارات با سرعت ماکزیمم دانلود میکند اما از بعضی از سایتهای خارجی در همان زمان سرعت دانلودش یک پنجم میشه!)

بعضی از ساعات روز و شب هم گند میزنند به سرعت! و سرعت سایتهای داخلی و خارجی هر دو افتضاح میشه!

بعد هم ایمیل با عکس گل سرخ برایت میفرستند که تقصیر ما نیست و ما داریم سعی‌مان را میکنیم که مشکل را رفع کنیم! و و بعد دوباره به این روند ادامه میدند!

10. 2 کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اول از همه
    یه فشفشه 50 گیگی بود که قبل تخلیه به یکی از کاربران تقدیم شد. بابتش دیگه لطفا پیام ندید.

کرمانشاهی هنوز؟
    از کدوم شرکت گرفتی؟ راضی هستی؟ کدوم منطقه؟
    هنوز سرویس جدید وصل نشده.... قصد دارم بعد از تخلیه های وب ( ظاهرا تا میتونن میخوان طول بدن تخلیه رو) از شرکت شاتل بگیرم.

دوستمون سجاد (sajad-tnt) از بچه های کرمانشاهه که از شاتل داره و خیلی راضیه. چه کیفیت و چه سرعت.

از نظر قیمتم تغییراتی که شاتل داده و های وب داده دیگه اون تناسب قچدیمی که فکر میشد های وب ارزونتره رو بهم زده!! و حتی با روشهای درست الان شاتل در زمبنه حجم هم از های وب ارزونتره!!

اخرین اقدام شاتل هم فروش 100 گیگ ترافیک سه ماهه به قیمت 50 هزار تومنه!!

حالا برید با یه هدیه 1 گیگی برای المپیک غش و ضعف کنید و پول تو جیب این های وب نوکیسه بریزید!! فشفشه های های وب دیگه مفتشون گرونه با این کیفیت و اجبار کاربر به طرح سه ماهه (چون نیترو حذفیده)

12. 2 کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

اول از همه
    یه فشفشه 50 گیگی بود که قبل تخلیه به یکی از کاربران تقدیم شد. بابتش دیگه لطفا پیام ندید.

هنوز سرویس جدید وصل نشده.... قصد دارم بعد از تخلیه های وب ( ظاهرا تا میتونن میخوان طول بدن تخلیه رو) از شرکت شاتل بگیرم.

دوستمون سجاد (sajad-tnt) از بچه های کرمانشاهه که از شاتل داره و خیلی راضیه. چه کیفیت و چه سرعت.

از نظر قیمتم تغییراتی که شاتل داده و های وب داده دیگه اون تناسب قچدیمی که فکر میشد های وب ارزونتره رو بهم زده!! و حتی با روشهای درست الان شاتل در زمبنه حجم هم از های وب ارزونتره!!

اخرین اقدام شاتل هم فروش 100 گیگ ترافیک سه ماهه به قیمت 50 هزار تومنه!!

حالا برید با یه هدیه 1 گیگی برای المپیک غش و ضعف کنید و پول تو جیب این های وب نوکیسه بریزید!! فشفشه های های وب دیگه مفتشون گرونه با این کیفیت و اجبار کاربر به طرح سه ماهه (چون نیترو حذفیده)
    آره شاتل با این حرکتش همه شرکت های دیگه رو کیش و مات کرد!!!
    الان شاتل انواع و اقسام طرح ها (محدود- نامحدود- شبانه رایگان- حجم ارزون) برای مشترکین با سلیقه های مختلف (کم مصرف و پرمصرف) داره
    تو این طرح 100 گیگ 100 روزه شاتل که گیگی 545 تومن درمیاد که از اون فشفشه مزخرف 1 روز 4 گیگ باقیمت 2200 های وب ارزون تر درمیاد و 100 روز هم هست (های وب اون 50 گیگش هم اگه دوتا بخری میشه 100 گیگ واسه 60 روز 60 تومن الان شاتل داره 100 گیگ واسه 100 روز میده 50 تومن!!)
    تازه شاتل 50 گیگ بدون محدودیت زمانی مصرف رو هم 50 هزار تومن میفروشه که واسه مشترکین کم مصرف که قراردادشون بلندمدته واقعا عالی حساب میشه
    شبانه رایگانش هم که سر جاشه
    و...
    با وجود کیفیت نسبتا خوب پارس آنلاین (نسبت به بای وب که واقعا محشره) با این طرح هایی که شاتل واسه خرید حجم گذاشته الان واقعا ناراحتم که رفتم پارس آنلاین (البته شاتل تو مرکز ما پورت نداشت و هنوز هم پورت اضافه نکرده و منم دیگه تحمل بای وب و قطعی و ... اش رو نداشتم این شد که رفتم پارس) الان پارس و بای وب و آسیاتر باید برن کاسه و کوزه شون رو جمع کنن با این طرح ها و کیفیتی که شاتل داره به نظرم الان اگر کسی پورت خالی شاتل تو مرکز باشه و بمونه این شرکت های دیگه واقعا اشتباه و خسارت محض کرده (هم ضرر مالی میکنه و هم فقط اعصاب خوردیش واسش میمونه (به فرض که شاتل این طرح هاش رو هم بعدا برداره باز به خاطر کیفیت خوبی که داره میارزه که وایستی))
    Last edited by broosli; 15-08-2016 at 15:46.

14. 3 کاربر از broosli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mili_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ! My Dreams

پيش فرض

سلام

من الان دارم فشفشه 50 گیگی مصرف میکنم محدویت مثل شاتل نداره اما در ساعات مختلف روز و بر حسب اینکه از چه سایتی دانلود کنی سرعت‌ات را بالا و پایین میکنند

(مثلاً از سایتهای داخلی مثل آپارات با سرعت ماکزیمم دانلود میکند اما از بعضی از سایتهای خارجی در همان زمان سرعت دانلودش یک پنجم میشه!)

بعضی از ساعات روز و شب هم گند میزنند به سرعت! و سرعت سایتهای داخلی و خارجی هر دو افتضاح میشه!

بعد هم ایمیل با عکس گل سرخ برایت میفرستند که تقصیر ما نیست و ما داریم سعی‌مان را میکنیم که مشکل را رفع کنیم! و و بعد دوباره به این روند ادامه میدند!
    شما سرویستون چیه ؟ و سرعت دانلودتون در حالت عادی چند کیلوبایته ؟ همین طور باز شدن پیج و همچنین موارد داخل تلگرام مثل دانلود ویدئو هاش . کلا راضی هستین از سرعت باز شدن پیج ها چه داخلی چه خارجی ؟ اگر امتحان کردین بگین، ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

آره شاتل با این حرکتش همه شرکت های دیگه رو کیش و مات کرد!!!
    الان شاتل انواع و اقسام طرح ها (محدود- نامحدود- شبانه رایگان- حجم ارزون) برای مشترکین با سلیقه های مختلف (کم مصرف و پرمصرف) داره
    تو این طرح 100 گیگ 100 روزه شاتل که گیگی 545 تومن درمیاد که از اون فشفشه مزخرف 1 روز 4 گیگ باقیمت 2200 های وب ارزون تر درمیاد و 100 روز هم هست (های وب اون 50 گیگش هم اگه دوتا بخری میشه 100 گیگ واسه 60 روز 60 تومن الان شاتل داره 100 گیگ واسه 100 روز میده 50 تومن!!)
    تازه شاتل 50 گیگ بدون محدودیت زمانی مصرف رو هم 50 هزار تومن میفروشه که واسه مشترکین کم مصرف که قراردادشون بلندمدته واقعا عالی حساب میشه
    شبانه رایگانش هم که سر جاشه
    و...
    با وجود کیفیت نسبتا خوب پارس آنلاین (نسبت به بای وب که واقعا محشره) با این طرح هایی که شاتل واسه خرید حجم گذاشته الان واقعا ناراحتم که رفتم پارس آنلاین (البته شاتل تو مرکز ما پورت نداشت و هنوز هم پورت اضافه نکرده و منم دیگه تحمل بای وب و قطعی و ... اش رو نداشتم این شد که رفتم پارس) الان پارس و بای وب و آسیاتر باید برن کاسه و کوزه شون رو جمع کنن با این طرح ها و کیفیتی که شاتل داره به نظرم الان اگر کسی پورت خالی شاتل تو مرکز باشه و بمونه این شرکت های دیگه واقعا اشتباه و خسارت محض کرده (هم ضرر مالی میکنه و هم فقط اعصاب خوردیش واسش میمونه (به فرض که شاتل این طرح هاش رو هم بعدا برداره باز به خاطر کیفیت خوبی که داره میارزه که وایستی))
    این 100 گیگ ک میگین دقیقا کجای سایته من چیزی ندیدم؟؟؟
    میشه بگی چطور ب فروش میرسه باید سرویس داشته باشی که روش فعال کنی یا نه همین طوری میشه خرید؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •