تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1388 از 2605 اولاول ... 38888812881338137813841385138613871388138913901391139213981438148818882388 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,871 به 13,880 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

داره خودمونی میشه aminvgas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

یکی کمک کنه تورو خدا :
    تلفی زنگ زدم 2020 گفتم پورت خالی توی حکمت شعار دارین ؟ جواب درست و حسابی نداد که ! گفت باید ثبت نام کنید و از این حرف ها !

حضوری برم مخابرات به من میگن ؟

میخام از پارس آنلاین بیام بعد میترسم وقتی قراردادم رو فسخ میکنم و بعد بیام برای ثبت نام بگن پورت خالی نداریم !

2. این کاربر از aminvgas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shayan0o21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهــران

پيش فرض

یکی کمک کنه تورو خدا :
    تلفی زنگ زدم 2020 گفتم پورت خالی توی حکمت شعار دارین ؟ جواب درست و حسابی نداد که ! گفت باید ثبت نام کنید و از این حرف ها !

میخام از پارس آنلاین بیام بعد میترسم وقتی قراردادم رو فسخ میکنم و بعد بیام برای ثبت نام بگن پورت خالی نداریم !
    حضوری برید
    شما چه از طریق سایت یا 2020 ثبت نام کنید باید حضوری رو برید

4. 3 کاربر از shayan0o21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shayan0o21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهــران

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز ، آقا من بدون هیچ دردسری درخواست 1 مگ نامحدود دادم و شماره پیگیری بهم داد قبلش هم 512 داشتم (نامحدود). مشکل دوستان چیه که نمیتونن درخواست 1 مگ بدن؟؟؟؟؟
    در بعضی مراکز خاص ارائه میشه هنوز که خیلی کم هستند در حد 3 الی 5 تا

6. 2 کاربر از shayan0o21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه a1l2i3z4a5h6r7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

دوستان طرح کمپین مخابرات 2 مگ محدود چطوره دانلود شبانه واقعا ریگان؟ سرعتی که بهت میده چقدر ؟ شبی 5 گیگ میشه دانلود کرد یا نه ؟ دوستانی که دارن ممون میشم راهنمایی کنن چون میخوام بیام مخابرات

8. 2 کاربر از a1l2i3z4a5h6r7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Mehdi Bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یکی کمک کنه تورو خدا :

2020 خبر از پورت خالی منطقتون نداره، باید زنگ بزنی به مرکز مخابرات محل ازشون بپرسی، من این کار رو کردم گفتن داریم و بعدش درخواست تخلیه به پارس دادم.
    نیازی به ثبت نام حضوری هم نیست.

10. این کاربر از Mehdi Bayern بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

دوستان طرح کمپین مخابرات 2 مگ محدود چطوره دانلود شبانه واقعا ریگان؟ سرعتی که بهت میده چقدر ؟ شبی 5 گیگ میشه دانلود کرد یا نه ؟ دوستانی که دارن ممون میشم راهنمایی کنن چون میخوام بیام مخابرات
    من امروز رفته بودم مرکز مخابرات گفت بالاتر از 512 نمیدن... و در مورد دانلود شبانه گفت فقط 2 گیگ در ماه!!!ولی این خبر که ما دو روز پیشه یه چیز دیگه میگه...
    آغاز فروش کمپین پاییزه اینترنت پرسرعت مخابرات استان تهران

متقاضیان استفاده از کمپین پاییزه اینترنت پرسرعت می توانند علاوه بر تماس با شماره 2020 به مراکز مخابرات استان تهران و یا به پرتال شرکت مراجعه کنند.
    به گزارش روابط عمومی شرکت مخابرات استان تهران، محمدرضا بیدخام معاون تجاری شرکت مخابرات استان تهران گفت: مشخصات این کمپین عبارت است از قرارداد یکساله، ارائه سرعت دو برابر نسبت به محصولات استاندارد به مشترکین، مودم رایگان (مختص محصولات با قیمت ماهیانه 000/140 ریال و بالاتر)، دانلود شبانه رایگان بین ساعات 1 تا 7 بامداد (مختص محصولات با قیمت ماهیانه 000/140 ریال و بالاتر)، ارائه GB2 حجم اضافه رایگان ماهیانه در صورت عدم درخواست مودم رایگان از سوی مشترک، است.
    وی خاطر نشان کرد: این کمپین برای مشتریان جدید و یا تنها برای مشترکین فعلی که دارای سرویس های نامحدود هستند تعلق می گیرد و یا امکان تغییر وضعیت به کمپین پاییزه وجود دارد. امکان تغییر وضعیت از سایر کمپین ها به کمپین پاییزه وجود ندارد و کلیه قراردادهای این کمپین حداقل یک ساله می باشد.
    بیدخام روش پرداختی در این کمپین را بصورت پس پرداخت و از طریق قبوض تلفن ثابت از مشترکین اعلام کرد.
    معاون تجاری شرکت مخابرات استان تهران گفت که مستاجرین می توانند در صورت داشتن قرارداد یک سال ملکی از زمان درخواست، از سرویس با مودم رایگان استفاده کنند و در صورت نداشتن قرارداد یک ساله از سرویس بدون مودم رایگان با دریافت 2 گیگا بایت ترافیک رایگان استفاده کنند.

و یه خبر همکه مال دیروزه قیمت تعرفه های جدید رو اعلام کرده

من که سر نمیارم...میگن کاهش ولی این که افزایشه...بعد قیمتها معلوم نیست برای چه مدت زمانه...اصلا این مربوط به مردمه عادیه و یا...

دانلود شبانه اگر واقعیت داشته باشه خوبه
    Last edited by aluminum; 13-11-2014 at 18:18.

12. 2 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

تکراری حذف شود...
    Last edited by aluminum; 13-11-2014 at 18:18.

14. این کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال amin_v30's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

دوستان برای این کمپین پاییز آیا امکان تغییر پهنای باند هم وجود دارد مثلا وسط قرارداد یا با پهنای باند مشخص شده باید 1 سال رو گذروند؟
    و اینکه چقدر حجم میدن تو کمپین پاییز؟
    اگر حجم تموم بشه چه جوری میشه حجم خرید؟
    شرمنده چون تا حالا مخابرات نداشتم انقد سوال میپرسم
    Last edited by amin_v30; 13-11-2014 at 18:44.

16. 2 کاربر از amin_v30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال amin_v30's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

در بعضی مراکز خاص ارائه میشه هنوز که خیلی کم هستند در حد 3 الی 5 تا
    دوست عزیز خبر دارید که مرکز عاطف جز این مراکز نور چشمی هست یا خیر؟

18. این کاربر از amin_v30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان برای این کمپین پاییز آیا امکان تغییر پهنای باند هم وجود دارد مثلا وسط قرارداد یا با پهنای باند مشخص شده باید 1 سال رو گذروند؟
    و اینکه چقدر حجم میدن تو کمپین پاییز؟
    اگر حجم تموم بشه چه جوری میشه حجم خرید؟
    شرمنده چون تا حالا مخابرات نداشتم انقد سوال میپرسم

متقاضیان استفاده از کمپین پاییزه اینترنت پرسرعت می توانند علاوه بر تماس با شماره 2020 به مراکز مخابرات استان تهران و یا به پرتال شرکت مراجعه کنند.
    به گزارش روابط عمومی شرکت مخابرات استان تهران، محمدرضا بیدخام معاون تجاری شرکت مخابرات استان تهران گفت: مشخصات این کمپین عبارت است از قرارداد یکساله، ارائه سرعت دو برابر نسبت به محصولات استاندارد به مشترکین، مودم رایگان (مختص محصولات با قیمت ماهیانه 000/140 ریال و بالاتر)، دانلود شبانه رایگان بین ساعات 1 تا 7 بامداد (مختص محصولات با قیمت ماهیانه 000/140 ریال و بالاتر)، ارائه GB2 حجم اضافه رایگان ماهیانه در صورت عدم درخواست مودم رایگان از سوی مشترک، است.
    وی خاطر نشان کرد: این کمپین برای مشتریان جدید و یا تنها برای مشترکین فعلی که دارای سرویس های نامحدود هستند تعلق می گیرد و یا امکان تغییر وضعیت به کمپین پاییزه وجود دارد. امکان تغییر وضعیت از سایر کمپین ها به کمپین پاییزه وجود ندارد و کلیه قراردادهای این کمپین حداقل یک ساله می باشد.
    بیدخام روش پرداختی در این کمپین را بصورت پس پرداخت و از طریق قبوض تلفن ثابت از مشترکین اعلام کرد.
    معاون تجاری شرکت مخابرات استان تهران گفت که مستاجرین می توانند در صورت داشتن قرارداد یک سال ملکی از زمان درخواست، از سرویس با مودم رایگان استفاده کنند و در صورت نداشتن قرارداد یک ساله از سرویس بدون مودم رایگان با دریافت 2 گیگا بایت ترافیک رایگان استفاده کنند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •