تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1388 از 4105 اولاول ... 38888812881338137813841385138613871388138913901391139213981438148818882388 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,871 به 13,880 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض ..

دوستای گلم اعزامی های عزیز یکی یه لطفی به من بکنه ... یه جوری خبر بگیرین ببینین امکانش هست من بعد از آموزشیم تو 02 بیفتم ارتش ساری ؟؟ هیچکس نمیدونه ساری ارتشش سرباز میگیره یا نه ؟؟؟؟!!!! لطفا کمک کنید من متاهلم و خیلی برام حیاتیه
    سلام هادی جان....من بچه قائمشهرم...منم 02 هستم...کدوم گردان و کدوم گروهانی؟؟؟؟
    تا جایی که من میدونم..ما مستقیم نمیتونیم بیوفتیم ساری..چون زیر مجموعه گرگان هستیم....احتمال 95 درصد میوفتی گرگان...بعدش باید درست کنی تا انتقالت بدن به ساری...
    مدرکت چیه؟چه رشته ای؟؟؟

2. این کاربر از milad444 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام دوستان

تلو هم رد شد رفت و اومدیم برای 5-6 روز مرخصی تلو فوق العاده سرد بود !!! کلا سر جمع بعد از مرخصی که بر گردیم 6 روز از اموزشی می مونه و کلا باید خودمون رو برای مراسم تحلیف اماده کنیم

چند تا سوال این امریه ها رو درست بعد از تحلیف میدن ؟

اونایی که شرایط دار هستند ( پدر نظامی ) چند درصد احتمال داره شهر خودشون بیافتن ؟ ( شهرستانی هستم و اینجا یه تیپ مستقل داره )

راستی نمره تیر اندازی من میانگین 90 از 100 شد ( خیلی حال داد تیر اندازیش ولی اسلحه من خیلی وحشی بود )

یه سوال دیگه وقتی بریم تو یگان خدمتی می تونیم از این لباس های سبزی که فرمانده ها می پوشن بگیریم و بپوشیم ؟ ( خیلی خوشگلن لامصبا ) ( لباس فعلی ما از همین کویری ها هستش )
    سلام اقا وحید...تو این تعطیلات برای شما نگهبانی نزدن؟؟؟؟کدوم شهرستانی؟ واسه ما که زدن..من 02 هستم..دوشنبه نگهبان شدم..
    اون لباس فقط ماله کادریهاست...واقعاا هم خوشگله...نمره من شد 100....واقعاا با ژ3 تیراندازی حال میده....

4. 2 کاربر از milad444 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام...
    ما هم 02 ارتش افتادیم... روزه اول که(امروز) تو خونه کنار بخاری و همراه با تخمه و بازی استقلال تمام شد...نبود 59 روزه دیگه...................!!!!
    ......

اقا اشتباه شد...بازی استقلال به فردا موکول شد....خاک تو سر این مسئولین....
    ................

هــــــــــــــــــــــــ ـی یادش بخیر....30 روز از این نوشته قبلیم گذشت....انشاالله این 30 روزه باقی مانده هم زود بگذره
    امشب ساعت 10 باید حرکت کنم برم...
    .............................

شد 49 روز......تا یکشنبه شب مرخصی ام..شبش باید برم که دوشنبه نگهبانم...دیگه داره تموم میشه اموزشی...مزخرف ترین هفته..همین هفته بود..از بیکاری اصلا وقت نمیرفت..
    .....

دوستان کسی میدونه اگه من بخوام تو عقیدتی ارتش استخدام بشم باید چیکار کنم؟؟؟؟ایا تو خدمت میشه استخدام عقیدتی شد؟؟؟ نظرتون چیه؟خوبه که برم تو عقیدتی ارتش؟

راستی به احتمال زیاد اگه خدا بخواد..دوره کد میوفتم عقیدتی لویزان...چطوریه؟؟خوبه؟
    Last edited by milad444; 07-02-2013 at 17:47.

6. 4 کاربر از milad444 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

آیا برای معاینه بیمار توسط نظام وظیفه حتما باید تو میدان سپاه تهران باشه ؟ یا شهرستان هم میشه ؟
    یعنی بیمار برای معاینه توسط کمسیون پزشکی نظام وظیفه باید حتما بره میدون سپاه تهران ؟
    معاینه ی نهایی رو که باید در سازمان نظام وظیفه و شورای پزشکی نظام وظیفه انجام بدن ، میمونه یه معاینه ی مقدماتی و نظر مشورتی که البته محل اون رو هم نظام وظیفه مشخص میکنه در دعوت نامه ای که برای شما میفرسته ...

8. این کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام هادی جان....من بچه قائمشهرم...منم 02 هستم...کدوم گردان و کدوم گروهانی؟؟؟؟
    تا جایی که من میدونم..ما مستقیم نمیتونیم بیوفتیم ساری..چون زیر مجموعه گرگان هستیم....احتمال 95 درصد میوفتی گرگان...بعدش باید درست کنی تا انتقالت بدن به ساری...
    مدرکت چیه؟چه رشته ای؟؟؟

سلام میلاد جان خوبی ؟ آقا من هنوز نرفتم اعزامیه 1 اسفندم داداش .. من متاهلم و فوق لیسانس مکانیک ماشینهای کشاورزی دارم .. میلاد جان دمت گرم رفیق یکم از حال و هوای اونجا بگو چیکارا بکنم کیا اونجا کادریه خوبن کیا بدن ؟ کلا چجوریاست ؟؟ مرخصی چقدر میدن ؟؟ من متاهلم الان نمیندازنم ساری یعنی ؟؟

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوستان یه بحثی در مورد ناجا و سختی هاش و واقعیتها و روحیه و ... در صفحه قبل شد. من که فعلا آموزشی ناجا هستم ولی با توجه به صحبت با اساتید نظامی و سایر درجه داران و ... که داشتم، خواستم چکیده حرفها رو بگم

ناجا به دلیل اینکه در بهترین و بدترین حالت اغلب با متخلف و متهم و مجرم طرف است نه مثل نیروهای نظامی با دشمن، نیروهای ناجا شرایط سختی را در کارهای عملیاتی دارند
    از خود کلانتری ها و راهور گرفته تا مرزبانی و بازرسی و ....
    نیروهای نظامی در بهترین حالت با هیچکس درگیری ندارن و در بدترین حالت اغلب با دشمن درگیر هستن که بسیاری از ملاحظات را نیازی نیست انجام بدن. همین که بکشن و کشته نشن کافیه

اما متاسفانه وضع ناجا خیلی پیچیده تر از اونیه که برخی فکر میکنن
    همین پلیس راهور که به نظر ساده تره رو در نظر بگیرید. اون ستوان 2 و ستوان 3 از طرفی باید جریمه بکنن. از طرفی موقع جریمه فحش میخورن و حتی مورد تعرض قرار میگیرن و حق ندارن حتی یکبار جواب بدن
    ممکنه با انواع و اقسام مجرمان هم روبرو بشن، در حالیکه مسلح نیستن

برخورد مستقیم با مردم عادی و افرادی که هنوز تخلف یا جرمشون اثبات نشده و در عین حال ممکنه از دستت در برن و هزار دردسر دیگه، خیلی دشواره(بحث شیفت کاری کمتر به چشم میاد)

نتییجه ای که من تا اینجا گرفتم:
    اگر می تونید به سایر نیروها برید و ناجا نیاید، حتما اینکارو بکنید
    فقط در صورتی به ناجا بیاید که پارتی خوبی داشته باشید تا حداقل هر جا به مشکل خوردید، منتقل بشید

11. 7 کاربر از farzad02 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال urcu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوستان یه بحثی در مورد ناجا و سختی هاش و واقعیتها و روحیه و ... در صفحه قبل شد. من که فعلا آموزشی ناجا هستم ولی با توجه به صحبت با اساتید نظامی و سایر درجه داران و ... که داشتم، خواستم چکیده حرفها رو بگم

ناجا به دلیل اینکه در بهترین و بدترین حالت اغلب با متخلف و متهم و مجرم طرف است نه مثل نیروهای نظامی با دشمن، نیروهای ناجا شرایط سختی را در کارهای عملیاتی دارند
    از خود کلانتری ها و راهور گرفته تا مرزبانی و بازرسی و ....
    نیروهای نظامی در بهترین حالت با هیچکس درگیری ندارن و در بدترین حالت اغلب با دشمن درگیر هستن که بسیاری از ملاحظات را نیازی نیست انجام بدن. همین که بکشن و کشته نشن کافیه

اما متاسفانه وضع ناجا خیلی پیچیده تر از اونیه که برخی فکر میکنن
    همین پلیس راهور که به نظر ساده تره رو در نظر بگیرید. اون ستوان 2 و ستوان 3 از طرفی باید جریمه بکنن. از طرفی موقع جریمه فحش میخورن و حتی مورد تعرض قرار میگیرن و حق ندارن حتی یکبار جواب بدن
    ممکنه با انواع و اقسام مجرمان هم روبرو بشن، در حالیکه مسلح نیستن

برخورد مستقیم با مردم عادی و افرادی که هنوز تخلف یا جرمشون اثبات نشده و در عین حال ممکنه از دستت در برن و هزار دردسر دیگه، خیلی دشواره(بحث شیفت کاری کمتر به چشم میاد)

نتییجه ای که من تا اینجا گرفتم:
    اگر می تونید به سایر نیروها برید و ناجا نیاید، حتما اینکارو بکنید
    فقط در صورتی به ناجا بیاید که پارتی خوبی داشته باشید تا حداقل هر جا به مشکل خوردید، منتقل بشید
    با سلام

امیدوارم شما هم جای خوبی بیفتید بعد از آموزشی
    من هم توی پست قبلیم اشاره کردم که ناجا باید امنیت کشور رو تامین کنه و ...
    ولی دوست گرامی این خدمت توی ایران آش کشک خاله هست!! ... یعنی باید 21ماه رو به هر طریقی باشه تحمل کنیم با مرخصی استحقاقی ماهی یک روز و مرخصی ساعتی که جزو استحقاقی حساب میشه و... همه و همه باید بسازیم
    اما تقریبا خبر خوب اینه که کسی مثل قبل برای خدمت اقدام نمیکنه!! ... مثلا یادمه پادگان های آموزشی حدود 1 سال پیش 2 یا حتی 3 برابر الان نیرو داشتن! ولی به یاری خدا همین میتونه نشونه خوبی باشه تا برادرانی که راه رفتنشون هم با سرباز بوده یه فکری به حال خودشون بکنن!. ..
    درباره مرخصی های استحقاقی هم واقعا ظلم بزرگی رو در حق سربازا انجام دادن! کاری ندارم به اینکه یکی هر روز میاد خونه یا یکی ماهی یک بار میاد و...
    مرخصی ماهی 2.66 روز تاییدیه وزارت کار هست!!! که باید اجرا بشه! اما اینجا زور نیرو های مسلح چربیده فعلا ...
    به امید روزی که مسولین و برادران نظامی این مملکت هم درباره سربازی یه تجدید نظر جدی به عمل بیارن!! بعد از 20 سال اومدن و قانون خدمت وظیفه عمومی رو تغییر دادن ! به اصطلاح خودشون هم واقعا قانون بسیار خوبی پیاده کردن! ... شاید فکر میکنن تخصص لیسانس و فوق لیسانس این مملکت توی جریمه کردن رانندگان هست! .. و...
    همچنین یه سوالی هم که برای بنده پیش اومده! اینه که آخه ما به حکومتی که هیچ رحمی به ملتش نمیکنه! چه دین و بدهی داریم که باید دو سال براش وقت بزاریم؟؟؟ طرف میترسه با یه گردنبند توی خیابونا پا بزاره!! اونوقت پسرش باید بیاد و دو سال خدمت کنه!!..
    نمیدونم چه حساب و کتابی داره!.

13. 3 کاربر از urcu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام میلاد جان خوبی ؟ آقا من هنوز نرفتم اعزامیه 1 اسفندم داداش .. من متاهلم و فوق لیسانس مکانیک ماشینهای کشاورزی دارم .. میلاد جان دمت گرم رفیق یکم از حال و هوای اونجا بگو چیکارا بکنم کیا اونجا کادریه خوبن کیا بدن ؟ کلا چجوریاست ؟؟ مرخصی چقدر میدن ؟؟ من متاهلم الان نمیندازنم ساری یعنی ؟؟
    فدات داداش..کدوم شهرستانی؟؟
    ببین بزار خیالت رو راحت کنم...به حرف اینو اون گوش نده که میگن فلان گردان خوبه فلان گردان بده...همه چی بستگی به گروهانی که می افته داره...چون فرمانده گروهانه که تعیین میکنه چیکار کنی چیکار نکنی...
    3 روزه اول واقعا واقعا واقعا سخته داداش..چون نمیدونی برنامشون چیه واسه همین خسته میشی...اینو ازم داشته باش که روز اول انگار یک هفتست که میخواد بگذره..یعنی اینقدر بد میگذره روزه اول...
    مرخصی هم خیلی وضعش توپه..البته بیشتر به تهرانی ها حال میده مرخصی چون هر شب میرن خونه ولی ما شهرستانیها که کسی رو نداریم تو تهران باید وایسیم تا اخر هفته که اگه نگهبان نبودیم بریم مرخصی..خوده من فقط یه پنج شنبه جمعه نتونستم بیام خونه..بقیه همشو امدم...خیلی خیلی خوبه که فوق لیسانسی..چون کد نمیخوری و مستقیم میری سره یگان...ولی مستقیم نمی افتی ساری..همونطور که گفتم چون متاهلی به احتمال 95 درصد می افتی گرگان..چون مازندران زیر مجموعه گرگانه..بعدش با یه جابجایی یا انتقالی میتونی بیای ساری...
    در کل بهت بگم که...هتل ترین پادگانی هست که می افتی..یعنی واقعااا هم همینطورااااااااااا.. 01 هر روز 3 ساعت رژه میرن ولی ما تو این 50 روز 10 بار هم رژه نرفتیم که اونم نهایتش دو دور.....این هفته که چرت ترین و بیکار ترین هفته بود واسمون...شبا تو اسایشگاه بچه ها میرخصیدن و میخوندن همراه با همراهی اراشدمون که با جنبه بودن...
    در کل جای عالی افتادی داداش.

15. 2 کاربر از milad444 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

فدات داداش..کدوم شهرستانی؟؟
    ببین بزار خیالت رو راحت کنم...به حرف اینو اون گوش نده که میگن فلان گردان خوبه فلان گردان بده...همه چی بستگی به گروهانی که می افته داره...چون فرمانده گروهانه که تعیین میکنه چیکار کنی چیکار نکنی...
    3 روزه اول واقعا واقعا واقعا سخته داداش..چون نمیدونی برنامشون چیه واسه همین خسته میشی...اینو ازم داشته باش که روز اول انگار یک هفتست که میخواد بگذره..یعنی اینقدر بد میگذره روزه اول...
    مرخصی هم خیلی وضعش توپه..البته بیشتر به تهرانی ها حال میده مرخصی چون هر شب میرن خونه ولی ما شهرستانیها که کسی رو نداریم تو تهران باید وایسیم تا اخر هفته که اگه نگهبان نبودیم بریم مرخصی..خوده من فقط یه پنج شنبه جمعه نتونستم بیام خونه..بقیه همشو امدم...خیلی خیلی خوبه که فوق لیسانسی..چون کد نمیخوری و مستقیم میری سره یگان...ولی مستقیم نمی افتی ساری..همونطور که گفتم چون متاهلی به احتمال 95 درصد می افتی گرگان..چون مازندران زیر مجموعه گرگانه..بعدش با یه جابجایی یا انتقالی میتونی بیای ساری...
    در کل بهت بگم که...هتل ترین پادگانی هست که می افتی..یعنی واقعااا هم همینطورااااااااااا.. 01 هر روز 3 ساعت رژه میرن ولی ما تو این 50 روز 10 بار هم رژه نرفتیم که اونم نهایتش دو دور.....این هفته که چرت ترین و بیکار ترین هفته بود واسمون...شبا تو اسایشگاه بچه ها میرخصیدن و میخوندن همراه با همراهی اراشدمون که با جنبه بودن...
    در کل جای عالی افتادی داداش.
    میلاد جون خیلی دمت گرمه داداش من واقعا نیاز داشتم به این حرفات داداش گلم من بچه تهرانم اما خیلی سال پیش رفتیم از تهران الانم خیلی ساله که آمل زندگی میکنم با همسرم ... خیلی اطلاعات خوبی دادی داداش اینجوری که شما میگی مکن خیالم خیلی راحت شده شما رشتت چیه ؟ چقدر دیگه تموم میکنی ؟؟اونجا ارشد چی بشی بهتره ؟ بعد رفیق میشه بگی الان شما کروم گروهانی که انقدر باحاله ؟ ؟ خیلی مخلصیم داداش الان تا کی خونه میمونی که من تند و تند ازت سوال کنم !! راستی داداش من پاهام پرانتزیه ( ژنو واروم) میتونم اونجا اقدام کنم واسه معاف از رزم ؟؟ واسه ساری افتادن فکر میکنی شدنی باشه ؟؟؟واقعا فکر میکنی بشه من خودم رو بندازم ساری ؟؟ اگه فکر میکنی احتمالش نیست راحت بهم بگه روحیه الکی نمیخوام واقعیت رو میخوام رفیق ... بازم یه دنیا ممنونم خیلی انرژی دادی بهم

17. این کاربر از hadi.jalily بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hessam_sz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من خودمم محل سکونتم کرمانشاست,مرزبانی بهتره یا پاسگاه و کلانتری و اینا ؟
    کلا بد و خوبش واسه یگان چیه ؟!
    من خودم مرزبانی خدمت میکنم به نظر من بر خلاف تمام تصورات منفی از مرز،خدمت تو مرز از همه جا بهتره.
    به 3 دلیل
    1-کسری خدمت از 1 ماه تا 3 ماه
    2-مرخصی هر 45 روز 10 روز(تازه این قانونیشه ولی تو پاسگاه ها بسته به فرمانده پاسگاه به ازای هر 45 روز بین 11 تا 14 روز مرخصی میدن یعنی تقریبا 3 ماه خدمت کن یک ماه برو مرخصی)که به این ترتیب اگر 3 ماه به خاطر منطقه عملیاتی کسری داشته باشی حدود 4 ماه هم میتونی مرخصی بگیری یعنی 7 ماه از خدمت پر.
    3-خدمت تو مرز اینقدر سریع میگذره که فکرشم نمیتونی بکنی
    در ضمن به نظر من اگه رفتی مرز سعی کن تو خود هنگ نمونی چون هم خدمتش بیشتر هم مرخصی کمتر.بعد اگه رفتی گروهان سعی کن تو خود گروهان نمونی برو پاسگاه چون از دردسر تشریفات و بازدید و... و کلا گیر دادن نظامی و نظامی گری راحتی.داشتیم افرادی که تو پاسگاه با شلوار کردی و دمپایی و یک نخ سیگار پست میدادن تازه با موبایلشونم به دوست دخترشون زنگ میزدن.البته این قسمتش به فرمانده پاسگا ربط داره.تازه اگه رفتی پاسگاه اگه تونستی برو تو پایگاه چون اونجا دیگه فرمانده پاسگاهم نیست خودتی و 4 نفر دیگه عشق و حال.کلا هر کار دوست داری میتونی انجام بدی

19. 3 کاربر از hessam_sz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •