دعوا نکنین

من از شیرازم و یکسال و نیمی هست که مشترک مبین نت هستم، اوایل سرعت شب و روز ثابت و عالی بود تا تابستون که شبانه ها تقریبا خراب شد. توی تابستون نامحدود میگرفتم اما از مهر هر ماه اشتراک ۲مگ ماهیانه میگرفتم.
سه هفته پیش هم ۲ مگ ۶ماهه برداشتم چون از این سرویس راضیم. همیشه موقع روز سرعتم ثابت هست و دقیقا ۳۷۰کیلوبایت دانلود دارم جز مواقعی که سراسری مشکل وجود داره.
شبانه هم بگیر نگیر داره اما بیشتر مواقع ۱ ساعت اول(۲تا۳) رو با ۲۰۰-۲۵۰ دانلود میکنم اما بعد میاد ۳۲۰ تا ۳۷۰ که متغیره و نزدیکای ساعت ۶، سرعت مثل روزانه ثابت و روی ۳۷۰ میشه.
متوسط دانلود شبانه ام ۵تا۶ گیگ هست(۹۰ درصد مواقع) اگه که اوضاع خیلی خوب باشه ۷گیگ.
یه چیز خیلی عجیب: من در حال حاضر مودم رو توی ارتفاع ۲ متری کنج اتاق گذاشتم و ۳تا چراغ هم آنتن میگیرم اینجا بهترین نقطه ایه که بعد از ۱۰-۲۰ بار جا عوض کردن پیدا کردم با اینکه کنار پنجره ۴تا چراغ دارم. نکته ی دیگه اینه که وقتی کنار پنجره هست بعضی لینکها موقع دانلود خراب میشه اما وقتی کنج اتاقه همون لینکها دوباره ادامه پیدا میکنه...

هیچ توضیحی هم براش نیست!
نتیجه ی اخلاقی: مطمئنا بنابه محدوده ی منطقه ای و تعداد اشتراکها و هزار تا عامل دیگه هر کسی کیفیت متغییری نسبت به دیگری داره.
خلاصه من یکی هم، از مبین نت راضیم وفقط دهنشون سرویس که ۱۲هزار تومن بابت هر گیگ باید پیاده بشی