تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1388 از 2199 اولاول ... 3888881288133813781384138513861387138813891390139113921398143814881888 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,871 به 13,880 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

داره خودمونی میشه *Saman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

ای خدا کشتین منو شما کاربرا که فکر میکنین فقط چیزی که خودتون میدونین درسته ، سر چیزای دیگه همین بساط بوده ، کاربر عزیز کسی اینجا مرض نداره الکی چیزی بگه ، سر چیزای قبلی هم به همه اونایی که حرفایی مثل شما میزدن ثابت کردم حرفامو و دیگه ساکت شدن
    الانم دیگه حوصله بحث کردن با شمارو ندارم میخوای باور کن میخوای هم باور نکن ، اصلا برام مهم نیست که کسی باور کنه یا نه ، وسلام
    شما ميخواين به من بگين مبين نت 1 مگش رو 2 مگ بسته خود مبين نت اينو نميگه ملت قبل اينكه مشترك مبين بشن ميان تو اين تاپيك يكي مياد پست شما رو ميخونه باور ميكنه هيچ كس تا حالا با 1 مگ 380 نگرفته هيچ كس. توقع نداشته باشين امثال من كه زيادم هستن كه سرعت خوبي ندارن پولشون حروم كردن چاره ديگه اي هم به غير از وايمكس ندارن (البته ايرانسل هست) بيان نوشته هاتون بخونن هيچي نگن. البته مگه اينكه سرويس ا مگش براي 2-3 سال پيش باشه جزو قديمي ها. من اون پست ندادم كه با شما بحث كنم اون پست براي كسايي كه ميخوان تازه مشترك مبين بشن دادم.
    Last edited by *Saman*; 09-02-2013 at 20:30.

ناظر انجمن طراحی وب Thor God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

بچه ها مودم چی بگیرم ؟! همون مودم مبین نت خوبه یا نه ؟!

پروفشنال faramobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

شما ميخواين به من بگين مبين نت 1 مگش رو 2 مگ بسته خود مبين نت اينو نميگه ملت قبل اينكه مشترك مبين بشن ميان تو اين تاپيك يكي مياد پست شما رو ميخونه باور ميكنه هيچ كس تا حالا با 1 مگ 380 نگرفته هيچ كس. توقع نداشته باشين امثال من كه زيادم هستن كه سرعت خوبي ندارن پولشون حروم كردن چاره ديگه اي هم به غير از وايمكس ندارن (البته ايرانسل هست) بيان نوشته هاتون بخونن هيچي نگن. البته مگه اينكه سرويس ا مگش براي 2-3 سال پيش باشه جزو قديمي ها. من اون پست ندادم كه با شما بحث كنم اون پست براي كسايي كه ميخوان تازه مشترك مبين بشن دادم.
    اگه شما یکم توی مطالبی که من گذاشتم توی همین تاپیک دقت میکردین می دیدین که همیشه گفتم ۹۰ در صد کاربرا سرعتشون پایینه و دوستانی که میخوان بخرن فکر نکنن همه مثل من سرعتشون بالاست ، و اونایی که سرعتشون پایینه خیلی بیشترن ،ولی این دلیل نمیشه که حرف من اشتباه باشه و الکی بگم فلان سرعت دارم ،قبلا به دوستان ثابت کردم و دیگه دلیلی نمیبینم بخوام به شما هم ثابت کنم چون آخرش خیلی آدم مهترمی باشید میاین میگین اوکی من قبول کردم مثل یکی از اونایی که همین حرفا رو میزدن و بعد از دیدن مدرک از سرعت من همینجا اعلام کردن ، اگر که مثل بعضیای دیگه باشید که ترجیح میدید سکوت کنید و دیگه حرفی در مورد سرعت من نزنید که بازم برای من فرقی نمیکنه

پس لطفا قبل از هر حرفی یه نگاه کامل به نوشته های قبلی بندازید تا این پست های به اصطلاح خودتون جوک رو برای من نزنید !
    در ضمن اگه تهران باشید میتونید بیاید از نزدیک سرعت رو نشونتون بدم ، هم با سرعت ۱ مگ هم با سرعت ۲ مگ

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

اگه شما یکم توی مطالبی که من گذاشتم توی همین تاپیک دقت میکردین می دیدین که همیشه گفتم ۹۰ در صد کاربرا سرعتشون پایینه و دوستانی که میخوان بخرن فکر نکنن همه مثل من سرعتشون بالاست ، و اونایی که سرعتشون پایینه خیلی بیشترن ،ولی این دلیل نمیشه که حرف من اشتباه باشه و الکی بگم فلان سرعت دارم ،قبلا به دوستان ثابت کردم و دیگه دلیلی نمیبینم بخوام به شما هم ثابت کنم چون آخرش خیلی آدم مهترمی باشید میاین میگین اوکی من قبول کردم مثل یکی از اونایی که همین حرفا رو میزدن و بعد از دیدن مدرک از سرعت من همینجا اعلام کردن ، اگر که مثل بعضیای دیگه باشید که ترجیح میدید سکوت کنید و دیگه حرفی در مورد سرعت من نزنید که بازم برای من فرقی نمیکنه

پس لطفا قبل از هر حرفی یه نگاه کامل به نوشته های قبلی بندازید تا این پست های به اصطلاح خودتون جوک رو برای من نزنید !
    در ضمن اگه تهران باشید میتونید بیاید از نزدیک سرعت رو نشونتون بدم ، هم با سرعت ۱ مگ هم با سرعت ۲ مگ
    عزيز دل شما از خود مبين نت بپرسين 1 مگ بالاتر بسته نشده اگه بود خب الان تعداد ناراضي ها هم كمتر بود چون پهنا باند باز بود حتي اگه 380 هم نميگرفتن حداقل 120-110 ميگرفتن نه 50-60 مثل اكثر سرويس هاي اي دي اس ال(منظور كلا اون شركت هايي كه محدود نكردن نه فقط اي دي اس ال چون كلا فرمتشون فرق داره) راضين چون اكثرا باند براشون باز محدود نشدن شما حتما سرويس يك مگي كه چك كردين 1 مگ قديمي بوده براي 2-3 سال پيش اون زماني كه جمعه ها كلا مجاني بود چون 380 هم از حد 2 مگ بالاتر.درضمن من براي سرعتي كه براي 2 مگ حرفي ندارم همينطور كه گفتم 2 مگ بالاتر بسته شده.
    Last edited by *Saman*; 09-02-2013 at 21:00.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

عزيز دل شما از خود مبين نت بپرسين 1 مگ بالاتر بسته نشده اگه بود خب الان تعداد ناراضي ها هم كمتر بود چون پهنا باند باز بود حتي اگه 380 هم نميگرفتن حداقل 120-110 ميگرفتن نه 50-60 مثل اكثر سرويس هاي اي دي اس ال(منظور كلا اون شركت هايي كه محدود نكردن نه فقط اي دي اس ال چون كلا فرمتشون فرق داره) راضين چون اكثرا باند براشون باز محدود نشدن شما حتما سرويس يك مگي كه چك كردين 1 مگ قديمي بوده براي 2-3 سال پيش اون زماني كه جمعه ها كلا مجاني بود چون 380 هم از حد 2 مگ بالاتر.درضمن من براي سرعتي كه براي 2 مگ حرفي ندارم همينطور كه گفتم 2 مگ بالاتر بسته شده.
    خب مبین نت به کدوم حرفش عمل کرده که این دومیش باشه ؟؟
    الان همین ۲ مگ که شما میگی بالاتر بسته شده ، بالای ۸۰ درصد کاربرا که ۲ مگ دارن ، شبا سرعت دانلودشون از ۵۰ بالاتر نمیره !!
    میگی نه همین جا بگو کیا ۲ مگ دارن و سرعت شبانشون چقدره !

در صورتی که با این حرف شما باید حداقل سرعت اصلی ص مگ که ۲۲۰ هست رو همه کاربرا داشته باشن ولی حتی ۱۰ درصد هم این سرعت رو ندارن
    پس اگه اون امکان داره ، ۱مگ هم امکانش هست

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

خب مبین نت به کدوم حرفش عمل کرده که این دومیش باشه ؟؟
    الان همین ۲ مگ که شما میگی بالاتر بسته شده ، بالای ۸۰ درصد کاربرا که ۲ مگ دارن ، شبا سرعت دانلودشون از ۵۰ بالاتر نمیره !!
    میگی نه همین جا بگو کیا ۲ مگ دارن و سرعت شبانشون چقدره !

در صورتی که با این حرف شما باید حداقل سرعت اصلی ص مگ که ۲۲۰ هست رو همه کاربرا داشته باشن ولی حتی ۱۰ درصد هم این سرعت رو ندارن
    پس اگه اون امکان داره ، ۱مگ هم امکانش هست

من حرفم اينه كه وقتي خودم با اپراتور مبين نت صحبت كردم گفت شما براي 2 مگ سرعتت 280-300 اما براي 1 مگ 125-130 ميگيري در حالي كه سرعت 2 مگ بايد 240 باشه اما اپراتور خودش ميگه شما 280-300 ميگيري شما هم ميگي تا 400-500 هم گرفتي نه تنها شما خودم هم چند نفر ميشناسم كه نه 400-500 بلكه 280 تا 300 ميگيرن براي 2 مگ يك تفاوت 50-60 كيلوبايتي اپراتور ميگه ولي براي 1 مگ 10 كيلوبايت پس يعني خودشون دارن تاييد ميكنن كه 2 مگ بالاتر بستيم اكثر 1 مگ ها از سرويس ناراضين اما 2 مگي ها به اين شدت نيست همينطور هم 512 به اين شدت نيست تابستون امسال بچه ها از سرعت ناراضي بودن اكثرا هم 1 مگ خود كاربر مبين نت تو همين تاپيك گفت 1 مگ محدود ولي 2 مگ و 512 مشكلي نداره همه اين ها هم همينطور كه خودتون ميگين و ميدونين ربط به منطقه داره و حرف من اينجاست مبين نت خودش ميگه 512 و 2 مگ بالاتر بسته شده 1 مگ شرايطش فرق ميكنه همينطور كه خيلي از 512 ناراضين و اونايي كه راضين سرعت خوب دارن ميگن 100-110 ميگيرن و 2 مگ هم خيلي ناراضين ولي اونايي كه راضين مثل شما ميگن تا 400-500 هم ميگيرن 1 مگ خيلي ها از جمله خودم ناراضين اما اونايي كه راضين ميگن 130-140 كيلوبايت ميگيرن اما 380 خيلي واقعن تا حالا كسي اينو نگفته مگر اينكه سرويس قديمي باشه.

داره خودمونی میشه Cpt.Soroush's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شــــیراز

پيش فرض

دعوا نکنین
    من از شیرازم و یکسال و نیمی هست که مشترک مبین نت هستم، اوایل سرعت شب و روز ثابت و عالی بود تا تابستون که شبانه ها تقریبا خراب شد. توی تابستون نامحدود میگرفتم اما از مهر هر ماه اشتراک ۲مگ ماهیانه میگرفتم.
    سه هفته پیش هم ۲ مگ ۶ماهه برداشتم چون از این سرویس راضیم. همیشه موقع روز سرعتم ثابت هست و دقیقا ۳۷۰کیلوبایت دانلود دارم جز مواقعی که سراسری مشکل وجود داره.
    شبانه هم بگیر نگیر داره اما بیشتر مواقع ۱ ساعت اول(۲تا۳) رو با ۲۰۰-۲۵۰ دانلود میکنم اما بعد میاد ۳۲۰ تا ۳۷۰ که متغیره و نزدیکای ساعت ۶، سرعت مثل روزانه ثابت و روی ۳۷۰ میشه.
    متوسط دانلود شبانه ام ۵تا۶ گیگ هست(۹۰ درصد مواقع) اگه که اوضاع خیلی خوب باشه ۷گیگ.
    یه چیز خیلی عجیب: من در حال حاضر مودم رو توی ارتفاع ۲ متری کنج اتاق گذاشتم و ۳تا چراغ هم آنتن میگیرم اینجا بهترین نقطه ایه که بعد از ۱۰-۲۰ بار جا عوض کردن پیدا کردم با اینکه کنار پنجره ۴تا چراغ دارم. نکته ی دیگه اینه که وقتی کنار پنجره هست بعضی لینکها موقع دانلود خراب میشه اما وقتی کنج اتاقه همون لینکها دوباره ادامه پیدا میکنه... هیچ توضیحی هم براش نیست!
    نتیجه ی اخلاقی: مطمئنا بنابه محدوده ی منطقه ای و تعداد اشتراکها و هزار تا عامل دیگه هر کسی کیفیت متغییری نسبت به دیگری داره.

خلاصه من یکی هم، از مبین نت راضیم وفقط دهنشون سرویس که ۱۲هزار تومن بابت هر گیگ باید پیاده بشی
    Last edited by Cpt.Soroush; 10-02-2013 at 06:06.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دعوا نکنین
    من از شیرازم و یکسال و نیمی هست که مشترک مبین نت هستم، اوایل سرعت شب و روز ثابت و عالی بود تا تابستون که شبانه ها تقریبا خراب شد. توی تابستون نامحدود میگرفتم اما از مهر هر ماه اشتراک ۲مگ ماهیانه میگرفتم.
    سه هفته پیش هم ۲ مگ ۶ماهه برداشتم چون از این سرویس راضیم. همیشه موقع روز سرعتم ثابت هست و دقیقا ۳۷۰کیلوبایت دانلود دارم جز مواقعی که سراسری مشکل وجود داره.
    شبانه هم بگیر نگیر داره اما بیشتر مواقع ۱ ساعت اول(۲تا۳) رو با ۲۰۰-۲۵۰ دانلود میکنم اما بعد میاد ۳۲۰ تا ۳۷۰ که متغیره و نزدیکای ساعت ۶، سرعت مثل روزانه ثابت و روی ۳۷۰ میشه.
    متوسط دانلود شبانه ام ۵تا۶ گیگ هست(۹۰ درصد مواقع) اگه که اوضاع خیلی خوب باشه ۷گیگ.
    یه چیز خیلی عجیب: من در حال حاضر مودم رو توی ارتفاع ۲ متری کنج اتاق گذاشتم و ۳تا چراغ هم آنتن میگیرم اینجا بهترین نقطه ایه که بعد از ۱۰-۲۰ بار جا عوض کردن پیدا کردم با اینکه کنار پنجره ۴تا چراغ دارم. نکته ی دیگه اینه که وقتی کنار پنجره هست بعضی لینکها موقع دانلود خراب میشه اما وقتی کنج اتاقه همون لینکها دوباره ادامه پیدا میکنه... هیچ توضیحی هم براش نیست!
    نتیجه ی اخلاقی: مطمئنا بنابه محدوده ی منطقه ای و تعداد اشتراکها و هزار تا عامل دیگه هر کسی کیفیت متغییری نسبت به دیگری داره.

خلاصه من یکی هم، از مبین نت راضیم وفقط دهنشون سرویس که ۱۲هزار تومن بابت هر گیگ باید پیاده بشی
    خب عزیز تو هم مثل من از مخابرات یه ۲۵۶ یا ۵۱۲ بگیر برای مصرف روزانت دیگه به حجم های گرونه مبین نیاز پیدا نمیکنی و فقط شبا میزاری واسه دانلود

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

من یکی از مودمای قدیمی مبیننت دارم و می خوام بفروشمش نمیدونید چقد می ارزه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

من یکی از مودمای قدیمی مبیننت دارم و می خوام بفروشمش نمیدونید چقد می ارزه؟
    کدوم مدل ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •