من سرویس Art 1 شاتل را استفاده میکنم ، اگر بخوام به ECO512 تبدیل کنم قبول میکنند ؟ یا باز همان سناریوی بالاتر از 128 فقط به اشخاص حقوقی و ..... را راه میندازند ؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من سرویس Art 1 شاتل را استفاده میکنم ، اگر بخوام به ECO512 تبدیل کنم قبول میکنند ؟ یا باز همان سناریوی بالاتر از 128 فقط به اشخاص حقوقی و ..... را راه میندازند ؟
باید نامه از دانشگاه یا مهر و شماره ثبت شرکت داشته باشی!
نمیدونم این مسخره بازی اگر از مخابرات هست چرا اینطوری؟
با اینکه من دیشب 1300 مگابایت دانلود کردم و اگر باز هم لینک میبود باز هم دانلود میشد و فکر کنم تا 3 گیگ شاید جا داشت. صبح ساعت 6 که بلند شدم دیدم دانلودم تموم شده و خواستم چند تا لینک جدید بیابم که بذارم دانلود شه (حالا کاش لینک گیر بیاد الان چند ماهه کسی آپلود نمیکنه.) لینک که دادم دیدم سرعت پایینه و با 20 دانلود میکنه. خلاصه گذاشتم بره تا 3 دقیقه به 7 حواسم بود و چک کردم دیدم سرعت هنوز همون 20 هست. خلاصه یه وقت فراموش کردم که کنسل کنم چون ساعت داشت 7 میشد وقتی یادم اومد رفتم که کنسل کنم دیدم داره با سرعت نور دانلود میکنه و 35 مگابایت رو در عرض 2 دقیقه دانلود کرد. نامرد.
ساعت 10.54 صبح سه شنبه
یاهو را خدا ازاد کرد
فم
یاهو میل هم باز شد بعد دو روز
من که Gmail و Yahoo mail ام کار میکرد تا حالا
الان Messenger باز شده و youtube هم درست شده و میشه راحت با idm ازش دانلود کرد
اما با این جو سنگین و فجیع و احتمال رخ داد قریب الوقوعی سهمگین , بعید میدونم زیاد این وضع دوام بیاره
خدمت آقای ALI9095 عرض کنم که الکی دلتون رو خوش نکنید که 2 مگ رو فقط برا مشهد بستن . البته اگه مشهد باشین که خوش بحالتون(اسم تهران بد در رفته !
)
من که یک قند شکن دارم باهاش جی میل رو یاهو رو باز میکردم تو شبای گدشته.
هنوز 128 با سرعت بالا دانلود میکنه یا برگشته سرجاش؟ یادمه با 64 و بالاتر دانلود میکرد.
.........................................
از شرکت گذرگاه توی شهر خودمون در اراک گرفتم ماهی 25 تومن می دم برای اینترنت 128 نامحدود( البته یه آشنا پیدا کردم وگرنه قیمت اصلیش بالای 47 تومن بود )
هم اکنون 88 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 88 مهمان)