به نظر شما d3200 بهتره یا d5100 ?
به نظر شما d3200 بهتره یا d5100 ?
D5100 بهتره یه کلاس هم بالاتره
درورد بر شما عزیزان.
من قصد خرید یک دوربین تا حدود1 یا 2ماه دیگه دارم.میخواستم راهنمایی کنید چی بخرم. بودجه بین 700 تا 850 تومان
میخوام عکاسیرو شروع کنم و کم کم دیدم باز بشه
من معماری میخونم و در آینده درسی مربوط به عکاسی داریم و برام خیلی مهمه قبل از اون بتونم عکاسیو تا یه حد قابل قبول درک کنم و آشنا بشم باش.دوربینیو معرفی کنید ک من بتونم تا 2سال ازش استفاده کنم و قابلیت اینو داشته باشه ک براش لنز بگیرم و بیشترو بیشتر ازش استفاده کنم(1چیز آخر عاقبتی با توجه به اینکه دانشجو هستم)
راستی من عاشق تکنیک HDR هستم. لطفا دوستان یکمم واسم توضیح بدن این تکنیک و روش استفادشو. فقط در راهنماییتون اینو مد نظر بگیرید!!
نظرتونم راجب این دوربین بگید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سپاسگذارم
متاسفانه بودجه کمه باید به فکر کامپکت یا سوپرزوم باشید که قابلیت تعویض لنز ندارد
XE-1 دوربین خوبی هست اما قیمت بدنه آن فقط 999 دلار ناقابل هست اگر به بازار بیاد حدودا 3000 تومن خواهد بود و قیمتش با لنز 55-18 حدود 1400 دلار است که قیمت بدنه دوربین 7D کنون است!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب من شنیدم قیمتا داره میاد پایین کم کم. اما من میتونم بودجمو برسونم به نزدیک 3 تومان!!فقط میخوام بدونم این دوربین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارزش 3 تومن داره؟ یعنی میتونم تا 3 سال بعد از خریدش براش لنز بگیرم و ازش استفاده کنم؟اینم در نظر بگیرید ک من دانشجوی معماری هستم و درس عکاسی دارم وعکاسیو باید بصورت تقریبا خوبی یاد بگیرم و ازش استفاده کنم و همینطور اینکه بدنه این دوربین نسبت به بقیه بسیار جمو جور تر هستش!! کلا ب نظرتون دربارش چیه؟
راستی همونطور ک میدونید من مبتدی هستم و باید شروع کنم!! پس نظرتونو راجبFujifilm FinePix X10 هم بدید!!
سپاسگذارم
Last edited by M.R.P; 26-11-2012 at 13:25.
دوست عزیز چه اصراری رو این دوربین دارید؟؟ مثلا میتونید به canon 600d یا 550 و یا nikon d5100 فکر کنید
nikon 5100 بسیار برای کار شما مناسب هستش
Nikon D5100
Kit 18-55
1850000 تومان
حسگر و تصویر: حسگر CMOS با کیفیت 16.2 مگاپیکسل - اندازه 15.6 × 23.6 میلیمتر
Full HD - سرعت 30 فریم بر ثانیه
لنز: 18-55 VR میلیمتر - بزرگنمایی اپتیکال 3 برابر
عکسبرداری: سرعت شاتر از 1/4000 ثانیه تا 30 ثانیه - ایزو اتوماتیک و 100 تا 6400 و در حالت تقویت شده 12800 و 25600 - فلاش داخلی (Pop-Up) با برد 12 متر (At ISO 100) - با قابلیت نصب فلاش خارجی (Hot-Shoe) - تکنولوژی تشخیص چهره - تکنولوژی تشخیص لبخند
صفحه نمایش: 3 اینچ با رزولوشن 921,000 پیکسل - Live View
![]()
hdr یک تکنیک هست و به دوربنی ربطی نداره.شما با دوربینی که کیفیت خوبی داره چند شات با تنظیمات نور مختلف میگیرید و توسط نرم افزار اونارو ترکیب میکنید و یه عکس عالی خروی میگیرید:راستی من عاشق تکنیک HDR هستم. لطفا دوستان یکمم واسم توضیح بدن این تکنیک و روش استفادشو. فقط در راهنماییتون اینو مد نظر بگیرید!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنونم دوست عزیز چشم من این مدل رو هم حتما مد نظر قرار میدم.
راستی همونطور ک میدونید من مبتدی هستم و باید شروع کنم!! پس نظرتونو راجبFujifilm FinePix X10 هم بدید!!
سپاسگذارم
خیلی ممنونم دوست عزیز چشم من این مدل رو هم حتما مد نظر قرار میدم.
آخه بدنه ی فوچی چمو چورتر هست و راحت تره حمل و استفاده ازش.
راستی همونطور ک میدونید من مبتدی هستم و باید شروع کنم!! پس نظرتونو راجبFujifilm FinePix X10 و Fujifilm FinePix HS30EXR هم بدید!!
سپاسگذارم
Last edited by M.R.P; 26-11-2012 at 13:39.
x10 دوربین با کیفیت هم از نظر عکاسی و هم از نظر ساخت هستش با عمق دید وسیع ولی امکان تعویض لنز نداره و در رده ی دوربین های کامپکت هست
HS30EXR هم کامپکت نیمه حرفه ای هست که کیفیتش به مراتب از x10 پایین تره
Last edited by Переклад не; 26-11-2012 at 15:23.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)