قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
ليگ برتر باشگاه هاي ايران - هفته بيست و یکم
شنبه 14/10/87 ساعت 13:30 ورزشگاه فولادشهر اصفهان
ذوب آهن پرسپولیس
من که دلم روشن نیست... )-:
می بریم امید داشته باشید
سلام،
هوادارا بدبین شدن... قبلنا بیشتر از 90 درصد به برد رای میدادن...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نتایج نظرسنجی هفته دوم لیگ برتر - دور برگشت
فایل Html :
فایل Exel :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دستت درد نکنه دویل جان
خیلی خوب بود
پيرواني: به بازيكنان و كادر فني پرسپوليس اجازه مصاحبه نميدهم
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: در صورتي كه شرايط فعلي ادامه يابد به بازيكنان و كادر فني پرسپوليس اجازه مصاحبه نخواهم داد.
افشين پيرواني با اشاره به انتشار مصاحبههاي جنجالي و كذب از زبان كادر فني و بازيكنان پرسپوليس اظهار داشت: دوست نداشتم اين حرف را بزنم. در صورتي كه نوشتههاي دروغين و كذب از قول بازيكنان و كادر فني در رسانههاي گروهي نوشته شود به بازيكنان خواهم گفت كه ديگر مصاحبه كنند.برخيها دست خود را زبان ديگران ميدانند.
وي افزود: البته اين حرف من مربوط به همه خبرنگاران نميشود.در رسانه هاي گروهي افرادي هستند كه با نوشتههاي درست هميشه در مطبوعات موفق بودهاند.
پيرواني درباره شرايط پرسپوليس عنوان كرد: سعي كرديم همه چيز را در آستانه ديدار مقابل ذوبآهن فراموش كنيم و فقط به فكر 3 امتياز مهم اين بازي هستيم.
وي افزود: تفكرات ابراهيمزاده را ميشناسم. كار سختي در اصفهان داريم ولي بايد هرطوري كه شده 3 امتياز را بگيريم.
پيرواني ادامه داد: با تيم صدر جدولي بازي ميكنيم. بازي كردن در اصفهان آسان نيست اما با توجه به پتانسيل بالاي بازيكنان پرسپوليس مطمئن هستم كه آنها باز هم به شرايط ايدهآل باز ميگردند.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس درباره غيبت ايوان پتروويچ گفت: پتروويچ قبل از بازي با ملوان به ديدار من آمد و به دليل بيماري شديد مادرش درخواست مرخصي كرد. من هم به او گفتم كه بعد از بازي ميتواند برود. مجبور بودم اين كار را بكنم.پترويچ به دليل مشكل روحي شديد حتي راضي نبود در ديدار برابر ملوان هم بازي كند.
آخرين تمرين پرسپوليس قبل از بازي با ذوب آهن برگزار شد
آخرين تمرين تيم فوتبال پرسپوليس براي ديدار فردا مقابل ذوب آهن برگزار شد.
تمرين تيم فوتبال پرسپوليس تهران امروز از ساعت 11:30 در ورزشگاه راهآهن برگزار شد.
در اين تمرين بازيكنان پرسپوليس به گرم كردن، حركات كششي، حفظ توپ، آقا وسط، دفع توپ در هنگام حمله حريف فرضي پرداختند و در پايان ضربات كاشته را تمرين كردند.
تمرين امروز پرسپوليس يك ساعت انجاميد.
* مازيار زارع و عليرضا نيكبخت واحدي با رفع مصدوميت در تمرينات گروهي شركت كردند.
* تنها ايوان پترويچ غايب بود.
* حدود 60 هوادار در تمرين امروز حضور داشتند و بازيكنان و كادر فني را شديدا تشويق كردند.
* افشين پيرواني با صحبت جداگانه با مردان خود در خط دفاعي سعي كرد آنها را براي بازي مقابل ذوب آهن آماده كند.
* بازيكنان پرسپوليس وسايل ورزشي جديدي از شركت آل اسپرت تحويل گرفتند.
* تركيب احتمالي پرسپوليس در ديدار فردا برابر ذوب آهن به شرح زير است: مهدي واعظي، مجتبي شيري، رحمان رضايي، نبيا... باقريها، عليرضا محمد، مازيار زارع، علي كريمي، كريم باقري، پژمان نوري، عليرضا نيكبخت واحدي و ابراهيم توره.
محمدي در گفت وگو با فارس:
تاريخ دربي را براي اطلاع شوراي تامين اعلام كرديم
خبرگزاري فارس: رئيس سازمان ليگ برتر گفت: تاريخ ديدار استقلال و پرسپوليس را براي اطلاع مسوولان شواري تامين اعلام كرديم.
عزيز محمدي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: شوراي تامين استان اعلام كرد تاريخ برگزاري دربي را به طور رسمي به آنها اعلام كنيم. به همين دليل برنامه هفته 26 ليگ برتر را اعلام كرديم تا مسوولان شواري تامين تاريخ 25 بهمن را مورد بررسي قرار دهند. اگر مشكلي وجود نداشت دربي در اين تاريخ برگزار خواهد شد اما اگر با اين تاريخ مشكل داشتند نظرشان را به ما اعلام مي كنند.
رئيس سازمان ليگ در مورد اينكه چه زماني شواري تامين نظرش را در مورد تاريخ ديدار استقلال و پرسپوليس اعلام خواهد كرد؛ گفت: نمي توانم زمان دقيقي را بگويم. ما منتظر نظر شوراي تامين هستيم.
محمدي در مورد لغو ديدار استقلال اهواز و ابومسلم عنوان كرد: تيم ابومسلم شب گذشته و امروز قصد سفر هوايي به آبادان را داشت كه ظاهرا به دليل شرايط نامساعد جوي آبادان اين پرواز انجام نشده است. باشگاه ابومسلم بايد مدارك لازم را در اين مورد براي ما ارسال كند تا در مورد زمان برگزاري جديد مسابقه تصميم گيري كنيم.
رئيس سازمان ليگ در مورد انتقادات اخير باشگاه استقلال تهران از فدراسيون تصريح كرد: اشكالي ندارد. من ديگر به اين صحبت ها پاسخي نمي دهم.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)