دوستان من اگه نامحدود 512 رو بگیرم برای دانلود محدودمون میکنن ؟
مثل شرکتای دیگه مصرف منصفانه داره ؟
ممنون میشم جوتاب بدید ..
دوستان من اگه نامحدود 512 رو بگیرم برای دانلود محدودمون میکنن ؟
مثل شرکتای دیگه مصرف منصفانه داره ؟
ممنون میشم جوتاب بدید ..
مسیر Cable&Wireless آلمان فیبر EPEG
دلتای آذربایجان هم پینگش خوبه.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
دادا یعنی چی که هزینه های حجم مصرفی رایگان در صورت حساب میاید ؟یعنی فقط مینویسن چقدر یا واقعا هزینه حجمی رو محاسبه میکنن ؟ این کجاش میشه رایگان پس ؟
چون سرعت واقعی میده هیچ محدودیتی نداره.
یعنی اگر سرویستون خراب شدا تا 20 30 روزی بیخیال سرویس باید بشین . بعد از یازده روز زنگ زده خونه نبودیم زنگ زدن گوشی انتن نداد یه اس ام اس زدن مشکل شما رفع شد میتونید استفاده کنید . اومدم میبینم تیکتی که سایت گذاشته بودن کردن (داير شده یا اتمام کار) . اومدم تست میکنم میبینم باز سرعتم روی همون 128 دوباره زنگ زدم به 2020 میگم باز سرعتم کم میگه باشه دوباره میبینم عین اون تیکت قبلی (تایید و اعلام تاریخ راه اندازي توسط مدیر مرکز تماس) گذاشتن که یعنی باز رفت تا 11 روز دیگه فکر کنم تا دوه سه ماه دیگه بتونن مشکل منو حل کنن . D-:
منظورتون از مصرف منصفانه رو متوجه نشدم
اما من توی این دو ماه اخر یه چیزی حدود 284 گیگ دانلود داشتم که اگه تقسیم بر 61 روز کنین میشه روزی حدود 4.6 گیگ
البته روزی 5 گیگ هم میتونستم دانلود کنم اما این باقیماندش واسه وب گردی رفت
فکر نمیکنم محدود کنن
مگر این که روز ها از 24 ساعت بیشتر بشه و بیشتر از 5 گیگ در روز بشه دانلود کرد( ینی میشه ؟ ایا؟
) اینطوری شاید محدودش کنن به روزی 10 گیگ
فکر میکنم منظورش اینه که واسه اون ملتی که سرویس محدود گرفتن و سیستم پرداختشون هم اخر ماه روی قبض هست (ظاهرا انگار سرویس محدود و سیستم پرداخت همزمان هم دارن) اگه دانلودی در ساعت های رایگان داشته باشن از حجمشون کم نمیشه و اگه حجم رو تموم کنن با ازای حجم استفاده شده روی قبضشون میاد
البته چند تا از دوستان میگفتن ساعت های شبانه رو هم رایگان حساب نمیکنهنمیدونم والا
![]()
1-مخابرات تهران توی همه جای تهران پوشش داره دیگه ؟
2-من حکمت شعارم . یه وقت نگن پورت خالی نداریم ؟
3-برای ثبت نام باید به 2020 زنگ بزنم ؟
4-حضوری هم میشه ؟
5- نامحدود 512 ، 24 هزار تومن دیگه ماهیانه ؟
6- به صورت 3 ماه ، 3ماه نمیشه ثبت نام کرد ؟
منمون میشم یکی جواب بدید ؟
Last edited by aminvgas; 13-11-2014 at 10:57.
1- هر جا خط مخابرات باشه پوشش میده
2- پورت خالی هم بستگی به منطقه داره چقدر مرکز مخابراتی تجهیزات داره و چقدر مشترکت داره
3 - 4 - اگر هم به 2020 زنگ بزنی برا ثبت نام برای تحویل مدارک باید حضوری هم بری ( در کل حضوری باید بری )
5-نامحدود 512 .. 24 تومنه با سرعت دانلود تقریبا 65
6 - اولش پولی نمیگیرن و هر 2 ماه پولش روی قبض میاد و تا زمانی که خودت انصراف ندی سرویس همینجوری فعاله نیازی به تمدید اینا نیست
دوستان آخر معلوم نشد چرا دیگه نا محدود 1 مگ و 2 مگ نمیدن؟
سلام خدمت دوستان عزیز ، آقا من بدون هیچ دردسری درخواست 1 مگ نامحدود دادم و شماره پیگیری بهم داد قبلش هم 512 داشتم (نامحدود). مشکل دوستان چیه که نمیتونن درخواست 1 مگ بدن؟؟؟؟؟
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)