آیا برای معاینه بیمار توسط نظام وظیفه حتما باید تو میدان سپاه تهران باشه ؟ یا شهرستان هم میشه ؟
یعنی بیمار برای معاینه توسط کمسیون پزشکی نظام وظیفه باید حتما بره میدون سپاه تهران ؟
آیا برای معاینه بیمار توسط نظام وظیفه حتما باید تو میدان سپاه تهران باشه ؟ یا شهرستان هم میشه ؟
یعنی بیمار برای معاینه توسط کمسیون پزشکی نظام وظیفه باید حتما بره میدون سپاه تهران ؟
یه مرخصی 3 روزه میدن که لباسها رو اندازه کنید و اتکیتها رو بچسبوند
وسیله هم تا میتونی با خودت ببر که نیازت میشه
سلام به همگی میدونم باید یکم جستجو کنم ولی وقت زیاد نبود فقط 3 تا سوال
من امروز تصمیم گرفتم برم خدمت
از کجا باید شروع کنم ؟ دفترچه بگیرم و بفرستم ؟ کار دیگه ای لازم نیست ؟
امریه بخوام و یا بخوام آموزشی و خدمت شهر خودم یا جای خوب و سپاه بیوفتم چی ؟ من فوق دیپلم دارم (زبان انگلیسی و کامپیوتر و طراحی و ..... خیلی خوبه )
کلا توصیه هاتون چی هست برام ؟ ممنون
دفترچه میگیری پلیس +10 باقیشو اونجا بهت میگن,گار خاصی نداره
امریه هم باید ی جا پارتی داشته باشی که مدرکت رو اون ارگان بخواد
سپاه هم میتونی بری سپاه پذیرش بگیری البته یه سری شرایط داره که یکیش بسیجی و این حرفاست
عزیزان یاران دوستان هم خدمتی ها ساری پایگاه ارتش داره ... کسی میدونه که یگان هم داره یا نه ؟؟؟ امکان داره من رو بندازن ساری بعد از اموزشیم ؟؟؟؟کسی میدونه ساری سرباز ارتش میگیره یا نه ؟
البته دوستان برای امریه حتما پارتی لازم نیست. برای کسایی که مدرک دانشگاهی دارند شانس کمی وجود داره
هر سازمانی یک مقداری سهمیه سرباز داره که طبیعتا به وابستگان پرسنل همون سازمان اول تعلق میگیره
همونطوری که فرزندان پرسنل ارتش و سپاه و ناجا هم دارای مزایای خاصی هستن حتی در حد انتخاب نوع و محل خدمت
اگر شما کمی به خودت زحمت بدی و شانس خودت رو امتحان کنی، شاید موفق به گرفتن امریه بشی
مثلا اگر مهندسی کشاورزی داری، بری به سازمانها و ادارات مرتبط که مدرک شما رو می خوان و باهاشون صحبت کنی
یا مهندسی صنایع یا مکانیک به کارخانه ها و صنایع مرتبط دولتی مراجعه کنی.......
تا خدا چی بخواد!!!!!!!!
حتی موقع آموزشی هم ممکنه شما داخل نیرو مدرکت رو بخوان
مثلا من که الان ناجا هستم، در همین 2 ماه آموزشی چند بار درخواست نیرو شد(مثلا لیسانس و فوق لیسانس فلان رشته ساکن فلان شهر)
که ازشون تست خواهند گرفت و یگانشون هم با مدرکشون مرتبط خواهد بود
با سلام
توی ناجا خدمت واقعا سخته ولی من یادمه یکی از دوستان افتاده بود ناجا و دور از شهرمون هم بود حتی براش پارتی پیدا کردن که بیارنش توی شهر ولی نیومد!! به باباش گفت تو از من سوال کردی که رفتی دنبال کارای من؟؟
دوست عزیز من همیشه از پست های شما استفاده میکنم ولی اینطوری واقعا روحیه بچه ها رو خورد میکنی! حتی اگر عین حقیقت هم باشه.
باید در نظر بگیری که توی ارتش و سپاه هم که تامین امنیت بسیاری از نقاط مرزی رو بر عهده دارن سرباز داره 2 به 4 پست میده تا 45 یا 90 روز پر کنه بعد بره بره مرخصی! ( بخواید بدونید بسیاری از این نقاط حتی 24 _ 24 هم نیست! وپست به صورت مداوم هست!! )
درسته که ناجا واقعا سخته اما باید بسیاری از نکات مثبت اون رو هم حداقل جهت روحیه بخشیدن به دوستان بیان کنید! مثلا سربازی که توی کانکس نیروی انتظامی پارک محلشون داره خدمت میکنه!! اونم داره توی ناجا خدمت میکنه!
مرفوک ( مرکز فرماندهی و کنترل) ! بازم به نظر نمیرسه بد باشه!
سفارت ها و...
شما باید این نکته رو مد نظر داشته باشید که توی سپاه برادر رسمی از جاش تکون هم نمیخوره در بسیاری از مواقع !! و بیشتر کار ها بر عهده سرباز هست! اما خداوکیلی راستشو بگو آیا توی ناجا هم همینطوره؟؟
پس با توجه به اینکه اصل برقراری امنیت در کشور بر عهده نیروی انتظامی هست واقعا سرباز بیشتری هم نیاز داره نسبت به ارتش و سپاه ! ( حالا دور از مسئله انتخابات و.... )
اما شما هم سعی کنید بیشتر نکات مثبت رو به کسانی که افتاده توی نیروی انتظامی بازگو کنید تا نکات منفی!
مثلا زیر بسیاری از پست های شما این متن نوشته شده
ناجا =برده داری نوین!! اگر بخواید درست عرض کنید باید اینطوری بنویسید : خدمت = برده داری نوین نه ناجا
یا اینکه اگر کسی نکته مثبتی رو عرض میکنه از ناجا شما هم سریع در جواب میگی : آیا شما توی ناجا خدمت کردین؟
در کل توی خدمت اگر کسی پارتی نداشته باشه واقعاکارش زار میشه !! چه سپاه چه ارتش و ناجا
با تشکر از شما دوست عزیز.
برادر من، من قصد تخریب روحیه برادرهای عزیزمو ندارم. توپست های قبلی هم گفتم اگر کامل مطالعه میکردید به جواب میرسیدید. قصد من فقط گفتن حقایق و اطلاع رسانیه که هم پیشگیری بشه از افتادن در جاهای سخت و هم وقتی آموزشی تموم شد رفتید یگان جا نخورید. بله ناجا هم جای خوب داره ولی فقط 5% ارگانهاش و برعکس اون سپاه و ارتش هم جای بد داره اون هم 5% ارگانهاش. شما گفتید( شما باید این نکته رو مد نظر داشته باشید که توی سپاه برادر رسمی از جاش تکون هم نمیخوره در بسیاری از مواقع !! و بیشتر کار ها بر عهده سرباز هست! اما خداوکیلی راستشو بگو آیا توی ناجا هم همینطوره؟؟) در جوابتون باید بگم که ظرف غذایی که پرسنال ناجا از خونشون میارن و کثیف میکنن هم به سرباز میدن که بشوره اون هم فرقی نمیکنه لیسانس و فوق لیسانس. به فاطمه زهرا دیدم که دارم میگم.
من منظورا اکثر جاهای ناجاست. همین جایی که میگید تو کانکس پارک محلشون داره خدمت میکنه اگر خدای نکرده اتفاقی بیفتده اعم از دزی درگیری و... باید پاسخگو باشه و چه بسا سربازهای زیادی همینطوری ماه ها اضافه خدمت خوردن.
من خودم خیلی از جا های ناجا خدمت کردم. یک نمونش تو بازرسی بودم. کلی تجربه بدست آوردم و فقط قصدم اطلاع رسانی و نه تخریب روحیه. قصدم اینه که دوستان قبل از اینکه پاشون به یگان باز شه فکر چاره کنند و با رو کردن گواهینامه رانندگی ، تخصص کامپیوتر و.... جاهای اداری و نسبتاً راحت تر بیفتند.( هر چند کار اداریشم خیلی طاقت فرسات،ماهی 4-5 بار بخاطر آماده باش های تا ساعت 12 شب هم میمونن. ماهی 4-5 شب شیفت مرفوک میدن و...)
ناجا =برده داری نوین ولی ارتش و سپاه حداقل این برده ها رو یه مقداری زودتر میفرستن خونه و بیشتر مرخصی دارند . آماده باش ندارند و...
کلانتری 90 روز خدمت و فقط 7 روز مرخصی. مرزبانی ماهیی 7-10 تا شهید. حتی همین پلیس دیپلمات هم سالانه چند نفر شهید میده.
شما گفتید( باید در نظر بگیری که توی ارتش و سپاه هم که تامین امنیت بسیاری از نقاط مرزی رو بر عهده دارن سرباز داره 2 به 4 پست میده تا 45 یا 90 روز پر کنه بعد بره بره مرخصی! ( بخواید بدونید بسیاری از این نقاط حتی 24 _ 24 هم نیست! وپست به صورت مداوم هست!! ))
در جوابتون میگم خداوکیلی مگه چند درصد جاهای ارتش و سپاه این جوریه نهایت 5%. ولی ناجا 90% جاهاش به همین منواله.
تو پادگاه آموزشی من طرف دکتر بود. 24- 24 خدمت میکرد. حالا شما میتونی این بنده خدا رو با دکتر ارتش و سپاه که صبح ساعت 8 میرن تا 12 و کلی مرخصی و تعطیلی دارن قیاس کنی.
همین چند ماه پیش یه بنده خدا ستوانسوم وظیفه سرباز قوه قضاییه بود ولی چون متهم از دستش فرار کرده بود( علتشم نگم بهتره چون تقصیر سرباز بنده خدا نیود.) تا 8 ماه بهش ترخیص ندادند و با 200 میلیون تومان وثیقه آزاد بود. بعد از 8 ماه طرف پیدا شد و مشکل این بیچاره لیسانس مملکت حل شد.
اگر دروغ بگم ناجا هتله، عشق و حاله و... به همه ظلم کردم. من فقط حقایقو میگم. شاید شما هم اگر سرباز کلانتری های تهران یا نقطه صفر مرزی و یا راهور بودید این حرفهارو نمیزدید.
قصد من تخریب روحیه نیست
قصد من گفتن حقایق و پیشگیری از بدبختی های حین خدمته.
سلام دوستان
تلو هم رد شد رفت و اومدیم برای 5-6 روز مرخصیتلو فوق العاده سرد بود !!! کلا سر جمع بعد از مرخصی که بر گردیم 6 روز از اموزشی می مونه
و کلا باید خودمون رو برای مراسم تحلیف اماده کنیم
چند تا سوال این امریه ها رو درست بعد از تحلیف میدن ؟
اونایی که شرایط دار هستند ( پدر نظامی ) چند درصد احتمال داره شهر خودشون بیافتن ؟ ( شهرستانی هستم و اینجا یه تیپ مستقل داره )
راستی نمره تیر اندازی من میانگین 90 از 100شد ( خیلی حال داد تیر اندازیش ولی اسلحه من خیلی وحشی بود )
![]()
یه سوال دیگه وقتی بریم تو یگان خدمتی می تونیم از این لباس های سبزی که فرمانده ها می پوشن بگیریم و بپوشیم ؟ ( خیلی خوشگلن لامصبا) ( لباس فعلی ما از همین کویری ها هستش )
دوستای گلم اعزامی های عزیز یکی یه لطفی به من بکنه ... یه جوری خبر بگیرین ببینین امکانش هست من بعد از آموزشیم تو 02 بیفتم ارتش ساری ؟؟ هیچکس نمیدونه ساری ارتشش سرباز میگیره یا نه ؟؟؟؟!!!! لطفا کمک کنید من متاهلم و خیلی برام حیاتیه
هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)