بفرمایید
سرعت دانلود روزانم 230 تا 250 متغییره.
شبا هم متغییره. نهایتا 130 و حداقل 70
بفرمایید
سرعت دانلود روزانم 230 تا 250 متغییره.
شبا هم متغییره. نهایتا 130 و حداقل 70
مودمت زایکسل است امروز مشکل افت سرعت نداری
دقیقا منم مشکل دیر لود شدن دارم معلوم نیست چه کار دارن میکنن
احتمالا وزیر ارتباطات سرزده به پارس![]()
قابل توجه بعضی ازدوستان که میگن چیزی به چیزی ربط نداره ! فکر کنم این ارقام و اعداد یعضی چیزها را شفاف میکند ! خیلی ممنون از دوست عزیز که سرعت دانلود خود را بین کردند
دوستان امشب زنگ زدم قسمت پشتیبانی گفت برای بعضی از
1- مخابرات ها که user زیاد شدن
2-سرعت دانلود را بر اساس اکانتی که شارژ کنی تنظیم میشه
3- من خودم 512 دارم بهش گفتم شبها از 1تا 6 بین 30 تا 40 هستم
5-ابتدا مرکز مخابراتم را چک کرد گفت در این زمات مرکز مخابراتون user های زیادی در حال استفاده (دانلود شبانه) هستند و مجبور شدیم جدیدا با توجه به سرویس شخص سرعنت کاهش پیدا میکند!
دوستان توجه داشته باش خدایش صبحها سرعت خوب هست اما شبها مشکل داره اینم به خاطر اینکه ویروس دانلود شبانه فراگیر شده ! شاتل میداد محدود میکنه برای دانلود پارس جون عدالت سرعت بر قرار میکنه
6-گزینه 5 برای دوستانی هست که snr خوبی دارند و اگر فاصلشون تا مخابرات کم باشه و کابلشون مشکلی نداشته باشه و سرعت کمی دارند شاید به خاطر اکانتشون باشد یا مرکز مخابراتشوت بیش از حد user گرفته
7-حالا دوستانی که 1 مگ دارن سرعت شبها را اعلام کن تا بینیم که این قانون حقیقت داره یا نه
اگر پستهای قبلی دوستان که سرویسشون هم اعلام کردند دقت کنید مثلا 128 داره میگه 30 به زور -خودم 512 30 تا 60 به زور -
دوستان نهایت کسی اینترنت خوبی خواهد داشت که
1- نویز خطش کم باشه
2-فاصلش تا مخابرات کم باشه
3-کابلی که از مخابرات تا خونشون اومده مشکلی وسط راه نداشته باشه
4-سیم کشی داخلی مشکل نداشته باشه و در صورتی که کابل مستقیم از دم در تا پشت مودم بیارن بهتر است و وجود کابل برق نزدیک ان به خاطر میدان مغناطیسی وجود نداشته باشد
5-قانون جدید پارس انلاین هم شاملش نشه و مخابراتش user بیش از حد مجاز نگر فته باشه !!
6- در مورد مودم هم بچه ها که میگن فرقی نداره من فردا میخوام مودم زایکسل بگیرم ببینم فرقی داره یا نه![]()
Last edited by alijigari; 12-12-2011 at 22:56.
با 128 دانلود نرمال شبانه م 1100مگابایته.
بچه ها الان قیمت سرویسای پارس چجوریه؟!
یه مدت پیش که کم شده بود، هنوزم همون اندازه ست؟!
شما اگه سرویس 128 دارین پس سرعت دانلودشبانتون هم باید بین 30 تا 40 باشه درسته ؟
وضعیت رو خودتون مشاهده کنید ...
نمی خواد بگیری چون من هم TP=LINK و ازیکسل دارم هیچ فرقی ندارند فقط خوبی زایکسل لینه که تا حدود قابل توجه ای جلویقطعی رو میگیره همین چیز خاصی نیست
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)