تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1387 از 2199 اولاول ... 3878871287133713771383138413851386138713881389139013911397143714871887 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,861 به 13,870 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

داره خودمونی میشه gigabyte2052's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

خدارو شکر یکی دیگه هم مثل من سرعت دانلودش بالاست ،
    آقا پینگ کلا تو ایران فاجعه هستش ، دیگه وایمکس که جای خود دارد !!
    اصلا باید بیخیال پینگ شد چون فقط اعصاب خوردیه و. هر دفعه رکوردهایی فضایی در پینگ میزنید البته رو به بالا !! من تا ۶۰۰ هم رسیده پینگم ولی نرمال روی ۳۰۰ هست
    کاشکی رو 300 میموند هی می پره 2000 هی 900 اصلا نمیشه هیچ کاری کرد فقط 8 صبح تا 10-11 صبح پینگ ثابته بقیه اوقات افتضاح

ناظر انجمن طراحی وب Thor God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

درود همشهری عزیز من چهاراه نخل هستم بد نیست 512 بگیرید نسبت به قیمتش سرعتش بهتره ولی اگه برای بازی تحت شبکه میخواین اصلا فکرشم نکنید پینگ به طرز وحشتناکی بالاست کلی هم تایم اوت داره

این وضعیت پینگ از 4.2.2.4

دانلود

آپلود

موفق باشید

درود به تو همشهری عزیز !
    اوه نخل ناخدا که دوره . پس بخرم دیگه ؟! ظرر نمی کنم ؟! مبین نت بهتره یا ایرانسل ؟! ایرانسل رو امتحان کردی ؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دوستان امیدوارم که حالتون خوب باشه. من بعد از 5سال استفاده از دیال آپ بالاخره ازسرعتش کلافه شدم و بخاطر عصبانیت شدید زدم مودمم رو شکستم(البته خیلی سفت بود اما به زور شکستمش!) رفتم که adsl بخرم اما گفتن خط منزل شما pcm هست و امکانش نیست.مخابرات هم رفتم واسه حل مشکل اما اصلا محل نزاشتن به ما! گفتم از سر ناچاری مبین نت بخرم که گویا بیشتر دوستان ناراضی هستن.من خوراکم دانلود هست مخصوصا شب. کسی هست که بتونه منو راهنمایی کنه؟ من بیشتر دنبال دانلود شبانه هستم. میخام تو روز حداقل سرعت دانلودم 120 باشه و تو شب حد اقل 50 یا 60. من در بهارستان اصفهان زندگی میکنم و دوستی هم ندارم که مبین نت داشه باشه ازش بپرسم. کسی میتونه از تجربش در اختیار من بزاره؟؟؟ اگه راهی باشه adsl بگیرم که عاااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااالی میشه. با سپاس

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

درود به تو همشهری عزیز !
    اوه نخل ناخدا که دوره . پس بخرم دیگه ؟! ظرر نمی کنم ؟! مبین نت بهتره یا ایرانسل ؟! ایرانسل رو امتحان کردی ؟!
    ایرانسل شهر خودمون نداره فک کنم اگه راه دیگه ای ندارید (adsl ... ) از بی اینترنتی بودن بهتره فقط قبل از خرید حتما تست کامل انجام بدید همچیشو چون منطقه هامو فرق داره

5. این کاربر از gigabyte2052 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال faramobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام دوستان امیدوارم که حالتون خوب باشه. من بعد از 5سال استفاده از دیال آپ بالاخره ازسرعتش کلافه شدم و بخاطر عصبانیت شدید زدم مودمم رو شکستم(البته خیلی سفت بود اما به زور شکستمش!) رفتم که adsl بخرم اما گفتن خط منزل شما pcm هست و امکانش نیست.مخابرات هم رفتم واسه حل مشکل اما اصلا محل نزاشتن به ما! گفتم از سر ناچاری مبین نت بخرم که گویا بیشتر دوستان ناراضی هستن.من خوراکم دانلود هست مخصوصا شب. کسی هست که بتونه منو راهنمایی کنه؟ من بیشتر دنبال دانلود شبانه هستم. میخام تو روز حداقل سرعت دانلودم 120 باشه و تو شب حد اقل 50 یا 60. من در بهارستان اصفهان زندگی میکنم و دوستی هم ندارم که مبین نت داشه باشه ازش بپرسم. کسی میتونه از تجربش در اختیار من بزاره؟؟؟ اگه راهی باشه adsl بگیرم که عاااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااالی میشه. با سپاس
    عزیز به نظرم برو مخابرات یجوری راضیشون کن از اونا Adsl بگیر ، چون مبین نت شانسیه و معلوم نیست تو هر جایی دقیقا چه سرعتی بهت بده ، تازه میتونی از این شرکتا که وایرلس میدن بگیری که باز مطمئن تر از وایمکس هست ، مبین نت اگه بگیری و سرعتت مثل من باشه خیلی شانس اووردی و دیگه با هیچ چیزی عوضش نمیکنی ولی اگه مثل ۹۰ درصد بقیه دوستان که سرعتشون خیلی پایینه باشه ، فکر کنم میزنید مودم وایمکستونم میشکونید

اگه نباشه جاش خالی می مونه osta_ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    BND

پيش فرض

ایرانسل شهر خودمون نداره فک کنم اگه راه دیگه ای ندارید (adsl ... ) از بی اینترنتی بودن بهتره فقط قبل از خرید حتما تست کامل انجام بدید همچیشو چون منطقه هامو فرق داره
    من هم میخوام 512 بگیرم(بندرعباس هستم)سرعت دانلود شبانه برا 512 چنده؟1مگ چطور؟چون من بیشتر بخاطر شبانش میخوام بگیرم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

مرسی از جوابت. سعیمو میکنم ببینم میشه adsl خرید یا نه. چون حوصله سرعت پایین رو اصلا ندارم دیگه! ممنون

داره خودمونی میشه *Saman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

عزیز من نمیتونم جواب این سوالتو بدم چون سرعت من کلا فرق داره با دوستان و خیلی زیادی بالاست !
    چون ظاهراً مبین نت توی سرعت داره به من حال میده ، و حتی شبا سرعت دانلودم روی ۴۰۰ به بالاست ، حتی اکانت ۱ مگ هم از دوستان گرفتم تست کردم ۳۸۰ سرعت دانلودم بود !

2 مگ بالاتر بسته شده درست 512 هم به همين شكل تا 100-110 كيلوبايت ميگيره درست و نه براي همه به شلوغي منطقه ربط داره ولي ا مگ امكان نداره از 140 كيلوبايت بيشتر بگيره-380 كه جوك حتي واسه منطقه خلوت شما هم امكان نداره چون 1 مگ يكم بالاتر بسته شده كه به جاي 120 براي بعضي 130 تا 140كيلوبايت هم ميگيره نه ديگه 380 كيلوبايت اطلاعات غلط ندين.

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

من هم میخوام 512 بگیرم(بندرعباس هستم)سرعت دانلود شبانه برا 512 چنده؟1مگ چطور؟چون من بیشتر بخاطر شبانش میخوام بگیرم.
    بازم به منطقه بستگی داره ولی من شبانه هامو میگم
    128-30
    512-50
    2048-350-400
    وضعیت آنتن من هم اینه

11. این کاربر از gigabyte2052 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال faramobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

2 مگ بالاتر بسته شده درست 512 هم به همين شكل تا 100-110 كيلوبايت ميگيره درست و نه براي همه به شلوغي منطقه ربط داره ولي ا مگ امكان نداره از 140 كيلوبايت بيشتر بگيره-380 كه جوك حتي واسه منطقه خلوت شما هم امكان نداره چون 1 مگ يكم بالاتر بسته شده كه به جاي 120 براي بعضي 130 تا 140كيلوبايت هم ميگيره نه ديگه 380 كيلوبايت اطلاعات غلط ندين.
    ای خدا کشتین منو شما کاربرا که فکر میکنین فقط چیزی که خودتون میدونین درسته ، سر چیزای دیگه همین بساط بوده ، کاربر عزیز کسی اینجا مرض نداره الکی چیزی بگه ، سر چیزای قبلی هم به همه اونایی که حرفایی مثل شما میزدن ثابت کردم حرفامو و دیگه ساکت شدن
    الانم دیگه حوصله بحث کردن با شمارو ندارم میخوای باور کن میخوای هم باور نکن ، اصلا برام مهم نیست که کسی باور کنه یا نه ، وسلام

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •