مودم معمولی بین 30 تا 40
مودم وایرلس بین 50 تا ......
مودم معمولی بین 30 تا 40
مودم وایرلس بین 50 تا ......
دوستان یه مشکل دارم اساسی با مودم tp link td-1188.خسته شدم از دستش:
اینه که از موقعی که adsl گرفتم و idm رو می زارم مثلا سر یه ساعت به اینترنت وصل شه و شروع به دانلود کنه نمی دونم چرا نمی شه! ولی قبلا که دیال اپ داشتم سر ساعت خود idm وصل اینترنت می شد و شروع به دانلود می کرد.ممنون می شم یکی کمک کنه مشکلم حل شه.راستش برا دانلود شبانه می خوام.سیستم روشن می شه ولی idm*نمی تونه وصل اینترنت شه و دانلودشو شروع کنه.
راستی:
با کانکشن bridg وصل می شم . تو idmاز قسمت option و دیال آپ هم ،کانکشنی که دستی ساختم رو انتخاب کردم ولی متاسفانه وقتی سر ساعت باید شروع کنه به دانلود علامت شروع صف کنار ساعت می یاد ولی به اینترنت وصل نمی شه.فایل هم از سایت غیر فیلتر است.و مشکلی نداره.
کانکشن pppoe هم بسازم سیستم روشن می شه ولی وصل اینترنت نمی شه خودکار
ممنونم ج بدین.دیگه واقعا خستم کرد...
من یه مودم شاتل مدل 920wm میخوام کانفیگ کنم. هر چی آی پی 192.168.1.1 رو میزنم هیچی نمیاد. چند بار تا حالا هم ریستش کردم. لطفا کمک کنید.![]()
فی پی ان اگه وصله ببندش ....
دوستان نت من گاهی علامت تعجب زرد رنگ کنارش قرار میگیره !!
زنگ زدم پشتیبانی گفتن dns باید وارد کنی ... ازشون گرفتم وارد کردم اوکی شد .... اما بازم بعد از مدتی کار بازم علامت زرد تعجب میاد !!!علامت زرد میاد نت هم قطع میشه !!!!
خواستم بدونم ارور واقعا از چیه ؟؟؟؟
نه نیست.چه کنم؟
سلام
اساتید من وقتی vpn رو روی گوشی آیفون فعال میکنم با wifi دوستم راحت میتونم به fac--e booooooook وصل شم ولی با wifi خودم بعد اینکه vpn رو کانکت میکنم هیچ پیجی رو لود نمیکنه ! یکی گفت تنظیمات تانلینگ ربط داره ! چاره چیه
مدل :TP-link td-w8151N
اصلا ربطی به VPN نداره
2 تا مورد زیر را چک کن:
1- تنظیمات کارت شبکه روی حالت اتوماتیک باشه یعنی IP به صورت دستی وارد نشده باشه اگه هم IP دستی هست حتما تو رتج IP مودم باشه مثلا 192.168.1.2
2-تنظیمات مرورگر را چک کن که Proxy روش ست نشده باشه اگه از IE استفاده میکنی حتما یبار ریستش کن
یوزر و پسوورد اینترنت شبانه فرق میکنه با یوزر پسوورد معمولیت؟
اگه فرقی نمیکنه که مودما بذار روی حالت PPPOE که خودش اتوماتیک وصل اینترنت میشه و IDM را تنظیم کن
اگه فرق میکنه مودم را بذار روی حالت Bridge و یک کانکشن بساز و از نرم افزار ADSL Auto connect استفاده کن که همزمان با روشن شدن کامپیوتر اینترنت هم وصل بشه
مودم روی چه حالتی هست ؟
Bridge یا PPPOE ?
شما مشکل نویز را حل کردی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)