2MB با 5 گیگ ماهانه+ماهانه 2گیگ هدیه پیش پرداخت بگیر یکجا همشو میدن 86 گیگ
2MB با 5 گیگ ماهانه+ماهانه 2گیگ هدیه پیش پرداخت بگیر یکجا همشو میدن 86 گیگ
سلام بچه ها امروز اینترنت منو ه.ک کردن و شانس آوردم زود فهمیدم و یک گیگ از حجمم رو دزدیدن وگرنه کل 30 گیگ ام رو می دزدیدن. به 2020 زنگ زدم می گم این دو تا پورت( edalat 3206 atm 0/21:0.35:806) و (BAHARESTAN_DSL02 atm 0/1/0/42:0.35) حجمم رو دزیدن پیگیری کنید می گه زنگ بزن پلیسمگه اینا نگفتن که ما الان می تونیم دزدی ها رو پیگیری کنیم
تازه پورت فیزیکی ام بسته بود
Last edited by M-H2013; 20-10-2014 at 19:22.
به نظرتون من کاری می تونم که جلوی این دو تا پورت رو بگیرم تا نتونه از اینترنت بقیه افراد دزدی کنه
شما میتونی کاری کنی که از نت شما استفاده نکنه نمیتونی کاری کنی که طرف به دزدی ادامه نده. زنگ بزن 2020 پیگیری کنن برات. حالا دیگه طرف رو تو 3سوت مشخص میشه از کجا کدوم شهر خیابون منزل شماره خط وصل شده.
دوستان آیا کسی تو مرکز مخابراتی فرشچی مشهد آشنایی داره؟من فقط میخواهم ازش سوال بکنم و راهنمایی بگیرم.ترجیحا اگر جزو کارگران فنی کابلکشی و نصب خط تلفن جدید باشن بهترن.منظورم اونایی که با وانت و یک نردبون میان و مثلا خط جدید ثبت نامی رو واست کابلشو میکشن و راهش میندازن.حالا اگر جزو مسئولین هم بود مشکلی نیست.باور کنید با این کارتون بزرگترین کمک رو به یک بنده خدا کردید و همیشه سپاسگذار و دعاگوی شما خواهد بود.دوستان میتونند اسم یا شماره تماس یا محل کار آشناشونو برام پ.خ کنند.و فقط میتونم وجدانا تضمین بدم که بین خودمون باقی میمونه.
پیگیری کن
چون هر کسی به نت وصل میشه شمارش ثبت میشه حالا هر ترفندی بکار ببره
به بازرسی که اسمش بهبودی هس زنگ بزن بگو ه ک م کردن و 2020 همکاری نمیکنه
وگرنه برو سایت پلیس فتا ببین چکار باید بکنی
اگه حوصله هیچکدام رو نداشتی حداقل به سایت ۱۹۵ و سایت بازرسی شکایت کن
ولی بتونی به خود بهبودی بگی بهتره
امنیت مخابرات خیلی پایینه
خیلیا هستن فکر میکنن با قفل مک آدرس تمومه
ولی بازم امکانش هس
اگه پیدا نکردی ساعت ادای برو انجا همون دور و ور میپلکن. حتی تو ماشین چرت میزنن
لباس فرم و ماشینشون مشخصه برو باهشون صحبت کن و شیرینی هم بهشون بده اکثرا جواب میدن
این بهبودی رو شمارش رو از کجا پیدا کنم
اقا منم -- کردن نزدیک 16 گیگ حجممو بردن...
خاک تو سر این مخابرات با این امنیت شلغمش.....
اصلا الان وظیفه اوناست که حجم مارو برگردونن....چرا باید انقدر راحت -- بشیم... تازه من مک ادرسم هم بسته بودم...
مشکل از خودت هست عزیز میخواستی امنیت پسورد مودمت رو عوض کنی. شما در منزل رو قفل نکن یک شبه زندگیت به فنا میره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)