تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1386 از 4105 اولاول ... 38688612861336137613821383138413851386138713881389139013961436148618862386 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,851 به 13,860 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال mali.sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    واقعا نمبدونم کجام فک کنم گم شدم

پيش فرض

ممنون از جوابت

اینکه میگم برم تهران واسه اینکه بگم شرایط دارم و پدرم بیمار هستند و مثلا بندازنم نبرو زمینی سپاه؛ به نظرت فایده داره؟ اصلا راحت هسی جابجایی داخل سپاه؟

نه من برا پذیرش کاری نکردم
    تاریخ اعزامت 1/12 هست بعیدمیدونم بتونی کدت و تغییر بدی فقط نظام وظیفه میتونه کد اعزامیت رو تغییر بده..... مراجعه حضوری تونظام وظیفه تهران بدون پارتی وقت تلف کردنه..... پیشنهادمیدم ازنظام وظیفه استان اگه پارتی داری اقدام کن...... البته میگن نمیشه ولی خودم پارسال 18/12 یکی از دوستام که افتاده بود نیرو دریایی ارتش رو ازنظام وظیفه پیگیری کردم افتاد سپاه.
    اینطوری بگم کار نشدنداره ولی کارقانونی نیست که رو روال انجام شه.
    یه کاردیگه هم میشه کرد آموزشیت روبرو بعد از طریق نیرو مقاومت بسیج پیگیری کن از نیرو دریایی سپاه بیارنت نیرو زمینی سپاه یا نیرو مقاومت ...... 2 سه تا هم خدمتی این مدلی داشتم . سپاه سیاستش روی حمایت ازسربازه و خدمت تو سپاه خوش میگذره (14 ماهه تو سپاه خدمت میکنم 12 روز دیگه خدا بخواد تمومه،یکی از مسئولا چندهفته پیش گفت تا حالا تو یگان حموم رفتی؟ گفتم نه! اخه هرروز میام خونه و نهایت یه شب اونجا میمونم.)
    حتی اگه منتقل نشی شهر خودت اگه همونجا پیگیری کنی میفرستنت نزدیکترین شهر به محل زندگی.

غول "سربازی" مثل غول "روزاول مدرسه"

انشالله موفق باشی

2. 2 کاربر از mali.sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mali.sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    واقعا نمبدونم کجام فک کنم گم شدم

پيش فرض

شما که پدرت ارتشی بود میتونستی از طریقش اقدام کنی بیفتی ارتش. خدمت خیلی سختی رو در ناجا پیش رو داری
    pedromi داداش !! جوون مردمو قبل خدمت نترسون تو نیروی انتظامی هم جای خوب پیدا میشه ... یکی ازدوستام که نیرو انتطامی بود با کلی ترس رفت خدمت ولی الان واقعا حال میکنه چون فرستادنش حفاظت فرمانداری یه شهرستان کوچیک چون مدرکش لیسانسه و اون فرمانداری سربازحفاظت زیاد داره هفته ای دو روز میمونه بقیش میره مرخصی وعشق حال......

4. این کاربر از mali.sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

آیا برای معاینه بیمار توسط نظام وظیفه حتما باید تو میدان سپاه تهران باشه ؟ یا شهرستان هم میشه ؟
    یعنی بیمار برای معاینه توسط کمسیون پزشکی نظام وظیفه باید حتما بره میدون سپاه تهران ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه pedromi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض نمیترسونم

pedromi داداش !! جوون مردمو قبل خدمت نترسون تو نیروی انتظامی هم جای خوب پیدا میشه ... یکی ازدوستام که نیرو انتطامی بود با کلی ترس رفت خدمت ولی الان واقعا حال میکنه چون فرستادنش حفاظت فرمانداری یه شهرستان کوچیک چون مدرکش لیسانسه و اون فرمانداری سربازحفاظت زیاد داره هفته ای دو روز میمونه بقیش میره مرخصی وعشق حال......
    نمیترسونم. حقایقو میگم تا رفتن سر خدمت شوکه نشن. سرباز با فوق لیسانس تو راهور تو حسرت خواب 5 ساعت در روز م ونده. از لیسانس کلانتری که ولش میدن بین معتادا و هزار و یک افراد خلافکار 3 ماه کامل خدمت میکنه شب روز نصف شب و فقط 7 روز میره مرخصی. حتی از دکتر بهداری که شیفت شب نگهش میدارن و هزار و یک بدبختی دیگه در ناجا.
    بله ارتش و سپاه 90% جاهاش خوبه 10 % متوسط. اما ناجا 95% جاهاش قتلگاهه 5% جاهاش راحت.
    قصد تخریب روحیه برادرای عزیزمو ندارم فقط میخوام بگم اگر افتادین ناجا ببا هر ترفندی که بلدید کاری کنید توی این قتلگاه ها نیفتید و کار اداری بهتون بدن
    وسلام

7. 6 کاربر از pedromi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Sha7ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Airstrip One

پيش فرض

افتادم نیروی انتظامی شهید رجایی کرمانشاه
    بچه ها اگه کسی اطلاعاتی ازین پادگان داره دریغ نکنه
    آدرس تایپیک توی امضام هم فعاله
    من الان توی شهید رجایی هستم. توی پست های قبلیم کامل در مورد این پادگان توضیح دادم. هر هفته پنجشنبه جمه مرخصی میدن. روزای تعطیل هم مرخصی میدن. خود من تا حالا بیشتر از 20 روز مرخصی بودم!
    به نظر من انتظامی از مرزبانی بهتره. لااقل چشمت توی چشم انسان میفته. توی مرز خطر مرگ زیاده! خطر روانی شدن هم زیاده. اما کلانتری اقلا میدونی زنده میمونی!
    هر سوالی داری من در خدمتم.

9. 3 کاربر از Sha7ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من الان توی شهید رجایی هستم. توی پست های قبلیم کامل در مورد این پادگان توضیح دادم. هر هفته پنجشنبه جمه مرخصی میدن. روزای تعطیل هم مرخصی میدن. خود من تا حالا بیشتر از 20 روز مرخصی بودم!
    به نظر من انتظامی از مرزبانی بهتره. لااقل چشمت توی چشم انسان میفته. توی مرز خطر مرگ زیاده! خطر روانی شدن هم زیاده. اما کلانتری اقلا میدونی زنده میمونی!
    اما کلانتری اقلا میدونی زنده میمونی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
    من خودم در طول خدمت بالای 30 نفر دیدم که تو کلانتری ها شهید شدن یا خودکشی کردن.کلانتری های تهران از بعضی از مرزها به مراتب سخت تره.

11. 3 کاربر از pedromi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Airstrip One

پيش فرض

اما کلانتری اقلا میدونی زنده میمونی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
    من خودم در طول خدمت بالای 30 نفر دیدم که تو کلانتری ها شهید شدن یا خودکشی کردن.کلانتری های تهران از بعضی از مرزها به مراتب سخت تره.
    توی مرز (به خصوص شمال غرب) به صورت هفتگی کشته میدن! تا سختی های مرز رو با چشم خودت نبینی قبول نمیکنی و نمیفهمی. به شخصه (هم مرز رو دیدم هم کلانتری) کلانتری رو واقعا ترجیح میدم

13. 3 کاربر از Sha7ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

توی مرز (به خصوص شمال غرب) به صورت هفتگی کشته میدن! تا سختی های مرز رو با چشم خودت نبینی قبول نمیکنی و نمیفهمی. به شخصه (هم مرز رو دیدم هم کلانتری) کلانتری رو واقعا ترجیح میدم
    بله.موافقم.منم گفتم بعضی از مرزها

15. 3 کاربر از pedromi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

داداش رفتم همه پستهاتو خوندم,با اینکه اکثرشو خونده بودم
    چندتا سوال
    1-اول دی اعزام شدی چندم آموزشی تمومه ؟
    2-واسه روز اعزام رفتی پادگان ؟ توی برگ سفید آدرس پادگان رو زده
    3-بچه کجایی ؟
    4-تو پادگان با کی رفیق بشم ازین کادری و اینا ,اگه کسی رو میشناسی ؟
    5-شهید رجایی رو تو یه جمله توصیف کن
    6-واسه تقسیم یگان چیکار کردی؟
    7-کلی خوشم اومد ازت,دمت گرم

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Airstrip One

پيش فرض

داداش رفتم همه پستهاتو خوندم,با اینکه اکثرشو خونده بودم
    چندتا سوال
    1-اول دی اعزام شدی چندم آموزشی تمومه ؟
    2-واسه روز اعزام رفتی پادگان ؟ توی برگ سفید آدرس پادگان رو زده
    3-بچه کجایی ؟
    4-تو پادگان با کی رفیق بشم ازین کادری و اینا ,اگه کسی رو میشناسی ؟
    5-شهید رجایی رو تو یه جمله توصیف کن
    6-واسه تقسیم یگان چیکار کردی؟
    7-کلی خوشم اومد ازت,دمت گرم
    1. والا یا 26 یا 29 تمامه. هنوز مشخص نیست
    2. آره برو پادگان. ساعت 10 اینا برو. زود نرو چون اونجا علاف میشی. وسیله زیاد با خودت نبر چون 1 اسفند سه شنبه هست احتمال زیاد میفرستنتان خانه تا شنبه. ما شنبه تاریخ اعزاممون بود تا پنج شنبه گیرمون دادن ولی شما رو میفرستن
    3. کرمانشاه
    4. اینو توی پیام خصوصی بهت میگم
    5. برای تحصیل کرده ها بد نیست. ولی برای خود من تجربه ی بدی بوده تا حالا
    6. هیچی. آشنا از تهران گیر بیار یا آشنای نزدیک توی پادگان.
    7. مخلصیم

18. 3 کاربر از Sha7ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •