رایوت باید یه قسمت جدید بزاره مخصوص ترولا مثلا اگه هر 4 نفر تیم رای دادن که یکی تروله مثلا تا 1 ماه بان بشه طرف![]()
اینجوری همه asist enemy team و international feeding ریپورت میدن رایوت بان نمیکنه اینا رو...
رایوت باید یه قسمت جدید بزاره مخصوص ترولا مثلا اگه هر 4 نفر تیم رای دادن که یکی تروله مثلا تا 1 ماه بان بشه طرف![]()
اینجوری همه asist enemy team و international feeding ریپورت میدن رایوت بان نمیکنه اینا رو...
ریوت جدیدا سیستم بن کردن Leaver هارو عوض کرده کافیه 5 دقیقه Leave بدین 100% بن تون میکنه
اره راس میگی /. ---- تو ریوت . 15 مین نتم دیسی شد 1 هقته بن کرد
خوب اینطوری ممکنه گاوبندی بکنن الکی ریپورت بدنرایوت باید یه قسمت جدید بزاره مخصوص ترولا مثلا اگه هر 4 نفر تیم رای دادن که یکی تروله مثلا تا 1 ماه بان بشه طرف![]()
مثلا من تو آمریکا بازی می کنم. یک بار تنهایی داشتم کری می کردم تیم فوق نوب فید بود. بعد منو توکسیک ریپورت کردن 2 هفته بن بودم
الان دباره بنم کردن ولی اینبار تکسیک یادم نیماد کرده باشم.گاوبندی جواب میده
بازی نرمال لیو دادم بن نکردن . شاید رنک اینجوریه
قابل توجه ترولها و فیدرها به زودی بن برایه اینها هم میاد البته فقط تو ranked![]()
سلام .
دوستان یه افغانی اکانت منو هـ*ـک کرده .
به ساپورت هم تیکت فرستادم ... کسی تاحالا توی شرایط من بوده؟
چند روز طول میکشه جواب بدن ؟ احتمال اینکه اکانتم برگرده هست ؟
Last edited by HOax; 31-08-2014 at 18:17.
riot داره روی یک سیستم Instaban کار می کنه که شما رو در جا بعد از بازی بن کنه به صورت خودکار
البته صد در صد این سیستم کار زیادی می طلبه چون تشخیص این که کی واقعا باید بن شه کی نشه کار سختیه اما از الان راه درست شدن در پیش بگیرید که در آینده مشکل نخورید الاخصوص عزیزان Flamer که کم هم نیستن ماشاالله
ریوت نهایت تا 2 بار اکانت رو برمیگردونه و بیش از 2 بار بر نمیگردونه.
سریع جواب میدن به 1 روز ام نمیرسه اگه به سوالاشون درست جواب بدی بر می گرده
اولین باره کلاً .
خب من اون سوالای پایه رو جواب دادم ، اسم اکانت و سروری که توش بازی میکردی و فلان ،
الآن یه سری دیگه سوال فرستاده یکم بیشتر ریز شده ... مثلاً 5تا از اولین چمپ هایی که خریدی و اسم 5تا دوستات و اینا ،
هرچند کامل یادم نبود اما تا اونجایی که یادم بود جواب دادم .
مثلاً سوال اول که 5تا از اولین چمپ هایی که خریدی و اینا بود ، من 5تا رو یادم نبود ... به جاش 4تا گفتم.
از این 4تا هم 2تاش رو مطمئن بودن و 2تاش رو هم شک داشتم.
توی پرانتز توضیح دادم که یادم نمیاد و شک دارم در مورد اون 2تا .
به هر حال.![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)