دادا جوجه رو آخر پاییز میشمارن!!
آسیاتک هم یه روزی مثل اینا بود.
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
دادا جوجه رو آخر پاییز میشمارن!!
آسیاتک هم یه روزی مثل اینا بود.
شرکت که قحطی نیست...اینم به فنا بره میرم شرکت دیگه...ولی شرکتی میرم که یه سرو گردن از اسیاتک بالاتر باشه![]()
عجب اشتباهی کردم نامحدود گرفتم
الان 3 روزه دارم یه فیلم 800 مگابایتی از سرور اپلودباز میگیرم تازه شده 90 درصد
با سرعت 10 کیلوبایت دانلود میکنه
اونائی که نامحدود دارن رو 50 یا 60 هستن برید خداتون رو شکر کنید
بابا این دیگه داغون ه ، من یکی از خط هام که سرعتش داغون ه ، ۵۱۲ تهش دیگه ۳۵ میره ، اون یکی خطم هم از ۴شنبه قطع امروز بعد ۴روز جواب دادن پورت باید عوض بشه اونم ۳ روز دیگه طول میکشه.
دوستانی که مشهد هستن از کجا بگیریم بهتره؟ حداقل ماهی ۳۰ گیگ دانلود.
همشهری این " داده گستر عصر نوین " چجوریه ؟ از طریق سایت باید سرویس بگیریم یا جایی نمایندگی رفتی ؟ میشه آدرس نمایندگی و یا وب سایت نمایندگیش را بدی...
تا الان که از نظر پینگ راضی بودم ولی سرعتش اذیت میکنه!اونم فقط برای شهر ما
امین نمایندگی نداره! از طریق سایت باید ثبت نام کنی...ولی کمتر ا ز 48 ساعت کاری برات وصل میکنن...
کدوم مرکز مخابراتی هستی؟
512 نامحدود برنزی
وضعیت اصلا خوب نیست ...
متاسفانه من یکی چون سرویس نامحدود نیاز دارم به جزء آسیاتک فعلا انتخاب دیگه ای ندارم
تنها شرکتی که بدون مصرف منصفانه در اصفهان سرویس نامحدود میده همین آسیاتک هست
بقیه شرکت ها مثل شاتل پارس آنلاین و صبانت همه سرویس های نامحدودشون مصرف منصفانه داره...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتفاقا من تو یه شهر کوچیک تو گیلانم باید ریسک کنم![]()
داداش یه شرکت هست تو اصفهان بنام پیشگامان نصف جهان من ازش سرویس داشتم اون هم اصلا قانون مصرف منصفانه نداره و همیشه هم سرعت واقعی میده یعنی اگه 1 مگ بگیری رو حدود 100-120 و اگه 512 بگیری هم بین 60-70 و بهمین ترتیب سرعتای دیگه اما بزرگترین عیبش که ادمو کلافه میکنه اینه که قطعیاش فوق العاده بالاس یعنی در روز حدود 2-3 بار قطع میشه و دیگه هم اینکه سرویسای نامحدودش فقط ماهیانه داره.
من یکم مرداد سرویسم تا حدودی بهتر از قبل شده بود رفتم مسافرت امروز رسیدم بازم بدک نیست نمیدونم تو این چند روزم خوب بوده یا یکم مرداد خوب بوده و امروزم خوب شده !!!!!!!!
دوستان آسیاتکی وضعیت چطوری بوده این چند روز؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)