این لنز رو اکثر عکاس های فوتبالی دارن یا حداقل لنزی تو این رنج دارن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با دلار امروز قیمتش میشه 27 میلیون تومن ناقابل!!!
این لنز رو اکثر عکاس های فوتبالی دارن یا حداقل لنزی تو این رنج دارن
با دلار امروز قیمتش میشه 27 میلیون تومن ناقابل!!!
متوجه نمیشم از چی دقیقا عکس میخواید اما کافیه یه سرچی تو همین سایت های ایرانی بکنین توضیحات مفصل هستش
سلام
میخواستم بین این چند مدل منو راهنمایی کنید که کدوم بهتره یا اگه مدل خاصی به نظرتون بهتره ممنون میشم که بدونم.
canon 600d
canon 60d
nikon 3200
nikon 5100
الیته خودم بیشتر 60d رو ترجیح میدم ولی به خاطر قیمت بیشتر دو مدل نیکون رو در اولویت دارم
ممنون میشم در مورد تفاوت های این مدل ها توضیح کاملی بدید![]()
یه عکس که با دوربین حرفه ای گرفته شده و همون عکس که با یه دوربین ساده گرفته شده باشه (تفاوت هاشون)
انتخاب بین نیکون و کنون یک امر سلیقه ایی هست (مثل بی ام و ی و بنز ) و هر کدوم در یک مبحث برتری دارند اما از نظر کلی هر دو برابر اندسلام
میخواستم بین این چند مدل منو راهنمایی کنید که کدوم بهتره یا اگه مدل خاصی به نظرتون بهتره ممنون میشم که بدونم.
canon 600d
canon 60d
nikon 3200
nikon 5100
الیته خودم بیشتر 60d رو ترجیح میدم ولی به خاطر قیمت بیشتر دو مدل نیکون رو در اولویت دارم
ممنون میشم در مورد تفاوت های این مدل ها توضیح کاملی بدید![]()
اول شما باید بودجه رو مشخص کنید چون این دوربین هایی که نوشتید تو یک رنج نیستند! حداقل تا جایی که من میدونم! و اینکه چه انتظاراتی از دوربین دارید ؟ مثلا اگر عکاس شب هستید قطعا کنون حرف اول رو میزند یا اگر عکاسی تو اتلیه رو میخواهید انجام بدید (که سلیقه ایی هست) از نظر من نیکون رو ترجیح میدم و..... باید بدونید تو چه ضمینه ایی میخواهید فعالیت کنید
خرید 600 دی در مقابل 550 دی که همان امکانات رو داره فقط ال سی دی ایش نمیچرخه پول دور ریختن هست!
در مورد نیکون هم d5100 تقریبا مثل همان 600 دی هست
از نظر ریت بوزر ها و نظرات داده شده دوربین 3200 از 60 دی کنون چند پله جلوتر هست (از دید من هر دو تو یک رنج هستند و برتری وجود نداره)
سلیقه ای نیست دوست عزیز کاملا بستگی به این داره که کاربری خریدارش چیه
اون زمانی که کنون برای عکاسی شب حرف اول رو میزد 6 سال پیش بود الان خیلی از دوربین های نیکون بسیار کم نویز تر از نمونه کنونی هستن
یوزر ریت رو بیخیال خیلی از ریویو ها هم فاقد اعتبار هستن چه برسه به امتیاز دهی یوزرها D3200 اصلا در حد 60D نیست
60D کلا کلاسش با اینا فرق داره!
اگه بودجه 60D موجوده که اصلا با اینا نباید مقایس کرد باید بری با D90 یا D7000 نیکون مقایسش کنی
اگر نه که D5100 از D3200 و D3100 بهتره
از بین D5100 و 600D بنده خودم D5100 رو پیشنهاد میدم
صفحه ریویوی D600 نیکون هستش که مقایسه عکس هاش با هر مدل دوربینیه که اونجا خودت انتخاب کنی
مثلا تو همین ایزوی 100 کیفیت عکس پاورشات SX260 جلوی D600 در تعطیلات به سر می برد!!!
البته فکر کنم sinaxex عزیز اشتباه تایپ کردند و به جایی 600D نوشتند 60D
منم فکر میکنم توی این چند مدل اخیر معرفی شده نیکون بهتر از کنن کار کرده
اگه شما بودید کدوم مدل رو و به چه دلیلی انتخاب میکردین !
Canon EOS 600D Kit EF 18-135
Nikon D5100 Kit 18-105
و اینکه این دو لنز ارزش این قیمت رو دارند یا همون 18-55 رو انتخاب کنم.
من خودم قرار بود خیلی ماه قبل یکی از این دوتا رو انتخاب کنم که من 600d رو انتخاب کردم چون فیلمبردایش بهتر از d5100 بود .اون زمون هم فقط 50 تمن قیمتشون باهم فرق داشت
Canon EOS 600D Kit EF 18-135 ا نظر فیلمبرداری عالیه
اما درمورد عکاسی Nikon D5100 با همون لنزی که گفتید خوبه واسه عکاسی اما در کل فرق زیادی ندارن.
تو حالت نمای زنده (یعنی همین نما و سوژه تون رو به جای چشمی در مانیتور ببینید) 600d سرعت فوکوس خودکارش یکم کنده اما تو حالت چشمی سریعه
حتما میخری با همین لنز بخر البته ببین اگه 18-55 و 18-105رو با هم میفروشه هر دوتاشم بخر ولی اگه بودجت نمیرسه یا نمیخوای اختصاص بدی همون 18-55 خودش فعلا کافیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)