سلام من این کارو گردم
با خود دستگاه یه بار فرمت کردم و بازی که یا فرمت ISO بود را بردم داخل پوشه PSP ولی فایلی به نام ISO نبود که دستی درست کردم ولی باز اجرا نشد
سلام من این کارو گردم
با خود دستگاه یه بار فرمت کردم و بازی که یا فرمت ISO بود را بردم داخل پوشه PSP ولی فایلی به نام ISO نبود که دستی درست کردم ولی باز اجرا نشد
سلام.من خیلی وقتهpsp دارم ولی کلا خیلی بازیا روش نصب نمیشه.مدلfat هست.راهنماییم کنید.میترسم دستکاریش کنم
سلام رفقا
من یه پی اس پی گو گرقتم که خیلی ناراحتم کرده
هر کاری میکنم بعضی ار بازی های قشنگ و نمی تونم باهاش اجرا کنم
رو بازی که کلید کینم صفحه سیاه میشه و بعد هم هیچ و خاموش
یا اروره 800010087 رو میده
خواهشا یکی کمک کنه هر مغازه ای رفتم جواب درست حسابی بهم نداده
به احتمال زیاد firmware دستگاهتو باید ارتقا بدی
يكي دو نفر از دوستان لطف كردن چند تا بازي خوب معرفي كردن واسه psp
كه بازي كردم و واقعا جذاب بود
gta - locoroco-dante inferno-motor storm - god of war
ولي من بازي هاي بيشتري ميخوام
الان يه ليست پيدا كردم 250 تا بازي داره
موندم از اينا كدومو سفارش بدم !!!
يكي نيست كمكم كنه ؟
بتونم از اين ليست هم بازي هاي جذاب و خوب رو بخرم ؟
يا حتي mini هاي خوب ....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by manya-atashin; 11-10-2011 at 23:30.
سلام دوست عزیز.
بازی را باید هر کس با سلیقه خودش انتخاب کنه.
اما لیست زیر بازی هایی بوده که خودم از بازی کردنشون لذت بردم(البته ممکنه بازی های بهتری هم باشه که به علت نبودن حضور ذهن داخل لیست زیر نباشند)
محتوای مخفی: list
سلام دوست عزیز.
ورژن فریمور دستگاه شما چند هست.؟؟>
لطفا بگو تا بتونم راهنماییت کنم
موفق باشید.
علی
Last edited by choory; 12-10-2011 at 10:18.
سلام و تشكر از شما .......
من رفتم از بازار يه مموري 16 گيگ خريدم
الان اومدم خونه ميگن سرت كلاه گزاشته ))))):
70 تومن خريدم ... طوري قسم و آيه هم ميخوري مموري سبز مموري سبز ميكرد
يه هزار تومن هم تخفيف نگرفتم !!!
Micro Gate 16 gig
سلام.یکی از آشناهای من یه psp go گرفته.میخواستم بدونم از کجا میشه فهمید که کپی خور دائمه یا موقت؟بعدشم اگه کپی خور موقت باشه و خاموش نکنه مشکلی پیش میاد از لحاظ عمر باتری و خود دستگاه؟سوال بعدیم این که چطوری میتونه روش بازی بریزه؟
سلام.
شما بهتر بود مموری اصل خود سونی میگرفتی تا مارک دیگه ای.بهترین راه هم برا تشخیص مموری اصل تست ساپورت کردن مجیک گیت هست که داخل پست اول این تاپیک توضیح داده شده.
البته اگه از لحاظ حجم مشکلی نداره (یعنی 16 گیگ واقعی هست) و سرعتش خوبه و توی بازی ها فریم فریم نمیشه و اطلاعات روش از بین نمیرون زیاد فکرت را درگیر نکن و از همین استفاده کن.
سلام.الان دیگه psp کپی دایم ( یا بهتر بگم مادربورد قدیمی پاندورا ساپورت) گیر نمیاید . همه مدل های go از وقتی تولید شدن کپی موقت بودن که هیچ گونه مشکلی و ایرادی هم نداره.
شما ابتدا لطف کن ورژن فریمور دستگاه را نگاه کم بگو ببینیم اصلا کپی خور هست یا نه.در صورتی که کپی خور باشه کابل دستگاه را وصل میکنی بهش و بازی ها با فرمت iso یا cso را میریزی داخل فولدر iso و از داخل psp بازی ها را اجرا میکنی.
در صورتی هم که کپی خور نباشه ابتدا باید توسط آموزش هایی که داخل تاپیک کپی خور کردن psp هست دستگاه را کپی خور کنی سپس اثدام به ریختن بازی کنی.
حات standby هیچ گونه ضرری برای دستگاه و باطری نداره.دستگاه خود من از وقتی خریدم روی حالت standby بوده و به ندرت با حالت خاموش کلی دستگاه را خاموش کردم.
Last edited by choory; 15-10-2011 at 13:10.
ممنون از جوابتون.فریمور دستگاه 6.35 pro-a4 هستش که مث اینکه فروشنده خودش ریخته روش.
Last edited by ar.tmu; 15-10-2011 at 14:26.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)