تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 1385 از 1547 اولاول ... 385885128513351375138113821383138413851386138713881389139514351485 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,841 به 13,850 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه TRACKER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

شاتل من از وقتی خطم 3 مگ کردم درست شده و تقریبا لگی توی بازی ندیدم . پینگ داخل وارکرفت اورجینال حدود 87-88 هست . بازی دو تا 2 هم سرور اروپا 95-96 و با دوبی هم 49 میزنه
    من به دوستان شاتلی که الان از پکت لاس ناراحتند گفتم سرعت خطشون رو باید بیارند پایین تا مشکل تایم اوت و لگشون از بین بره . شکایت خودم از شاتل همینه که چرا انقدر کشش خطشون برای 8 مگ بده و روی 8 مگ تایم اوت شروع میشه . خط من روی 8 مگ گیم SNR حدود 20 بود ثابت ولی بازم دایما تایم اوت داشتم حتی روی 4 مگ گیم هم تایم اوت داشتم و فقط و فقط با 3 مگ مشکل حل شد . برای همینم این 1 ماه تموم بشه جمعش میکنم . 3 مگ هم شد سرعت ؟؟؟؟
    از اول مخابرات داشتم تا قبل از کرونا.... (یعنی گزینه دیگه ای نداشتم)
    بعدشم آسیاتک
    و الان شاتل
    بین اینا تنها موردی که لاس دیدم همین شاتل بود... در موارد قبلی پکت‌لاس ندیدم

حالا جالبه اگر بگم بعضا پینگ با ایرانسل (موبایل... نه تی دی) بهتر از ADSL میشه

2. 2 کاربر از TRACKER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

شاتل مشکل داره و مشکلاتش هم روز به روز بیشتر و بیشتر میشه . اکانت 3 مگ چیه دوست عزیز ؟ مثل اینکه متوجه داستان نشدی .مشکلات دوستان شاتلی از تایم اوته نه پینگ بالا
    5-10 میلی ثانیه تفاوت به دلیل تفاوت در پینگ داخلیه و گاهی اوقات هم از ای پی ای که میگیرند هست . شما با یک ای پی میتونی به یک سرور خاص پینگ 90 بگیری و با خاموش روشن کردن مودم و دریافت ای پی متفاوت پینگ 95 بگیری از همون سرور . من هم نگفتم پینگ بالا به خاطر سرعته . مشکل تایم اوت دوستانمون رو گفتم که به دلیل پایین اومدن کیفیت شبکه شاتل پیش اومده و راه حلش هم در کاهش سرعته .دوست گلم حالا شما راه حل بهتر سراغ دارید بگید یا حداقل ای اس پی خودتون رو بگید کیفیتش چطوره .چون با این وضعیت اینترنت شاتل چاره ای جز تخلیه نیست

اولا که خودم شاتل دارم... و بازم میگم پینگ بالا(منظورم 5 تا 10 نیست منظورم 40 50 تا بالا نسبت به ماه گذشتس) ... پکت لاز و تایم اوت هیچ ربطی به سرعت ندارد(تا وقتی که خط براحتی ساپورت میکند)! والسلام

4. 2 کاربر از FXPRO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

فعلا یک ماهو هستم.... اگر خوب موند که هیچ

اگر نموند..... بسته 6 ماهه 45 تومن آسیاتک تا اول مهر تمدید شده.... اونو میگیرم کافیه (مبین نت دارم.... معمولا روی اونم.... برای گیم و همچنین یه مسیر پشتیبان، گفتم ADSL هم تو خونه باشه بهتره)

دوست عزیز لینک این بسته رو میدین ببینم چه جوریه بگیرم رو اون یکی خطم

6. این کاربر از FXPRO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال alottadamage's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2020

پيش فرض

دوست عزیز لینک این بسته رو میدین ببینم چه جوریه بگیرم رو اون یکی خطم

8. 4 کاربر از alottadamage بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

از اول مخابرات داشتم تا قبل از کرونا.... (یعنی گزینه دیگه ای نداشتم)
    بعدشم آسیاتک
    و الان شاتل
    بین اینا تنها موردی که لاس دیدم همین شاتل بود... در موارد قبلی پکت‌لاس ندیدم

حالا جالبه اگر بگم بعضا پینگ با ایرانسل (موبایل... نه تی دی) بهتر از ADSL میشه

درسته
    جالبتر اینکه تجیهزات خودشون مشکل داره و هر بار مقصر رو مخابرات میدونند . البته که مخابرات هیچ وقت قابل اعتماد نبوده و همیشه مشکلات خیلی زیادی برای نصب و رانژه پیش میاره ولی ببین شاتل چی شده که مخابرات مظلوم واقع شده
    مودم td lte ایرانسل داشتم و خراب شد چند روز پیش تعمیرش کردم و بسته هم براش خریدم .پینگش هم ثابته و تایم اوت ندیدم ازش . تفاوت سرعت هم شاتل 3 مگه و ایرانسل 80 مگ

10. 2 کاربر از Refigh687 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

2 مگ اسمی هست یا واقعی ؟ هیچ هزینه دیگه ای نداره ؟

تاريخ عضويت
    May 2020

پيش فرض

2 مگ اسمی هست یا واقعی ؟ هیچ هزینه دیگه ای نداره ؟

آسیاتک محدودیت سرعت نداره، البته یه پشتیبانش که اسم نمیبرم سرعت رو نمیبرد بالا، زنگ زدین گفتین سرعتو ببرین بالا نبردن، بفهمین همونه خلاصه محدودیت سرعت ندارن.

من 6 سال پیش ثبت نام کرده بودم، پس خبر ندارم هزینه اولیه رو، احتمالا یه 10 تومن بگیرن شایدم نگیرن، ولی من هنوز در تعجبم که سرویس 8 62.5 تومنی شاتل واسم 100 تومن در اومد.

اینم اسپید تست آسیاتک قبل اومدن به شاتل (سرویس 8 مگ که روی 14 مگابیت ست کرده بودن)
    Last edited by alottadamage; 12-08-2020 at 15:43.

13. 4 کاربر از alottadamage بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

با سلام به دوستان عزیز
    سرویس 16 مگ گرفتم ولی سرعت روی 4-5 هست . اصلا جوابگو نیستن میگن مشکل خارج از محدوده شاتل هست
    11 ساله مشتری شاتل هستم در این یکسال گذشته خیلی افتضاح شده
    به نظر عزیزان کجا باید تماس بگیرم جهت رفع مشکل؟
    با سپاس فراوان

15. 2 کاربر از ali_ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2020

پيش فرض

با سلام به دوستان عزیز
    سرویس 16 مگ گرفتم ولی سرعت روی 4-5 هست . اصلا جوابگو نیستن میگن مشکل خارج از محدوده شاتل هست
    11 ساله مشتری شاتل هستم در این یکسال گذشته خیلی افتضاح شده
    به نظر عزیزان کجا باید تماس بگیرم جهت رفع مشکل؟
    با سپاس فراوان

سلام، جوابشون که همیشه همینه:

مشکل خارج از شبکه شاتل هست!

پس جای تعجب نیست. snr تون الان رو چنده؟ و اینکه دیتا ریت دقیقا رو چند ست شده؟ اینا رو بگید اول...
    Last edited by alottadamage; 12-08-2020 at 16:09.

17. 3 کاربر از alottadamage بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Black Boy67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2018

پيش فرض

دوستان فکر نکنین آسیاتک دیگه آخر اینترنته. من تا به حال مشکل پکت لاس با شاتل نداشتم (غیر از اون اتفاق چند روز گذشته که موقتی بود)

دوستم آسیاتک گرفته. هزینه سرویس کاهش پینگ آسیاتک ماهیانه 4 هزار تومنه

کارشناس آسیاتک بخواد بره سر خط رو چک کنه هزینه جداگانه میگیره کاری که در شاتل دوبار در سال رایگان هست

خط هنوز رانژه نشده دو روز از قرارداد کم شده

من خودم شبی نبود که با پارس انلاین مشکل نداشته باشم اما همینجا هستن کسانی که هنوز راضی ان

خلاصه آزمون و خطا کنید ببینید کدوم بهتره چون یک نفر تجربه بهتری با یک شرکت داشته دلیل بر برتریش نمیشه (این شامل خودم و شاتل هم میشه)

و همیشه اول ارزونترین سرویس یک شرکت رو بگیرید که اگر بد بود خیلی ضرر نکنید. این توصیه من هست
    Last edited by Black Boy67; 12-08-2020 at 17:24.

19. 6 کاربر از Black Boy67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •