تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1385 از 1746 اولاول ... 385885128513351375138113821383138413851386138713881389139514351485 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,841 به 13,850 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

والا من 2 3 تا ادلیست ترکیه دارم خیلی ادعاشون میشه که ترکیه از همه جا قوی تره
    الان پاکشون می کنم

2. این کاربر از kamron_devil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال pancha73's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

دوستان از وقتی که patcher و client عوض شده من هر بار می خوام لول رو باز کنم باید دوبار open کنم بار اول نمیاد اما بار دوم که open میکنم میاد،همه اینطوری هستن یا من فقط اینطوری ام ؟
    ----------
    اقا اینا یادشون رفته بود gnar رو تو free چمپا بزارن،تازه الان اضافه کردن، الان 11 تا free champion هست همون طور که میدونین هر چمپی که release میشه 2 هفته بعدش free میشه اما gnar رو free نکردن تازه الان که شنبه هست یادشون اومده اضافه کردنش به free champa سرور EU Nordic & East فقط اینطوری یا بقیه سرور ها هم اینطوری ان ؟؟

4. 2 کاربر از pancha73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه s-arash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

Rip SKT T1 K

رمز بردن از SKT اینه که توی اسم تیمتون White باشه
    Samsung Galaxy White
    Najin White Sheild

3-0 و 3-1 دو سری بازی پشت سر هم باخت و در نهایت Qualify نشدن برای World Championship
    به SKT لقب پدیده این دوره از مسابقات OGN رو در Epic Fail شدن می شه داد

داره خودمونی میشه Accursed Prince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

;((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
    بحث لولی که گریه داره
    واقعا غم انگیزه البته من نورمال 4 تا ترول هم تو تیم باشه واسم مهم نیست منم خودم رو جفتشون میکنم میرم ترول
    ولی Ranked خیلی مهمه واسم بعضیاشون از همون اول شروع میکنن به فلیم کردن اینو اون آخرشم هیچ غلطی نمیکنن نوبن اکثرا !
    طرف میبینه من رفتم Bot میره Blue من رو میزنه چون Top رو باخته لجش میگیره اون monster کوچوله کنار Goblin رو نمیزنه که من خودم برم بزنم زمان Blue من طول بکشه
    خب اینم از قوانین jungle هست .. وقتی میدزدی ماله کسی رو نباید goblin اخری رو بزنی و باید بزاری بمونه ..

البته وقتی رو rengar میای hydra میبندی با w و hydra passive و خودش همشون میمیرن :| اصولا با hydra میمیرن همشون با این که نمیزنی :|

پروفشنال GL & HF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    سردترین شهر ایران

پيش فرض

Head of knazix اصلا به رنگار چیز خاصی نمیده فقط داخل بروش پهنایه دیدش از بقیه بیشتر میشه که نسبت به چیزی که به کازیکس میده خیلی مسخره هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه Fiddle's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

خب اینم از قوانین jungle هست .. وقتی میدزدی ماله کسی رو نباید goblin اخری رو بزنی و باید بزاری بمونه ..

البته وقتی رو rengar میای hydra میبندی با w و hydra passive و خودش همشون میمیرن :| اصولا با hydra میمیرن همشون با این که نمیزنی :|
    ای کاش تیم دشمن اینکارو بکنه
    این کارو هم تیمی من که تاپ رو باخته میکنه که مثلا حال منو بگیره -.-
    با گنک هایی که من میکنم بازم میبازن :|||||||

داره خودمونی میشه Accursed Prince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

Head of knazix اصلا به رنگار چیز خاصی نمیده فقط داخل بروش پهنایه دیدش از بقیه بیشتر میشه که نسبت به چیزی که به کازیکس میده خیلی مسخره هست

درسته .. RANGE دید رو تو علفا بالا میبره فقط .. چیزی که به خا میده خیلی بهتره ! 4 سکیل FULL میکنه لامصب !

ولی HEAD OF KHAZIX هم خوشگلی خودش رو داره برا خودش .. )

ای کاش تیم دشمن اینکارو بکنه
    این کارو هم تیمی من که تاپ رو باخته میکنه که مثلا حال منو بگیره -.-
    با گنک هایی که من میکنم بازم میبازن :|||||||
    اوه اوه .. هم تیمین اینا !؟ .. اصولا باید همشو بکشه که پول بگیره بیشتر ! اصولا اینجوریمیکنن هم تیمی ها . این دیگه نخبه اس ! )
    Last edited by Accursed Prince; 30-08-2014 at 23:07.

اگه نباشه جاش خالی می مونه alone_son's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    AshEnvAle

پيش فرض

آقا ما برگشتیم
    رفته بودم بانه یه سری چیزا را چک کنم که خیلی محرمانست نمیتونم بگم در کل یه سفر کاری از طرف رایوت بود دیگه فقط در همین حد بگم که خبرای خوشی در راهه
    victorious skin ماله ashe هست واسه همین بود استاد aloneson به صورت نا محسوس اطلاعات جمع می کردن من میگم هیچ کاره استاد بدون دلیل نیست ، چقدر بزرگوار هستن استاد
    ای بابا ما نامحسوس میرسونیم که هم ریا نشه هم پرو ها را بشناسیم که سال دیگه برا مسابقات آخر سیزن چهارتا تیم بتونیم بفرستیم بترکوووووووونم

مقدسات؟!!!

11. 2 کاربر از alone_son بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Fiddle's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

اوه اوه .. هم تیمین اینا !؟ .. اصولا باید همشو بکشه که پول بگیره بیشتر ! اصولا اینجوریمیکنن هم تیمی ها . این دیگه نخبه اس ! )
    این نخبه ها همیشه تو Promo میان جالبه -.-

داره خودمونی میشه Silence Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

این نخبه ها همیشه تو Promo میان جالبه -.-
    اتفاقا من یادمه وقتی Pormo Gold بودم یکی از اینا افتاد تو تیمم ترول کرده بود میومد مید فید میداد میرفت بوت فید میداد همه جارو فید کرد دیگه کسی بازی نکرد همه تو باس موندن تا زودتر بازیو تموم بکنن نمیدونم مرض دارن اینا چه مرگشونه یادمه فقط بازی اول باختم که اون این کارو کرد 3 بازی بعدشو پشت سر هم بردم جالبیش اینجاست که ما کاری نکردیم که بگیم بیاد اینکارو بکنه همه خیلی خوب و توافق کرده داشتیم بازی می کردیم که اولین فیدشم رفت مید داد هیچوقت یادم نمیره یکی میگفت ریوت باید آیپی شو بن بکنه
    Last edited by Silence Hunter; 31-08-2014 at 00:37.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •