واقعا بعد از یک ماه قطعی سرعت پایین بودن با امروز سه روزه ناجور داره حال میده مخابرات دمش گرم .
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
واقعا بعد از یک ماه قطعی سرعت پایین بودن با امروز سه روزه ناجور داره حال میده مخابرات دمش گرم .
![]()
شاتل مركز 3 ساعت 2:15 بامداد كسي سرعتش تو توشب اينجوري هست؟(واسه خودمم عجيبه نميدونم جريان چيه از زماني كه به مركز3اومدم اينجوري شده قبلا مركز 8سرعتم رو70بود
[IMG]png[/IMG][IMG][/IMG]
Last edited by sasan.69; 30-10-2012 at 02:22.
دوستان من سرویس 512 اندیشه محدود دارم چرا سرعتم اینقدر پایینه آخه ممکنه که از تنظیمات کانفیگ مودم باشه . توشب سرعتم به 30 هم نمیرسه توروز هم به 70 اگه اموزش تصویریه کانفیگ مودم رو کسی میتونه بزاره ممنون میشم . با تشکر
اندیشه کلا خراب شده .
من 128 داشتم ...
پارسال سرعتم پایین 100 نبود ...
الان خودشو بکشه رو35
شبا هم 15
حقیقتا اینطور که دوستان داخل تاپیک شاتل میگند ، اوایل دانلود شبانه اینطور هست و اگر یه مدت زیاد دانلود کنید ؛ محدود میشید به چند کیلوبایت.
مال من که نامحدوده 256 فرقی نکرده. حومه ی رشت. بدتر یکم پینگشم ناجور شده.
درود به همه دوستان ! من سرویس محدود اندیشه دارم توی منطقه 4 ! الان 2 روزی میشه که هر 15-20 دقیقه یکبار اینترنتم 10 ثانیه قطع میشه ! چراغ مودم روشنه ، حتی توی قسمت گزارشات سیستم اکانتینگ اندیشه هم هیچ قطعی ثبت نمیشه ، ولی دانلودها قطع میشن و توی بازیهای آنلاین هم پیغام connection lost میده !! مطمئنم که خط من مشکلی نداره ، چون snr از حدود 24 دسی بل کمتر نمیاد و پینگ هم توی سرورهای اروپایی حدود 150_160 میلی ثانیه بیشتر نیست !! دوستانی که توی منطقه 4 زندگی میکنن کسی همچین مشکلی نداره ؟ ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید !!![]()
دوست عزیز مشکل کلیه ( البته برای همه اتفاق نمی افته )
من لاهیجان هستم و همین مشکلو دارم
زنگ بزن اندیشه پیگیری کن
پشتيباني بهم گفته سرعتم تو روز و شب به يه سرعت معيني بسته شده يعني ميشه؟؟؟ شب و روز يكسان؟
بچه های اندیشه, کسی نتش قطعه؟
من زنگ زدم پشتیبانی گفت باید مودمم رو دوباره کانفیگ کنم. کسی میتونه راهنماییم کنه چطوری این کار رو انجام بدم. مودمم هم TD-8811 هست
با وارد کردن عدد 192.168.1.1 در مرورگرهام هیچ اتفاقی نمی افته؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Last edited by G.D.ragon.Ir; 04-11-2012 at 11:34.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)