تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1385 از 2014 اولاول ... 3858851285133513751381138213831384138513861387138813891395143514851885 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,841 به 13,850 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

دویل جان دستت درد نکنه
    برای من هم همه رو صفر بزار
    حیف کلاسی که پیچوندیم تا بازی رو ببینیم
    اخه ادام اعصابش خورد میشه وقتی میبینه تیم خوب بازی نمی کنه و می بازه
    خدایش اگه خوب بازی می کرد و می باخت اگه کسی شاکی میشد
    تعویض اشتباه
    پاسهای اشتباه
    دوندگی کم
    غیرت زیاد!!!!!!!!!!!!!!!

بعد می گن چرا تماشاچی ها .............

به امید برد در بازی بعدی

من که خیلی خوش بینم
    بازی بعدی صد در صد نتیجه می گیریم

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

سعیدلو : امشب با علی آبادی مشکلات پرسپولیس را بررسی می کنیم

کانون هواداران پرسپولیس : معاون اجرایی رئیس جمهور از نشست خود با رئیس سازمان تربیت بدنی در مورد وضعیت باشگاه پرسپولیس خبر داد و گفت: در نشست امشب مشکلات پرسپولیس را بررسی و زمینه رفع آنها را فراهم خواهیم کرد.
    علی سعیدلو در گفتگویی ضمن بیان این مطلب افزود: مجموعه مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره همچنان هدایت تیم پرسپولیس را برعهده خواهند داشت و نباید اخبار حاشیه ای که در جهت تضعیف تیم پرسپولیس مطرح می شود، را منتشرکرد.
    سعیدلو اضافه کرد: اعضای هیئت مدیره و مدیرعامل پرسپولیس امسال زحمات زیادی را برای این تیم متحمل شده اند و با وجود تمامی افت و خیزهای اخیر این تیم همچنان در جمع مدعیان قهرمانی قرار دارد و نباید برخی شایعات باعث دلسردی مسئولان باشگاه و هواداران پرطرفدار پرسپولیس شود.

معاون اجرایی رئیس جمهور در خصوص خبر بازگشت وی به پرسپولیس و این بار به عنوان رئیس مجمع این باشگاه اظهار داشت: مشغله کاری درهیئت دولت اجازه نمی دهد تا فرصت کافی برای حضور در این مسئولیت را داشته باشم و به همین دلیل اساسا زمان لازم برای پذیرفتن چنین مسئولیتی را ندارم . البته بنده در هر شرایطی برای کمک به پرسپولیس آماده ام و تاکنون در حد توانم در جهت حل مشکلات این باشگاه تلاش کردم.
    وی ادامه داد: البته امشب در نشستی که با آقای علی آبادی رئیس سازمان تربیت بدنی و رئیس مجمع باشگاه پرسپولیس خواهیم داشت مشکلات پرسپولیس را بررسی و تلاش خواهیم کرد تا زمینه رفع این مشکلات را فراهم کنیم.
    سعیدلو دربخش دیگری از سخنان خود در خصوص کمک های دولت به باشگاه پرسپولیس تصریح کرد : دولت برای رفع مشکلات باشگاهها به تمام تیم ها نگاه یکسانی دارد و تلاش می کند تا شرایط رشد برابر باشگاهها را فراهم کند. دولت با توجه به علاقمندی و پتانسیل رشته فوتبال درکشور بدنبال توسعه همه جانبه این رشته است و اعتبارات این بخش را با توجه به این هدف ویژه تخصیص می دهد.
    وی یادآورشد: دو باشگاه استقلال و پرسپولیس هم تاکنون از طریق سازمان تربیت بدنی کمک های مالی لازم را دریافت کرده اند ولی همانطور که بارها تاکید کرده ایم بخش عمده ای ازهزینه های این دو باشگاه باید ازطریق جذب حمایت کننده های مالی، تبلیغات و سایرمنابع تامین شود که خوشبختانه هر دو باشگاه در این زمینه گام های خوبی را برداشته اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

زارع: حق ملوان بود كه پيروز شود

کانون هواداران پرسپولیس : مازيار زارع در گفت و گویی، اظهار داشت: بايد قبول كنيم ملوان بازي زيبايي به نمايش گذاشت و تمام نقاط زمين را بسته بود تا پرسپوليسي‌ها در گلزني ناموفق باشند.
    وي ادامه داد: با توجه به دوندگي زياد و روحيه مناسب بازيكنان ملوان پيروزي حقشان بود. نبايد تلاش آنها را زير سوال ببريم.
    وي خاطر نشان كرد: در اين بازي به ناحق محروم بودم. داور بازي مقابل پاس همدان من را با رحمان رضايي اشتباه گرفت و به من كارت زرد داد.
    اين بازيكن افزود: تيم ها مقابل استقلال و پرسپوليس با توجه به پخش زنده و بازي در تهران انگيزه زيادي دارند. به همين دليل با دفاع كردن چشم به ضد حملات دارند.

زارع در خصوص ديدار مقابل ذوب آهن گفت: ذوب آهن تيم صدر جدولي است. امتياز گرفتن در خانه حريف سخت است. همانطور كه پس از ناكامي برابر سايپا، در همدان پاس را مغلوب كرديم؛ در اصفهان نيز بايد به فكر همين كار باشيم.
    هافبك تيم فوتبال پرسپوليس درباره غيبت خودش و كريمي گفت: پرسپوليس آنقدر مهره دارد كه بعيد مي دانم بازيكناني كه مصدوم يا محروم باشند جايگزين نداشته باشند.
    مازيار زارع در خصوص بازي تيم ملي مقابل گاليسيا گفت: تجربه بسيار خوبي بود. بازيكنان مطرح و بزرگي مقابل تيم ملي ايران قرار گرفتند.
    وي افزود: 60 دقيقه در اسپانيا به ميدان رفتم. دايي از من در نيمه اول راضي بود اما در نيمه دوم سعي كرد بيشتر به من استراحت دهد. خوشبختانه كادر فني از عملكرد من در اسپانيا رضايت داشت.
    زارع خصوص مصدوميتش گفت: از ناحيه كشاله مشكل دارم. اميدوارم به بازي مقابل ذوب آهن برسم.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

كريمي: پس از شكست نمي توان حرف زد

کانون هواداران پرسپولیس : علي كريمي در گفت‌ و گویی، اظهار داشت: بازي را ديدم اما دوست ندارم هيچ حرفي ببزنم چون فكر مي‌كنم اينطور راحت‌تر هستم.
    وي افزود: هواداران و مردم به من لطف دارند كه غيبت من را اينطور بزرگ توصيف كردند اما در موفقيت يك تيم 11 بازيكن شريك هستند.
    وي ادامه داد: ملوان نشان داد يكي از تيم‌هاي خوب شهرستاني است. ما هم بايد قبول كنيم كه يك روز بد را پشت سر گذاشتيم.
    كريمي خاطرنشان كرد: اميدوارم با فراموشي بازي ملوان، مقابل ذوب آهن كه بازي سختي است 3 امتياز را بگيريم. از دست دادن امتياز عواقب خوبي براي ما ندارد.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

باشگاه پرسپوليس به مدير برنامه‌هاي قطبي هشدار داد

کانون هواداران پرسپولیس : افشين قطبي در خصوص پرداخت بخشي از مبلغ قراردادش به مسئولان باشگاه پرسپوليس قول داده بود. اما تا امروز خبري از پرداخت اين پول نشده است. همين موضوع باعث شد مسئولان باشگاه پرسپوليس به مدير برنامه‌هاي قطبي هشدار دهند تا او هرچه سريعتر نسبت به پرداخت 180 هزار دلار اقدامات لازم را انجام دهد.
    مدير برنامه‌هاي قطبي در اين باره گفت: اين پول در ايران است، اما بنا بر دلايلي هنوز به حساب باشگاه پرسپوليس ريخته نشده است. تا روز شنبه 180 هزار دلار را به حساب باشگاه واريز و فيش آنرا تحويل مديرعامل پرسپوليس خواهم داد.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

پیروانی: سرتان را بالا بگيرد و با جديت به كارتان ادامه بدهيد

کانون هواداران پرسپولیس : شكست پرسپوليس مقابل ملوان بهترين فرصت را از اين تيم براي نزديك شدن بهتيم صدرنشين گرفت.
    تمرينان پرسپوليس صبح چهارشنبه در مجموعه انقلاب تهران پيگيري شد. بازيكنان اصلي به ريكاوري پرداختند و بازيكناني كه در برابر ملوان در تركيب ثابت پرسپوليس قرار نداشتند به كار بدني زير نظر ريكاوري پرداختند.
    تمرين پرسپوليس صبح پنجشنبه هم درمجموعه انقلاب پيگيري خواهد شد. نكته حايز اهميت تمرين امروز پرسپوليس به صحبت‌هاي پيرواني با بازيكنان پرسپوليس باز مي‌گشت سرمربي در صحبتي با بازيكنان خطاب به آنها گفت:سرتان را بالا بگيريد و با قدرت به كارتان ادامه بدهيد. هنوز ليگ براي ما تمام نشده است. بنابراين با جديت به كارتان ادامه بدهيد. ما شکست بدي خورديم اما اين نتيجه قابل جبران است.
    بازيکنان پرسپوليس هم در اين تمرين دقايقي با سرمربي تيم صحبت کردند.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

مدیر برنامه های قطبی: پول در صرافی است!

کانون هواداران پرسپولیس : مهدی حاج باقر مدیر برنامه های قطبی ادعا کرد بدهی افشین به پرسپولیس به دلیل تعطیلات ژانویه پرداخت نشده است.
    حاج باقر در این باره گفت:« افشین این مبلغ را از طریق صرافی بین المللی در آلمان برایم فرستاده است اما شرکت آلمانی از او فتوکپی فیش پرداختی را خواسته. به همین دلیل چون این روزها اروپا تعطیل است ، پرداخت بدهی از سوی ما به تاخیر افتاده است. اتفاقا امروز با معاون مالی پرسپولیس حرف زدم و گفتم پول را تا شنبه به حساب آنها می ریزیم.
    ظهر امروز یکی از خبرگزاریها نوشته بود:« باشگاه پرسپولیس به دلیل عدم پرداخت 180 هزار دلار به مدیربرنامه‌های قطبی هشدار داد.»
    افشین قطبی برای تعطیلات ژانویه به استرالیا سفر کرده است. درحالی که قبلا گفته می شد این سفر به دعوت پیم وربیک بوده است ، حاج باقر گفت:« پیم وربیک هم فعلا که در استرالیا نیست و به کشورش برگشته ولی شاید در روزهای آتی و با بازگشت او ، این دو برای همکاری مجدد مذاکره کنند.»

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

سعداوي: روز سختي را سپري كردم

کانون هواداران پرسپولیس : نعيم سعداوي در گفت ‌و گویی، اظهار داشت: ملوان از بحران خارج شده بود و مقابل ما بسيار خوب بازي كرد. متاسفانه اين تيم را دست كم گرفته بوديم.
    وي افزود: اين باخت درس‌ بسيار خوبي را براي ما به همراه داشت و هشدار جدي به تيم ما كه مي‌خواهد به قهرماني برسد؛ داد.
    سعداوي ادامه داد: ملوان با بازي بسته و چشم دوختن به ضد حمله‌ها ما را غافلگير كرد. در اين نتيجه كل مجموعه باشگاه مقصر است و هيچ ربطي به شخص خاصي ندارد.
    سعداوي خاطرنشان كرد: اولين حضور من روي نيمكت پرسپوليس روز بسيار بدي برايم بود.
    مربي تيم فوتبال پرسپوليس در خصوص بازي مقابل ذوب آهن گفت: از ذوب آهن شناخت كافي دارم. خوشبختانه در بازي آينده كريمي و زارع دو بازيكن خوبمان به ما اضافه مي‌شوند. مي توانيم ذوب‌آهن را در اصفهان زمين‌گير ‌كنيم.
    وي افزود: به پتانسيل بالاي پرسپوليس اميدوار هستيم. بازيكناني داريم كه هركدامشان در هر تيمي مي‌تواند سرنوشت‌ساز باشد.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

هدايتي: دوست دارم به قولي كه داده ام عمل كنم

کانون هواداران پرسپولیس : بازي روز گذشته را ديديد؟
    بله. متاسفم كه 3 امتياز حساس را از دست داديم. به همين دليل 2 ساعت سر درد داشتم.

دليل نرفتن شما به هتل بازيكنان قبل از بازي با ملوان چه بود؟
    جوابي ندارم. اين را از مدير عامل باشگاه سوال كنيد.

قرار بود برويد؟
    بله.

آيا مشكلات بين شما و ساير اعضاي هيئت مديره باعث اين باخت ها نمي شود؟
    صد در صد همين طور است. در نيم فصل اول تمام خواسته هاي باشگاه را برآورده كردم، اما آخرش چه شد؟

پس مشخص است هنوز با مصطفوي مشكل داريد؟
    خير. من با مصطفوي مشكلي ندارم. خودش هم مي داند. حرف من چيز ديگري است. دوست دارم پرسپوليس سربلند باشد. من به عنوان عضو كوچكي از باشگاه دوست دارم قولي كه به هواداران دادم را انجام دهم.

چه قولي؟
    قهرماني مجدد پرسپوليس در ليگ برتر و آسيا كه بايد به آن عمل كنم. در اين راه همه با هم همراه باشند.

مگر فردي وجود دارد كه دنبال اين هدف نباشد؟
    بعيد مي دانم، اما مردم همه چيز را مي دانند. لازم نيست من توضيح بدهم. هميشه افرادي وجود دارند كه دوست ندارند اين تيم نتيجه بگيرد.

چه راهكار‌هاي براي اين مشكلات داريد؟
    كشور ما بهترين مديران را دارد. يكي از آنها علي آبادي است. در بخش ورزش كشور كار را به او بايد سپرد تا ايشان تصميم گيري كنند. فقط بايد بگويم اميدوارم افرادي پيدا شوند كه به عشق مردم پول خرج كنند و همه با او صادق باشند.

در پايان اگر حرفي داريد؛ بگوييد؟
    از تمام هواداران تشكر مي كنم. از آنها مي خواهم به عنوان عضو كوچكي از باشگاه پرسپوليس به هيچ عنوان به مسئولان باشگاه و بازيكنان توهين نكنند و احترام آنها را حفظ كنند.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

پیوس: انگار مصطفوی در پرسپولیس به گنج رسیده که رهایش نمی کند

کانون هواداران پرسپولیس : کاپیتان سابق تیم فوتبال پرسپولیس تهران گفت: تنها مشکل پرسپولیس مصطفوی است که انگار در این باشگاه به گنج رسیده و دست بردار نیست.
    فرشاد پیوس در خصوص شکست پرسپولیس مقابل ملوان تصریح کرد: بازیکنان پرسپولیس در بازی با ملوان آنقدر سنگین بودند که به نظر می رسید هر کدام به پاهایشان وزنه بسته اند و در روزی که فوتبال یخ زده و سردی را به نمایش گذاشتند تیم ملوان بسیار با انگیزه بود. وی اضافه کرد: هر چه بازیکنان پرسپولیس در استفاده از فضاها و موقعیتهای گلزنی ناکام بودند بر عکس بازیکنان ملوان با دوندگی و توان بالا عمق دفاع پرسپولیس را هدف گرفته بودند. وی تصریح کرد: هر کدام ازستاره های پرسپولیس بازیکنان بزرگی هستند که حرفهای زیادی برای گفتن در سطح فوتبال آسیا دارند اما نمی دانم چرا در بازی با ملوان کم فروغ ظاهر شدند.

کاپیتان سابق تیم فوتبال پرسپولیس افزود: تمام مشکلات تیم فوتبال پرسپولیس در این فصل نداشتن یک مدیر خوب و پرسپولیسی است.

پیوس ادامه داد: باید اعضای هیئت مدیره هر چه سریعتر نسبت به برکناری مصطفوی استقلالی تصمیم بگیرند و مدیریت این باشگاه را به دست کننده کار بدهند.

وی تصریح کرد: البته واقعا برایم جای سئوال است که چرا خود مصطفوی دست بر دار این تیم نیست ، حتما در پرسپولیس گنجی پیدا کرده که به هیچ وجه نمی خواهد از سمتش کنار برود.

وی تاکید کرد: تیم پرسپولیس برای برگشت به رقابتهای لیگ و رسیدن به عنوان قهرمانی به یک شوک مدیریتی نیازمند است که چاره آن هم عزل مصطفوی است و بس در غیر اینصورت باید شاهد حضور در جایگاههای پایین جدول هم باشیم.

پیوس با تاکید بر اینکه پیروانی مربی جوان و خوبی است ، گفت: افشین از مربیان با دانش و خوب ایرانی است که باید چند بازی دیگر هم به وی فرصت داد تا شایستگی های خود را ثابت کند .

وی گفت: من به عنوان یک پرسپولیسی از پیروانی حمایت می کنم چرا که حیف است مربیانی چون وی به این راحتی از صحنه فوتبال ما خارج شوند.

کاپیتان سابق تیم فوتبال پرسپولیس ادامه داد: البته افشین باید بپذیرد که در بازی با ملوان اشتباهاتی در چیشن خود داشت و برای تعویض کردن بسیار عجولانه تصمیم گرفت.

وی در خصوص عملکرد خط دفاعی یادآور شد: در بازی دیروز بازیکنان دفاعی بسیار باز و پراکنده بازی می کردند و اصلا در حدو اندازه ای خودنبودند.

وی با اشاره به بازی رضایی گفت: رحمان هنوز فاصله های زیادی با روزهای اوجش دارد و پیروانی باید رفته رفته به وی فرصت بازی بدهد نه اینکه از ابتدا در ترکیب اصلی قرارش بدهد.

پیوس به عدم حضور باقری اشاره کرد و افزود: نام کریم باقری برای هر تیمی مشکلاتی را به همراه خواهد داشت و از جایی که کریم مرد چنین بازیهایی است باید از ابتدا در ارنج قرار می گرفت.

وی عملکرد حقیقی در چارچوب دروازه را همراه با نوسانات زیادی دانست و عنوان کرد: حقیقی در بازیهایی که برای پرسپولیس انجام داده نوسانات زیادی داشته وعابدزاده باید بیشتر از اینها با وی تمرین کند.

کاپیتان سابق تیم فوتبال پرسپولیس اظهار داشت: بازی در پرسپولیس برای هر بازیکنی افتخاراست و آنهایی که دارند در این تیم بازی می کنند باید شبانه روز دعا کنند که دراین تیم هستند چرا که آرزوی هر بازیکن ایرانی حضور در پرسپولیس و استقلال است.

وی در خصوص شعارهای تماشاگران به پپروانی و مدیریت باشگاه بیان کرد: هوادارن پرسپولیس حق دارند که نخواهند یک مدیر استقلالی تیم آنها را مدیریت کند اما در مورد پیروانی و بازیکنان باید صبورتر باشند و بجای تشویق تیم حریف نیز تیم خود را تا دقیقه 90 حمایت کنند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •