بی زحمت یه پینگ از 4.2.2.4 بگیر من هنوز شارژ نکردم.
شما که PC هستی یه قند شکن خوب به آلمان یا انگلیس بزن راحت بدون هیچ داستانی بازی کن. دیگه غصت چیه ؟
کنسول داستانه
بی زحمت یه پینگ از 4.2.2.4 بگیر من هنوز شارژ نکردم.
شما که PC هستی یه قند شکن خوب به آلمان یا انگلیس بزن راحت بدون هیچ داستانی بازی کن. دیگه غصت چیه ؟
کنسول داستانه
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=108ms TTL=53
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=109ms TTL=53
Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 108ms, Maximum = 109ms, Average = 108ms
غصه اینجاست که پکت داره با وی پی انا شاتل اینجا، پینگ خیلی خوبی هم نمیده، خوب بود اوایل، ولی خب بدتر شد و راضی نیستم، خیلی آزاردهنده هست.
چخبره 108
برا من بین 75 تا 85 میچرخید 1 سال اخیر...ببین چی شده
حالا 4.2.2.4 مهم نیست، به کنار (با اینکه اوایل 85 میداد) با بقیه سرورای گیم هم مشکل داره و مشکل اینجاست
شما کدوم مرکز مخابراتی هستید؟
شاتل من از وقتی خطم 3 مگ کردم درست شده و تقریبا لگی توی بازی ندیدم . پینگ داخل وارکرفت اورجینال حدود 87-88 هست . بازی دو تا 2 هم سرور اروپا 95-96 و با دوبی هم 49 میزنه
من به دوستان شاتلی که الان از پکت لاس ناراحتند گفتم سرعت خطشون رو باید بیارند پایین تا مشکل تایم اوت و لگشون از بین بره . شکایت خودم از شاتل همینه که چرا انقدر کشش خطشون برای 8 مگ بده و روی 8 مگ تایم اوت شروع میشه . خط من روی 8 مگ گیم SNR حدود 20 بود ثابت ولی بازم دایما تایم اوت داشتم حتی روی 4 مگ گیم هم تایم اوت داشتم و فقط و فقط با 3 مگ مشکل حل شد . برای همینم این 1 ماه تموم بشه جمعش میکنم . 3 مگ هم شد سرعت ؟؟؟؟
Last edited by Refigh687; 11-08-2020 at 22:24.
مشکل از شبکه شاتل هست نه سرعت و ... شاید مشکلی که دارند اکانتهای 3 مگ رو تحت الشعاع قرار نمیده.
پینگ بالا ربطی به سرعت نداره
شاتل مشکل داره و مشکلاتش هم روز به روز بیشتر و بیشتر میشه . اکانت 3 مگ چیه دوست عزیز ؟ مثل اینکه متوجه داستان نشدی .مشکلات دوستان شاتلی از تایم اوته نه پینگ بالا
5-10 میلی ثانیه تفاوت به دلیل تفاوت در پینگ داخلیه و گاهی اوقات هم از ای پی ای که میگیرند هست . شما با یک ای پی میتونی به یک سرور خاص پینگ 90 بگیری و با خاموش روشن کردن مودم و دریافت ای پی متفاوت پینگ 95 بگیری از همون سرور . من هم نگفتم پینگ بالا به خاطر سرعته . مشکل تایم اوت دوستانمون رو گفتم که به دلیل پایین اومدن کیفیت شبکه شاتل پیش اومده و راه حلش هم در کاهش سرعته .دوست گلم حالا شما راه حل بهتر سراغ دارید بگید یا حداقل ای اس پی خودتون رو بگید کیفیتش چطوره .چون با این وضعیت اینترنت شاتل چاره ای جز تخلیه نیست
این هم تست پینگ و سرعت با فرانکفورت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و این یکی با یک سرور دیگه از فرانکفورت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کل پینگ ها اصلا مثل 1.5 ماه پیش نیست . اون موقع با فرانکفورت 78 میداد و با یک سرور دیگه که پینگ بالاتری داشت 81-82 میداد .
فعلا یک ماهو هستم.... اگر خوب موند که هیچ
اگر نموند..... بسته 6 ماهه 45 تومن آسیاتک تا اول مهر تمدید شده.... اونو میگیرم کافیه(مبین نت دارم.... معمولا روی اونم.... برای گیم و همچنین یه مسیر پشتیبان، گفتم ADSL هم تو خونه باشه بهتره)
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)