تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1384 از 4428 اولاول ... 38488412841334137413801381138213831384138513861387138813941434148418842384 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,831 به 13,840 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال alijigari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    مقدار قابل قبول snr باید چند باشه؟؟ واسه من روی 29
    Line Attenuation هم روی 36
    شاید snr را اشتباه میکنید اگر واقعا 29 باشد انگار از خود پورت شما در مخابرات یک کابل به پشت کامپیوتر وصل شده -چون نصاب ها در مخابرات تازه خروجیشون بین 26 تا 32 هست ! فکر کنم خونه شما چسبیده به مخابرات باشه

12-19 خوب
    20-25 خیلی خوب
    25-30 عالی

لطفا اسم مودم و فاصلتون را ازمخابرات بگین چقدر هست که این عدد را دارین و از کدوم سرویس پارس استفاده میکنید ؟
    Last edited by alijigari; 11-12-2011 at 15:00.

2. این کاربر از alijigari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه faraname's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    ســـــــاری

پيش فرض پاسخ شما

در روز 220 ولي شب 50 !
    خب اين چه ربطي به مركز مخابراتي داره ؟ در روز تجهيزاتشون مشكل نداره ، شب مشكل پيدا مي كنه ؟!!!!!!!!!!

پارس آنلاين حداقل 2 جور ظلم در حق كاربرانش مي كنه :
    1) نسبت به كشورهاي ديگه : قيمت فوق العاده بالاي سرويسهاش.
    2) نسبت به كاربران خودش : خيلي پيش اومده كه كاربري با سرويس پايين تر ، سرويس بهتري داشته.
    اين مورد دوم ، خيلي به آدم فشار مياره : پول بيشتري بدي ، اما يكي ديگه حالشو ببره !
    شكي نيست كه پارس ميتونه اين وضع رو درست كنه ، اما نميدونم چرا درستش نمي كنن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    دوست عزیز
    اون چیزی که بنده نوشتم عین واقعیت هست . حداقل چندین مهندس زبده شبکه از دوستان نزدیک من هستن و حتی توی خود پارس آنلاین هم کسانی رو دارم که از اونها نقل قول میکنم . توجه داشته باشید که از خودم چیزی ننوشتم و آنچه نوشتم بر اساس اظهارت خود مسئولین این دو ارگان دولتی و خصوصی بود .

حالا شما می فرمایید افت سرعت ربطی به زیر ساخت نداره . من از شما سوال می کنم . و خوشحال میشم شما جواب بدید .

شب عاشورا همین امسال بنده رفتم فایلی رو دانلود کنم . سرعت دانلودم مشابه روز بود . همین دیشب هم رفتم یک فایل رو دانلود کنم . سرعت به زور به 30 کیلوبایت می رسید . چرا ؟

بر اساس حرف شما پارس محدود می کنه و ضعف آی اس پی عامل داستان هست . ( فرضا" قبول )

یعنی پارس شب عاشورا معرفت اش گل کرده و خطوط رو آزاد گذاشته؟

نه خیر .

دلیل اش ساده است . وقتی خود شرکت داره میگه که ما تو منطقه شما مشکل سخت افزاری داریم و دیگه نمی تونیم از یک سرعتی بالاتر خدمات بدیم شما آخر خط رو بخون .

دلیل بالا بودن سرعت تو شب عاشورا هم محرز هست .

منطقه ما جنوب شهر هست موقع تعطیلات ملت رفتن ولایت های خودشون . من موندم و پهنای باندی که یورز هاش نیستن .
    دیگه تا تونستم جای اونا من دانلود کردم . من فکر کنم مفهوم share بودن خطوط جز این معنا نداره . ( حداقل خودشون که این طور میگن )
    وقتی هر شب به طور مثال 8 نفر از یک پهنای باند 2 مگ استفاده می کنن سرعت دانلود میشه چند ؟

حالا این 8 تا بشن 2 تا میشه چند ؟

عید امسال که کلا 13 روز تعطیلات رایگان بود چرا سرعت انقدر افت کرده بود ؟

پارسال همین آذر ماه یک شب سرعت دانلود من شده بود 10 kb و یه پسردایی دارم که منطقه مخابراتی شون عالیه سرعت دانلود با 128 از 200 kb هم بیشتر شده بود . به نظر شما چرا اون سرعت اش 200 بود و من 10 ؟

شما حرف خود شرکت رو قبول نداری .

رفتم میگم سرعت بالاتر میخوام و پولش رو هم میدم میگه به خدا منطقه مخابراتی شما از لحاظ سخت افزاری مشکل داره . ما هم بخواهیم بدیم , مخابرات دست ما رو بسته . بعد شما میگی مخابرات مقصر نیست؟

خود پارسی ها هم میگن افزایش پهنا باند می تونه به حل این مشکل و افزایش یوزر و .. کمک کنه ولی به ما اجازه نمیدن . 100 % شرکتی مثل پارس از پول گرفتن بدش نمیاد ولی همه اش که به اونها ربط نداره . میخوان درست هم بکنن مخابرات میگه نه . 10 تا تو 10 تا شاتل . بدبخت ها رو مجبور کردن پورت های بخشی از کاربر های شهرمون رو جمع کنند چون منطقه شده مال شاتل ( این دیگه آخرشه به خدا ) . در مورد اینکه اکثر isp ها کم فروشی می کنن باهاتون موافقم و درش حرفی نیست ولی مخابرات هم کم سنگ لا چرخ این بدبخت ها نمیزاره . همین چند روز پیش بودم نمایندگی پارس , یارو میگه بخش هایی از لحاظ یوزر پر شدن و تا مخابرات مجوز نده , افزایش پورت میسر نیست و به هیچ وجه نمی تونیم به یوزر خدمات بدیم .

شاید هم هدف شون اینه که از بعضی isp های خاص حمایت کنن .که اونها هم کارشون تو بعضی مناطق رونق پیدا کنه . مثلا تو ساری شاتل اصلا خوب نیست و هر کی تو منطقه ما داره از روز اش ناراضی هست چه برسه به شب . قربونش برم که تورنت رو هم بستن این شاتلی ها . ( در حرکتی جهادی ) لا اقل معرفت پارس رو که تورنت رو دیگه مسدود نکرده ( حداقل تو منطقه ما که محدود نیست )

این آخری رو هم میگم که داشته باشی چقدر مرکز مخابراتی مهم هست , توی منطقه غربی ساری , چون مرکز مخابراتی ورودی شهر از تهران محسوب میشه , سرعت انقدر بالاست که هیچکی نمیره 1 مگ یا 2 مگ بگیره . اکثرشون 128 هستن . همون طور که می دونید پارس up to 1mb یا up to 2 mb رو برای کاربرها میسر کرده . اونا راحت به یک مگ و دو مگ میرسن مایی که ته خط هستیم پوستش هم به ما نمیرسه . حالا به نظر شما پارس اگر مقصره چرا اونها تو مرکز اغازی شهر همیشه سرعتشون توپه ولی ما هیچی ؟ باید یک مناسبتی چیزی باشه که بشه شب هم مثل روز دانلود کرد ؟

در مورد قیمت خدمات پارس هم با شما موافق نیستم . پارس یک زمانی قیمت هاش بالا بود ولی الان پلان های جدید اش خوب شدن . قیمت ها معقول تر هستن .
    Last edited by faraname; 11-12-2011 at 16:31.

4. 5 کاربر از faraname بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه feizol65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوست عزیز
    اون چیزی که بنده نوشتم عین واقعیت هست . حداقل چندین مهندس زبده شبکه از دوستان نزدیک من هستن و حتی توی خود پارس آنلاین هم کسانی رو دارم که از اونها نقل قول میکنم . توجه داشته باشید که از خودم چیزی ننوشتم و آنچه نوشتم بر اساس اظهارت خود مسئولین این دو ارگان دولتی و خصوصی بود .
    حالا شما می فرمایید افت سرعت ربطی به زیر ساخت نداره . من از شما سوال می کنم . و خوشحال میشم شما جواب بدید .
    شب عاشورا همین امسال بنده رفتم فایلی رو دانلود کنم . سرعت دانلودم مشابه روز بود . همین دیشب هم رفتم یک فایل رو دانلود کنم . سرعت به زور به 30 کیلوبایت می رسید . چرا ؟
    بر اساس حرف شما پارس محدود می کنه و ضعف آی اس پی عامل داستان هست . ( فرضا" قبول )
    یعنی پارس شب عاشورا معرفت اش گل کرده و خطوط رو آزاد گذاشته؟
    نه خیر .
    دلیل اش ساده است . وقتی خود شرکت داره میگه که ما تو منطقه شما مشکل سخت افزاری داریم و دیگه نمی تونیم از یک سرعتی بالاتر خدمات بدیم شما آخر خط رو بخون .
    دلیل بالا بودن سرعت تو شب عاشورا هم محرز هست .
    منطقه ما جنوب شهر هست موقع تعطیلات ملت رفتن ولایت های خودشون . من موندم و پهنای باندی که یورز هاش نیستن .
    دیگه تا تونستم جای اونا من دانلود کردم . من فکر کنم مفهوم share بودن خطوط جز این معنا نداره . ( حداقل خودشون که این طور میگن )
    وقتی هر شب به طور مثال 8 نفر از یک پهنای باند 2 مگ استفاده می کنن سرعت دانلود میشه چند ؟
    حالا این 8 تا بشن 2 تا میشه چند ؟
    عید امسال که کلا 13 روز تعطیلات رایگان بود چرا سرعت انقدر افت کرده بود ؟
    پارسال همین آذر ماه یک شب سرعت دانلود من شده بود 10 kb و یه پسردایی دارم که منطقه مخابراتی شون عالیه سرعت دانلود با 128 از 200 kb هم بیشتر شده بود . به نظر شما چرا اون سرعت اش 200 بود و من 10 ؟
    ....
    این آخری رو هم میگم که داشته باشی چقدر مرکز مخابراتی مهم هست , توی منطقه غربی ساری , چون مرکز مخابراتی ورودی شهر از تهران محسوب میشه , سرعت انقدر بالاست که هیچکی نمیره 1 مگ یا 2 مگ بگیره . اکثرشون 128 هستن . همون طور که می دونید پارس up to 1mb یا up to 2 mb رو برای کاربرها میسر کرده . اونا راحت به یک مگ و دو مگ میرسن مایی که ته خط هستیم پوستش هم به ما نمیرسه . حالا به نظر شما پارس اگر مقصره چرا اونها تو مرکز اغازی شهر همیشه سرعتشون توپه ولی ما هیچی ؟ باید یک مناسبتی چیزی باشه که بشه شب هم مثل روز دانلود کرد ؟
    علیک سلام عزیزدل!
    من از مخابرات دل خوشی ندارم. همین چند روز پیش رفته بودم ازشون اینترنت بگیرم ، مثل سگ برخورد می کردن. اینا کارمندای جزء بودن ، حساب کن بالایی ها چطورین !!!!!!!!
    اما باز هم متوجه نمیشم چرا کاهش سرعت در شب ، به پارس ربطی نداره ؟!!!!!!!!
    چرا من 7-8 ماه سرعت شبانه ام خوب بوده ، اما به یکباره (همین اواخر) سرعتم میاد پایین؟! اونم نه یه روز ، نه 2 روز ، بلکه چندین هفته. و درست هم نمیشه !!!!!!!! یهو تجهیزات مخابرات مشکل پیدا می کنه. کارمندای پارس میگن مشکل از مخابرات و تاکید می کنن که به مخابرات زنگ نزن ! (چرا از زنگ زدن به مخابرات می ترسن ؟!)
    در ضمن من جنوب تهران هستم و عید ، از پارس استفاده می کردم و نزدیک به 100 گیگ دانلود کردم.
    شما حرف خود شرکت رو قبول نداری .
    رفتم میگم سرعت بالاتر میخوام و پولش رو هم میدم میگه به خدا منطقه مخابراتی شما از لحاظ سخت افزاری مشکل داره . ما هم بخواهیم بدیم , مخابرات دست ما رو بسته . بعد شما میگی مخابرات مقصر نیست؟
    مزاح کردی ؟
    دروغگو بودن اپراتورهای پارس ، کاملا واضحه. خودم به مراتب تجربه کردم.
    خود پارسی ها هم میگن افزایش پهنا باند می تونه به حل این مشکل و افزایش یوزر و .. کمک کنه ولی به ما اجازه نمیدن . 100 % شرکتی مثل پارس از پول گرفتن بدش نمیاد ولی همه اش که به اونها ربط نداره . میخوان درست هم بکنن مخابرات میگه نه . 10 تا تو 10 تا شاتل . بدبخت ها رو مجبور کردن پورت های بخشی از کاربر های شهرمون رو جمع کنند چون منطقه شده مال شاتل ( این دیگه آخرشه به خدا ) . در مورد اینکه اکثر isp ها کم فروشی می کنن باهاتون موافقم و درش حرفی نیست ولی مخابرات هم کم سنگ لا چرخ این بدبخت ها نمیزاره . همین چند روز پیش بودم نمایندگی پارس , یارو میگه بخش هایی از لحاظ یوزر پر شدن و تا مخابرات مجوز نده , افزایش پورت میسر نیست و به هیچ وجه نمی تونیم به یوزر خدمات بدیم .
    شاید هم هدف شون اینه که از بعضی isp های خاص ...
    به نظر من شاتل بدترین ISP ایرانه. درضمن من کاری به ISP های دیگه ندارم، بحث سر پارسه.
    اما بحث شیرین پول : پارس برای 3پاه و مخابرات هم همین طور. خب از این جیب به اون جیبه دیگه ، ها ! پهنای باند نداری و بهت پهنای باند نمیدن ، خب چرا کاربر جدید می گیری ؟!!!!!!!
    در مورد قیمت خدمات پارس هم با شما موافق نیستم . پارس یک زمانی قیمت هاش بالا بود ولی الان پلان های جدید اش خوب شدن . قیمت ها معقول تر هستن .
    من مقایسه قیمت رو با کشورهای دیگه انجام دادم.
    توی ایران که همشون یه گ.. هستن !

6. 4 کاربر از feizol65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه feizol65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

.................................................. ............
    Last edited by feizol65; 11-12-2011 at 19:46.

اگه نباشه جاش خالی می مونه faraname's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    ســـــــاری

1 پاسخ شما

علیک سلام عزیزدل!
    من از مخابرات دل خوشی ندارم. همین چند روز پیش رفته بودم ازشون اینترنت بگیرم ، مثل سگ برخورد می کردن. اینا کارمندای جزء بودن ، حساب کن بالایی ها چطورین !!!!!!!!
    اما باز هم متوجه نمیشم چرا کاهش سرعت در شب ، به پارس ربطی نداره ؟!!!!!!!!
    چرا من 7-8 ماه سرعت شبانه ام خوب بوده ، اما به یکباره (همین اواخر) سرعتم میاد پایین؟! اونم نه یه روز ، نه 2 روز ، بلکه چندین هفته. و درست هم نمیشه !!!!!!!! یهو تجهیزات مخابرات مشکل پیدا می کنه. کارمندای پارس میگن مشکل از مخابرات و تاکید می کنن که به مخابرات زنگ نزن ! (چرا از زنگ زدن به مخابرات می ترسن ؟!)
    در ضمن من جنوب تهران هستم و عید ، از پارس استفاده می کردم و نزدیک به 100 گیگ دانلود کردم.

مزاح کردی ؟
    دروغگو بودن اپراتورهای پارس ، کاملا واضحه. خودم به مراتب تجربه کردم.

به نظر من شاتل بدترین ISP ایرانه. درضمن من کاری به ISP های دیگه ندارم، بحث سر پارسه.
    اما بحث شیرین پول : پارس برای 3پاه و مخابرات هم همین طور. خب از این جیب به اون جیبه دیگه ، ها ! پهنای باند نداری و بهت پهنای باند نمیدن ، خب چرا کاربر جدید می گیری ؟!!!!!!!

من مقایسه قیمت رو با کشورهای دیگه انجام دادم.
    توی ایران که همشون یه گ.. هستن !
    سلام به دوست منتقد خودمون

این هم آخرین پست من در نقد خدمات isp ها بویژه پارس آنلاین :

1. من سر حرفم در مورد مخابرات هستم و چیزی که به چشم دیدم , می بینم رو انکار نمی کنم . مراکز مخابراتی سر قضیه adsl حرف اول رو می زنن لازم باشه انقدر مثال عینی واست میزنم که قبول کنی سر پارس مخابرات هست که کم لطفی می کنه نه خود پارس

2. اپراتورهای پارس شاید به شما و بعضی از دوستان دروغ گفته باشند ولی من هر وقت بهشون زنگ زدم و دلیل واسشون آوردم خودشون تائید کردن و حل کردن ( قضیه فیلتر شدن پورت 80 چند ماه پیش که داد بعضی از سایت های دانلود مثل وطن دانلود رو درآوردن بود یادتون بیاد ) زنگ زدم و بهشون گفتم, اونها هم گقتن مشکل از ماست و در عرض چند روز درست شد

3. در مورد شاتل با هم هم عقیده هستیم (خدا رو شکر )

4. من گفتم پارس تو شهر ما مشتری رد می کنه و میگه نمی تونیم سرویس بدیم و ...
    شاید تو تهران واسه گرفتن پول بدون تفهیم مشتری چنین کاری بکنن( رد نمی کنم ) ولی اینجا ما مو رو از ماست میکشیم. علاوه بر اون نباید تحقیق نکردن کاربر رو به پای اشکال شرکت گذاشت . ممکنه تو هر مرکز مخابراتی متفاوتی isp دیگری بهتر باشه

5.در مورد پارس و مخابرات هم که فرمودید مال ... است , اگر اون طوری که شما میگید بود , من یکی چرا پول اینترنت پر سرعت میدم؟ واسه من باید رایگان باشه که ( شما این تیکه حرف های من رو از یک گوش بشنو و از گوش دیگر در کن )

6. علت گرون بودن خدمات adsl در ایران هم مشخصه دیگه . مگر این شرکت ها چقدر کاربر دارن و چقدر بهشون پهنای باند میدن که بخوان قیمت رو بیارن پایین . شما یک سری به سایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بزن و درصد ها رو ببین . بعد ببین این بدبخت ها حق ندارن این قیمت ها رو انقد بزارن یا نه ؟ با محاسبه این هزینه نگهداری و کارمند و تشکیلات و ....

7. شما اگر سری به سایت
    کد:
    بزنی که پارس یک جورایی از طراحی سایت گرفته تا خیلی چیزهای دیگه رو از اون تقلید کرده می بینی که خدمات اینترنت پرسرعت یعنی این چیزی که At&t داره میده . قیمت هاش عالی ولی کاربرهاش رو هم ببین . اونجا مردم نیاز دارن که اینترنت پرسرعت داشته باشن . چون کارشون بدون اینترنت پرسرعت لنگه . اینجا چی ؟ آخرش سایت پیام نور و دانشگاه آزد.
    خب همون At&t قبل از اینکه بتونه انقدر خدمات بده زیر ساخت درستی در اختیارش قرار دادن و خودش هم پیشرو بوده . اینجا نه زیر ساخت ها تکمیل شده ( در حال بهتر شدن هست ) نه isp ها خیلی خلاق هستن . پس تو بحث اینترنت ما واسه خدمات بهتر isp ها نیازمند یک بستر مناسب هستیم . اگر بستر بود , دولت هم کمک کرد و خدمات اش رو بر پایه اینترنت و اینترانت گسترش داد و نیاز مردم به اینترنت خیلی ضروری شد اگر زیر ساخت مخابراتی درست بود , اون موقع isp ها باز هم با وجود تعداد مشترکین زیاد خدمات گرون و کم کیفیت دادن , من خودم اولین کسی هستم که میام میگم آقا پارس , شاتل و ... فلان هستن و بهمان .

خلاصه اینکه این خانه از پای بست ویران است . نقل isp ها نیست , نقل چیز دیگری هست که خود شما بهتر از من می دونی چیه ...

موفق باشی

9. 2 کاربر از faraname بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

شاید snr را اشتباه میکنید اگر واقعا 29 باشد انگار از خود پورت شما در مخابرات یک کابل به پشت کامپیوتر وصل شده -چون نصاب ها در مخابرات تازه خروجیشون بین 26 تا 32 هست ! فکر کنم خونه شما چسبیده به مخابرات باشه

12-19 خوب
    20-25 خیلی خوب
    25-30 عالی

لطفا اسم مودم و فاصلتون را ازمخابرات بگین چقدر هست که این عدد را دارین و از کدوم سرویس پارس استفاده میکنید ؟
    سلام
    مگه چند تا snr داریم؟!! چند دفعه چک کردم. بین 31 تا 26 متغییر بود.مثلا همین الان 26 ولی دیدم که 30 هم بوده.
    مودمم zyxel و فصله تا مرکز مخابرات حدود 2 کیلومتر و 512 دارم

11. این کاربر از yaser1365 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Daniel4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ChargeOK.com

پيش فرض

خداییش حوصله بحث رو ندارم
    به اندازه کافی راجب مشکلات و محدودیت های پارس گفتم که داره حالم از نوشته هایراجب این بهم میخوره
    پارس آنلاین همه لحاظ عالیه اما یا از اول نباید به آدم حال بده یا اگه داد اینطوری نکنه
    یادش بخیر سرعتم شبا 200 بود الان 1 هفته هست بالاتر از 18 - 19 نمیره
    فردا هم قرار پورتمنو عوض کنن شاید درست بشه که میدونم نمیشه
    جالبش اینه فقط تومنطقه ما من این مشکلو دارم
    تو منطقه ما کسی دانلود نمیکنه فقط من دانلودم زیاد بود که آخرش این شد
    دمش گرم یکی از کارنان پارس که خیلی هوای منو داره و حرفامو گوش میکنه
    ببینم فردا چیکار میکنه با این تغییر پورت...پروفایل منو از نو ساخت...تغییری نکرد

کد:
    Last edited by Daniel4u; 12-12-2011 at 01:44.

13. این کاربر از Daniel4u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

رفتم میگم سرعت بالاتر میخوام و پولش رو هم میدم میگه به خدا منطقه مخابراتی شما از لحاظ سخت افزاری مشکل داره . ما هم بخواهیم بدیم , مخابرات دست ما رو بسته

خود پارسی ها هم میگن افزایش پهنا باند می تونه به حل این مشکل و افزایش یوزر و .. کمک کنه ولی به ما اجازه نمیدن .
    هر چند بنظر میرسه این بحث رو تموم کردین ولی میخواستم بگم که دقیقا این مورد رو منم تجربه کردم

من به دفتر فروش پارس آنلاین ارومیه رفتم تا ازشون سرویس بخرم اما بهم گفتن که در مرکز مخابراتی محل سکونت من پورتها پر شدن و حداقل 1 هفته طول میکشه تا بتونن منو ثبت نام کنن. بعد از 1 هفته دوباره رفتم به دفترشون و اینبار گفتن که دیگه کسی رو از مرکز مخابراتی ما ثبت نام نمیکنن چون اصلا پورت خالی ندارن و تا اطلاع ثانوی هم نخواهند داشت چون مخابرات در مرکز مخابراتی ما دیگه پورت در اختیارشون نمیذاره

روزی که برای ثبت نام رفته بودم با یه نفر که از مشتریهای قدیمی پارس آنلاین هم صحبت شدم (البته ایشون چند سال تهران که دانشجو بودن از پارس سرویس داشتن و گرنه نمایندگی پارس در ارومیه 2 سال نمیشه که افتتاح شده) گفت که اوایل افتتاح نمایندگی پارس در ارومیه 128 رو 1 مگ میبستن و در قبال دریافت پول بیشتر همون 128 رو 1/5 مگ یا 2 مگ هم میبستن اما الان چند ماه میشه که اینکارو نمیکنن چون مخابرات اجازه نمیده!

در تاپیک ADSL ارومیه از کاربرای خانگی تا حالا من کسی رو ندیدم بگه سرعت دانلودش از 128 کیلوبایت بیشتره! حتی کاربرای پارس، اکثر بچه ها سرعت دانلودشون نهایتا 100 کیلوبایت در ثانیه ست نه بیشتر. حتی روزها هم وضعیت همینه.

ضمنا چون مخابرات تمام زیرساخت اینترنت استان دستشه هر کاری که دلش بخواد میتونه بکنه و کسی هم نمیتونه کاری انجام بده،چون نمایندگی شرکت ارتباط زیر ساخت در هر استان پهنای باند رو به مخابرات تحویل میده و شرکتها هم از مخابرات میگیرن، در نتیجه اصلی ترین مولفه یه isp خصوصی یعنی پهنای باند کاربراش دست مخابراتِ و اگه تابع قوانین و دستورات مخابرات نباشه ممکنه به مشکل بخوره.

خلاصه کنم، حرف اول و آخر اینترنت رو در هر شهری مخابرات اون شهر میزنه نه isp ها حالا میخواد پارس باشه یا شاتل
    Last edited by urumchi; 12-12-2011 at 05:10.

15. این کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال alijigari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    مگه چند تا snr داریم؟!! چند دفعه چک کردم. بین 31 تا 26 متغییر بود.مثلا همین الان 26 ولی دیدم که 30 هم بوده.
    مودمم zyxel و فصله تا مرکز مخابرات حدود 2 کیلومتر و 512 دارم
    ما 3 رنج ip داریم شما جز خدا هستین !

1-میشه از قسمت status مودمتون عکس بگذارید تا ببینیم بقیه تنظیمات چی هست -مخصوصا قسمتی که
    downstream شما را نوشته

سرعن دانلود در روز و شب چقدر هست ؟ بیشتر ملاک روز هست

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

12-19 خوب
    20-25 خیلی خوب
    25-30 عالی

من الان رفتم دیدم برای من زده 25.8 برای downstream و 15.5 برای upstream

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •