اگر لینک زیر را نگاه کنید یک دید کلی به شما می دهد که کدام سرویس دهنده بهتر است البته تصمیم گیرنده خود ما هستیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر لینک زیر را نگاه کنید یک دید کلی به شما می دهد که کدام سرویس دهنده بهتر است البته تصمیم گیرنده خود ما هستیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جناب dered (قاضی درد؟)
دوست دارم تست سرعت و پینگ شما را با سرور لندن ببینم. لطفاْ از سایت Speedtest یا Pingtest استفاده کنید.
دوست عزیز شما با یه مرور گر دیگه چک کن یا با یه سیستم دیگه
فکر نکنم این مشکل ربطی به مبین نت داشته باشه
نتیجه تست از سرور washington را برایتان قرار دادم
![]()
البته مبین نت گاهی آی پی را از مکان های دیگری می دهد و برای من در 50 درصد موارد از انگلیس است
و این باعث می شود بعضی سایت ها (مانند بعضی سایت های ایرانی) که آی پی های خارجی را بسته اند را نتوانیم ببینیم
Last edited by dered; 08-02-2013 at 14:57.
این که گذاشتن که چیزی نیست ،
واسه من که از لندن ، پاریس و واشنگتون گذاشتم ندیدی ؟؟ سرعت دانلودم هم حتی توی ساعات دانلود شبانه گذاشتم که زیر ۴۰۰ نمیشه هیچوقت
چیزی که شما می گی غیره ممکنه
احتمالا اونموقع که تست گرفتی به Wpn، سا.ک.س یا فیلت.ر.ش.کن وصل بودی
Last edited by arash59b; 08-02-2013 at 16:45.
نه عزیز درسته ،
داره میگه به شهر خودش اصفهان رو نشون میده بعد شما میگی وی پی ان یا ف ی لتر ش ک ن وصلی ؟؟؟ از کی تا حالا فی ل تر ش ک ن از سرور اصفهان میدن !
بعضی اوقات ترافیک بعضی یوزر ها رو پخش میکنن تو سرور های شهر های دیگه تا بار سرور کم بشه
نمی دونم شما چطور از این جمله ایشون این برداشت رو کردید!!! یا شاید انگلیس رو اصفهان می خونید!
نوشته شده توسط dered [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته مبین نت گاهی آی پی را از مکان های دیگری می دهد و برای من در 50 درصد موارد از انگلیس است
و این باعث می شود بعضی سایت ها (مانند بعضی سایت های ایرانی) که آی پی های خارجی را بسته اند را نتوانیم ببینیم
یعنی چی
می شه این جمله رو معنی کنید؟
Last edited by arash59b; 08-02-2013 at 17:01.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)